Falsies Lash Lift обещава да пресъздаде ефекта на ламиниране върху миглите. Вероника Гнездилова, главен редактор на сайта FashionVIPdergisi.com, провери дали това е вярно и разказа за впечатленията си

Обичам, когато спиралата придава ултра обем на миглите. Вече говорих за един такъв инструмент. Наскоро опитах спиралата The Falsies Lash Lift на Maybelline New York и си струва да я разгледате.

Maybelline има спирала за всеки вкус - за различна степен на обем, удължаване и дефиниция.Тук можете да намерите бюти досие за най-добрите продукти на марката в тази категория. Но все още не сме писали за новия продукт The Falsies Lash Lift, тъй като той попълни портфолиото на марката едва тази година. Спиралата веднага се обяви силно, обещавайки да пресъздаде ефекта на ламиниране. Тази марка все още не е била.

Уредът е наистина различен от колегите си в салона за красота. Миглите след нанасянето му изглеждат не толкова гримирани (въпреки че и това, разбира се), но добре поддържани. Вижте снимката преди и след.

Макарата значително удължава и извива миглите. Дори моите, естествено прави, намериха забележима извивка. И най-хубавото е, че издържа докато не махна грима си с мицеларна вода. Между другото, спиралата се отмива лесно, без да оставя черни ивици.

Поддържаните мигли изглеждат естествени, сякаш току-що сте излезли от салона, където сте направили ламинирането.Маркетолозите не са излъгали: точно това усещане се създава, когато погледнете резултата, който дава спиралата The Falsies Lash Lift. Миглите изглеждат дълги, извити, добре поддържани. И разбира се, без бучки! Изглежда, че сега това е любимата ми спирала.

Друга подробност е лекотата на нанасяне на The Falsies Lash Lift. Спиралата се плъзга по миглите. Продуктът се разпределя равномерно, а апликаторът във формата на осмица улавя и най-малките реснички в ъгълчетата на очите. Разходът е доста икономичен, тъй като четката с плътен косъм поема оптималното количество спирала.

"

Категория: