Вариант за дизайн на ноктите за наближаващата пролет е ноктопластика с кактус. Ще ви кажем от какви цветове се нуждаете и как да ги създадете

Ако не сте напускали комфортната си зона на плътни цветове или минималистичен дизайн от дълго време, време е да се решите на смел експеримент. Защо не си направите ноктопластика с кактус? Ще ви кажем какви инструменти са ви необходими за това и как да продължите.

Кога е подходящ маникюр с кактус?

Не всяка ноктопластика е подходяща за работно време.И дизайнът на кактус не е изключение. Само представители на творчески професии, които не се сблъскват с концепцията за дрескод, може да не мислят за подобни ограничения. По-добре е да не правите такава ноктопластика в офиса или за изпит. Френска или лунна светлина биха били по-добър избор в този случай.

Но на почивка в горещи страни такъв маникюр определено няма да повдигне никакви въпроси. След това стъпка по стъпка ще ви кажем как да проектирате с кактус.

Начини за рисуване на кактус върху ноктите

Ръчно рисувани

За да създадете ръчно дизайн на кактус, имате нужда от четка или точки и време за практика. Основното нещо е да не бързате и да рисувате внимателно модела.

Стикери

Ако не искате да отделяте време за ръчно рисуване, можете да си купите стикери за нокти с подходящия модел. Те със сигурност ще бъдат намерени във всеки онлайн магазин.

Щамповане

За техниката на щамповане ще ви трябва специална палитра и печат. С тяхна помощ създаването на модел не е трудно. Ще бъде достатъчно да направите отпечатък на шаблона върху нокътната плочка.

"

Сега, след като знаете няколко начина за създаване на желаното изображение, нека преминем към практическо ръководство.

Как да нарисувате кактус върху ноктите: инструкции стъпка по стъпка със снимки

Преди да започнете да създавате дизайн, трябва да подготвите ноктите си. Нашите препоръки ще ви помогнат с това. Просто следвайте съвета.

За да създадете маникюр с кактус ще ви трябва:

 • Essie-Blanc,

 • Essie лак - Женско биле.

 1. 1

  Нанесете основен цветен лак върху ноктите си. За маникюр с кактус е подходящ почти всеки нюанс. Например „Напълно“ от Essie.

  Можете също да комбинирате няколко цвята, които си пасват един с друг. Например пастелни нюанси на лилаво, зелено, розово.

 2. 2

  За най-лесния начин да създадете изкуство за нокти с кактус, ще ви трябват точки и два нюанса зелен лак. Смесете ги върху палитрата, но не ги довеждайте до еднороден цвят.

 3. 3

  Отпечатайте няколко точки от край до край с точки. Поради нееднородния цвят, всяка щампа ще има интересна шарка. Поставете най-високата точка с розов лак, за да имитирате цвете на кактус.

 4. 4

  По същия принцип можете да нарисувате продълговат кактус. Завършете рисунката с малки бели точки или щрихи. Това ще са тръни.

 5. 5

  За следващия вид кактус поставете две двойки точки. Всяка двойка трябва да е в една и съща вертикална линия. Това ще бъдат границите на кактуса.

 6. 6

  Свържете всяка двойка точки с вертикална линия с помощта на четка. След това свържете получените успоредни части на кактуса с хоризонтална линия. С кръгли граници, подчертани с точки, ще получите спретнат силует на кактус, който трудно бихте нарисували само с четка.

 7. 7

  Тази опция за кактус е добра, ако искате да рисувате върху няколко нокти наведнъж. Можете също така да добавите модел с точки или геометричен орнамент. След това ще ви обясним как да нарисувате кактус върху целия нокът. Най-добре е да изберете малкия пръст като платно.

 8. 8

  За да създадете обем ви трябва тъмнозелен лак. Но ако веднага го нанесете върху ноктите, линиите ще се окажат твърде плътни. Затова първо смесете зеления лак с топ лака или прозрачния лак в съотношение 1:5 (зеленият лак трябва да е съвсем малко).

 9. 9

  Нанесете получения полупрозрачен зелен лак в извити линии.

 10. 10

  Начертайте бели линии върху затъмнението с тънка четка.

 11. 11

  Допълнете кактуса с игли и цветя.

 12. 12

  Същото изображение на кактус може да бъде поставено на палеца. Светлите щрихи и точки, представляващи игли, могат да бъдат заменени с черни.

 13. 13

  Не се ограничавайте в експериментите! Например, през зимата кактусът може да бъде украсен с новогодишна шапка. За да направите това, нарисувайте триъгълник върху кактуса с червен лак.

 14. 14

  Начертайте бели точки по границата на кактуса и шапката. Нанесете топ лак върху дизайна.

Тази рисунка за нокти ще бъде чудесно решение, ако ще празнувате Нова година в горещи страни.

"

Модерни идеи за дизайн на кактус за къси и дълги нокти

Ето още няколко вдъхновяващи идеи за ноктопластика с кактус. Подходящи са както за дълги, така и за къси нокти.

Зимен маникюр с бял лак

В комбинация с бял лак дизайнът на кактус вече не изглежда прекалено ярък, така че няма да изглежда чужд дори в студения сезон. Можете да използвате три нокти. Начертайте върху всяка от тях кактуси с различни форми в цветни саксии.

Розов маникюр за пролетта

Стоплете се с мек лак като Haute Couture Confiture на Essie.

Покрийте всичките си нокти с него. А на безименния пръст нарисувайте кактус в саксия.

Летен маникюр с жълт лак

Лятото е времето за експерименти с ярки цветове. Жълт маникюр с кактус създава весело настроение. Изберете сочен нюанс на лак за фон: той ще ви зареди с енергия. Нека да бъде цвят, който прилича на жълтък, както е на снимката, или модерен неонов лимон. Те ще бъдат отлична основа за летен маникюр с кактус.

Бежов маникюр за есента

На такъв гол фон можете да направите забавна рисунка за нокти с кактус, избягал от саксия.

Универсален матиран маникюр

Матовият лак винаги изглежда необичайно и стилно. Но особено изразителен резултат ще се получи, ако решите да използвате тъмни нюанси: смарагд, бордо, слива. Боядисайте един нокът с контрастен бял лак - удобно е да рисувате всякакви шарки върху него.

Ето още няколко идеи.

Кое изкуство за нокти с кактус ви хареса най-много?

Препоръчва се за четене:

 • По-лесно от всякога: маникюр със стикери
 • Рисуване на нокти на точки: инструкции за начинаещи
 • Никтопластика: 115 идеи

Категория: