Червило, украсено със сърца, блестяща пудра с аромат на череша и други новости, които искате да подарите на любимия човек

Свети Валентин е празник, който вече е пуснал корени в Русия. Но дори и да не сте планирали нищо специално за този ден, защо не си купите ново червило? Представяме ви селекция от средства, които е хубаво да давате и получавате като подарък.

 • Limited Collection Love Shades, YSL

  Линията Love Shades, посветена на Свети Валентин, е достоен експонат за вашата колекция за красота. Флаконите са украсени със слогана „любов“ и щампа на сърце, базирана на архивни рисунки на Ив Сен Лоран.

  Но си струва да разгледаме по-отблизо Love Shades не само заради опаковката. Колекцията включва най-достойните от достойните: червило Rouge Pur Couture в два нови нюанса (разбира се, червено) и хайлайтър Touche Éclat в най-популярния нюанс №2. Колекцията е налична само в официалния онлайн магазин на марката.

 • Лимитирана колекция от червила Color Riche, L'Oréal Paris

  В L'Oréal Paris, по случай Свети Валентин, не само флаконът на емблематичното червило Color Riche беше украсен със сърца, но и самият стик (дори е жалко да се хаби). Колекцията включва най-необходимите нюанси - нюд, червено и бледо розово. Дай ми три!

 • Cheek Heat, Maybelline Gel Cream Blush

  За да се изчерви, една съвременна млада дама не се нуждае от пламенни погледи на фенове: новият руж на Maybelline ще свърши цялата работа. В този случай форм-факторът също е важен (съставът на гела е опакован в епруветка, като паста за зъби) и техническите характеристики. Благодарение на водната формула, ружът се разнася лесно дори с пръсти, а специалните пигменти ви позволяват да регулирате интензивността на нанасяне. А с помощта на Cheek Heat е лесно да създадете модерен моногрим. Линията включва четири нюанса, които изглеждат много ярки в тубичката, но изглеждат напълно естествени на кожата.

 • Cyber Ultimate Palette, Професионален грим NYX

  NYX Professional Makeup Limited Edition Palettes са пуснати в чест на Cyber Monday, но няма по-добър начин да изразите любовта. Колекцията Ultimate вече е хит на марката, а в "пиксел" дизайн (здравей Марио!) се превръща в истинско съкровище.Между другото, тук показахме как да създадем грим с помощта на една от палитрите Ultimate.

 • Блестяща пудра за тяло, Urban Decay

  Ако няма къде да съхранявате червило и сенки, разгледайте по-отблизо небаналните продукти за красота, които избягвате през останалото време. Например, Urban Decay откри перфектната, според нас, блестяща пудра за тяло. Пудрата за тяло въплъщава самия дух на Свети Валентин: ярко розово кръгло бурканче с четка, винтидж пудра, аромат на сладка череша. Като цяло всичко е с нея. Разбира се, пудрата е ограничено издание: имайте време да видите!

Кой подарък от списъка ти хареса? Кажете ни в коментарите!

Категория: