Главният редактор на сайта FashionVIPdergisi.com Вероника Гнездилова тества култовите тонални продукти на марката от линията Fit Me

Имам проблемна кожа и пъпки се появяват по-често, отколкото бих искал. Затова от юношеството започнах да опитвам всякакви тонални средства за маскиране на пъпки. Когато бях на 28, бях усъвършенствал техниката и се научих да разпознавам добрата основа с един поглед към текстурата. Имам много изисквания по отношение на тона, дори някои луксозни марки не можаха да се справят с повечето, но Maybelline не ме разочарова.Ще ви разкажа подробно с какво точно ми хареса фон дьо тенът и пудрата от линията Fit Me.

Фон дьо тен Fit Me

Добър е във всички отношения.

  • Ако имате мазна кожа, фон дьо тенът Fit Me ще бъде любимият ви от първото нанасяне. Съдържа прахообразни микрочастици, които матират кожата. Ако нанесете тона преди да се отправите към офиса, ще трябва само да се пудрите до края на работния ден. Перфектен е: без матиращи кърпички и безкрайни слоеве пудра!

  • Текстурата на фон дьо тена е течна, а при контакт с кожата става кадифена. Нанасям Fit Me с четка, но се разнася добре дори с пръсти. Кремът лесно се оцветява, не оставя петна, ляга равномерно. В рамките на няколко минути, след „свиването“, изглежда, че кремът буквално се слива с кожата и става напълно невидим.Тествах нюанс105. Беше прекалено светъл за мен, тъй като току-що се върнах от ваканция. Ще го запазя до пролетта и ще започна да го използвам веднага щом тенът избледнее.

  • Друго предимство на крема е неговата висока покривна способност. Инструментът с лекота скрива следи от пост-акне, само един слой е достатъчен. Освен това успешно камуфлира разширените пори, като ги прави по-малко забележими.

Powder Fit Me

Винаги слагам пудра върху фон дьо тен. Първо, помага за фиксиране на тона: по този начин той продължава по-дълго и не се търкаля. И второ, с негова помощ допълнително матирам кожата.

Powder Fit Me, подобно на фон дьо тен, контролира появата на мазен блясък върху кожата и маскира разширените пори. Ако използвате двата продукта в тандем, можете да разширите ефекта на идеално равномерна матова кожа.

Текстурата на пудрата е много нежна, кадифена. Върху кожата продуктът изобщо не се усеща и не я изсушава. Пудра се само върху Т-зоната с пухкава четка, колкото да поддържа кожата ми матирана за дълго време.

"

Категория: