Главен редактор на FashionVIPdergisi.com Вероника Гнездилова тества новото червило YSL Beauté балсам за устни

Първото червило Rouge Pur Couture The Slim се появи миналата пролет и веднага се настани в чантата ми с гримове. Тя е готина!

И сега YSL Beauté пусна актуализираната си версия - Rouge Pur Couture The Slim Sheer Matte червило с безтегловна текстура. И аз съм луд по нея!

Когато Rouge Pur Couture The Slim се появи за първи път, тя веднага ме заинтересува с необичайната си форма! Виждали ли сте някога пръчка с квадратно изрязване? До този момент не го бях виждал, което между другото се оказа много удобно. Новостта, за щастие, има точно същата форма.

Благодарение на изрязването във формата на диамант мога да се справя без молив, въпреки че преди беше невъзможно да си представя ярък грим за устни без него. С червилата от серията The Slim гримирането на устни с цветно червило вече не изглежда като нещо прекалено сложно. Просто поставям ръба на пръчката в ъгъла на долната устна и я водя до средата. С горната устна, напротив: водя пръчката от центъра на устната към ъглите.

Благодарение на високата концентрация на пигменти и плътното покритие, червилото Rouge Pur Couture The Slim (на видео) изглеждаше възможно най-ярко и наситено на устните. Не беше необходимо да се нанася на два слоя, достатъчно беше леко да докоснете устните с червило, за да получите цвят, идентичен с цвета на стика. Новостта работи по различен начин: наситеността на нюанса може да се регулира от броя на слоевете. Един слой дава лек и естествен резултат, два - наситени и ярки. Нанесох червило в нюанси 101 и 103 на тънък слой и изглеждаха много естествени.

© FashionVIPdergisi.com

Освен това, червилото Rouge Pur Couture The Slim Sheer Matte е лесно за създаване на модерен ефект на „целунати устни“. За да направите това, трябва да напишете червило върху възглавничката на пръста си, да сгънете устните си като за целувка и да разпределите червилото с движещи се движения. Бързо, удобно, ефектно и модерно! Подробни инструкции от националния гримьор YSL Beauté в Русия Кирил Шабалин можете да намерите тук.

Текстурата на червилото е мека и кремообразна. Съдържа грижовни масла, така че лесно се разпределя върху устните, придава им комфорт и добре овлажнява. И това е въпреки факта, че покритието на Rouge Pur Couture The Slim Sheer Matte е матово. Маркетолозите не се излъгаха, обещавайки, че червилото ще създаде ефекта на втора кожа. И Том Пешо, творчески директор на YSL Beauté, веднъж каза: „Ако нанесете червило на един слой, ще изглежда, че плодовият сок остава върху устните.“Всичко е така, вижда се на снимката, на която тествам нюанс 112.

В колекцията има 12 нюанса, от прашна роза до изразителна фуксия. Най-яркият, който съм тествал, е105. Осигурява богато покритие дори когато се нанесе на един слой, но все пак се усеща като хидратиращ балсам върху устните.

Пълен гардероб от червила YSL Beauty показва водещият гримьор на марката Юлия Казанцева.

"

Категория: