Кой чака ярки любовни преживявания, защо Скорпионите се нуждаят от черна очна линия и към кой знак е благосклонна Венера? Намерете отговорите по-долу

Астропрогнозите дават богата храна за размисъл: слушайте или не съветите на звездите, зависи от вас. Но във всеки случай си струва да погледнете хороскопа - от любопитство или за полза.

"

Овен (21 март – 20 април)

Февруари обещава да бъде месец на кариерно израстване. Вашият дом на професионален и социален успех ще бъде подкрепян от Юпитер, което предвещава голям късмет.Или ръководството ще ви обърне внимание и ще предложи нещо интересно, или вие сами ще направите пробив. Но всичко това ще се случи към края на месеца. И в началото се планира съживяване на личния живот. Още на 4 февруари Меркурий, който преди това беше във Водолей (царството на разума и логиката), ще се премести в знака на Риби, благоприятен за съпричастност и проявление на чувства. Ще минат само няколко дни и градусът на емоциите ще повиши транзитната Венера, която ще бъде в Овен на 8 февруари. Пригответе се за нови запознанства - като се има предвид вашата огнена енергия, те ще бъдат много. За тези, които все още не са намерили партньор в живота, е време да разгледат по-отблизо кандидатите. Опитайте се да отпразнувате Свети Валентин с някой, който е наистина важен за вас. Тази вечер дайте предпочитание на червеното червило. Опитайте с наситени нюанси (винено, бордо, червено-кафяво), като не забравяте да вземете предвид вашия цветотип.

Не е задължително да празнувате празника на родна земя. Първата половина на месеца е добра за пътуване. Вашата управляваща планета Марс е в зоната на пътуване на дълги разстояния до 17 февруари, след което влиза в зоната на кариерата - тогава ще работите.

Телец (21 април – 21 май)

Няма да е най-лесният месец за Телец. Съотношението между работа и почивка няма да е в полза на второто. Най-вероятно ще бъде възможно да промените ситуацията едва в началото на месеца и дори тогава, може би, като част от командировка. Нищо не може да се направи - във всеки случай това е инвестиция в себе си, във вашето бъдеще. Така че не забравяйте да изглеждате добре. С такова натоварване никой не очаква церемониален грим от вас, но ще бъде полезно да работите върху тона на лицето си. Освен това в козметичката ви трябва да има спирала и гланц за устни или матово червило в неутрален цвят. Това е напълно достатъчно, за да не останете без внимание.

Да, да, Телците често успяват да имат афера дори на работа. Те се характеризират с импулси на чувства, на които не могат да устоят. След 8 февруари Венера ще премине в Овен и именно в този знак половината от Телец има Венера. Това означава, че един емоционален изблик лесно може да се превърне в ураган.Страхувайте се от желанията си! След 17 февруари, когато Марс навлиза в знака Козирог, ще има още повече работа. За малко разсейване се запишете на маникюр или направете ноктопластика у дома. В идеалния случай дизайнът трябва да е сдържан, но да се настройва на оптимистична вълна.

Близнаци (22.05–21.06)

За Близнаците февруари е месецът на парите, любовта и пътуванията. Докато Слънцето е във Водолей (до 19 февруари), вашият сестрински знак, ще имате късмет във финансовата сфера. Само трябва да действате смело - точно този случай, когато не трябва да забравяте поговорката за риска и шампанското. Все още не си струва да променяте изображението, тъй като всичко върви толкова добре. Минимум козметика (без черни стрелки, малинови устни или блясък), тийнейджърска прическа (дръзка прическа или "небрежно" оформена дълга коса), оригинален ноктопластика и спонтанност - рецептата за вашата неустоимост.

След 8 февруари ще можете да разберете колко сте доволни от настоящата си връзка.Може да успеете да постигнете споразумение. Ако не, не се страхувайте да обърнете страницата. Възможно е да откриете нов човек, когото познавате отдавна. През втората половина на месеца ви предстоят пътувания, просто се подгответе внимателно: Меркурий, управляващата планета на Близнаци, ще стане ретрограден след 17 февруари и това винаги заплашва с билети, документи и общо объркване, забравено у дома.

Рак (06/22–07/22)

Февруари готви много работа за Раците - само бъдете навреме. Шансове за развитие на любовна линия има само през първата седмица, до 8 февруари, докато Венера е в близкия до вас знак Риби. Но колкото повече напредва февруари, толкова по-големи ще бъдат натоварванията. В края на месеца ще бъде особено трудно, ще трябва да повторите много, коригирайки допуснати грешки. Никой не харесва това, но особено чувствителните и социопатични Раци. Има големи шансове до края на месеца да се дразните както от колеги, така и от началници.Вие сте свикнали да се контролирате, така че сами ще разберете: вината не е тяхна - вие сте уморени. Каквото и да се случи в живота ви, вие оставате борбени, а основното ви оръжие през февруари е аленото червило. Не казвайте, че не ви отива. Важно е да изберете правилния нюанс: за бледа кожа - студено червено, за кожа с тен - червено-оранжево. Във всеки случай трябва да е светло! Помадата за вежди NYX Professional Makeup и лекият руж L’Oréal Paris също ще ви бъдат полезни за ежедневния грим – с такъв арсенал, дори и при най-натоварения график, ще изглеждате свежи и сладки.

Лъв (23.07–21.08)

Лъв през февруари е стратегически важно да поддържате баланс между работата и домакинските задължения. Кариерата очевидно върви нагоре, но семейството не трябва да остава без внимание. Възможно е да поддържате баланс и това няма да изисква специални усилия от вас. Останете себе си, тоест момиче с пълен грим. Лъвовете, за разлика от другите зодии, не използват козметика, за да се харесат на някого.Те се гримират за себе си, за да се чувстват в най-добрия си вид и се аплодират вътрешно. През студения февруари ще ви бъдат полезни средства от топли нюанси. Ако обичате да подчертавате очите си, изберете не черна очна линия, а кафява. Руж, сенки за очи и червило – всичко трябва да е меко и спокойно. Такъв грим често се нарича аристократичен и това със сигурност е близо до Лъвовете.

През втората половина на месеца, когато Венера се премести в знака Овен, който е близо до вас, а Слънцето от знака Водолей (което ви оказва натиск през целия месец) се премести в Риби (което не поставя натиск върху вас), ще мислите за пътуване до далечни страни. Пътуването обещава да бъде успешно след 19 февруари. Но където и да намерите Свети Валентин, трябва да го отпразнувате с обичайния си шик. И тази вечер блестящите сенки ще са по-подходящи от всякога.

Дева (08/22–9/23)

Напоследък Девите започнаха да се наслаждават на работата. Може би дори сте сменили професията си или сте на път да го направите.От гледна точка на финансовото благополучие няма какво да се страхувате (Money Houses 2 и 8 са напълно под ваш контрол), така че други неща ще ви занимават. На първо място творчеството, но звездите предпочитат и пътуванията и любовта. За Девите е важно да бъдат оценени. Те не приемат токсични връзки, когато се използват за повишаване на самочувствието на партньора им. Затова ще трябва да внимавате. Факт е, че този месец Меркурий ще върви в знака Риби - първо напред, после назад - и всички негови движения ще се отразят в личния ви живот. Трябва да сте особено внимателни, когато стане ретрограден след 17-ти: могат да се срещнат грешните принцове. Можете да сте сигурни в своята привлекателност. Девите често изглеждат красиви без грим, но нещо може да се подчертае: дълбочината на очите с помощта на очна линия; линия на устните с мек контур.

И ако отивате на път (няма значение дали е ваканция или командировка), не забравяйте да сложите ярко червило в несесера си. Потенциалните сателити ще се стекат към нея, като блясък.

Везни (24.09–23.10.)

Февруари за Везни може да бъде месец, в който трябва да разплетете възлите на семейните проблеми. Дори да се преструвате, че ги няма, те ще ви напомнят за себе си. Въпросът е как ще завърши всичко. Не е изключена раздяла, последвана от меден месец с нов спътник в живота. В тази роля може неочаквано да се появи стар приятел. Такова развитие на събитията често се предхожда от срещи на съученици, съученици или колеги от предишна работа. Часът X ще удари след 17 февруари, когато Венера, вашата управляваща планета, ще започне да се обръща, тоест ще стане ретроградна. Време е да подредим нещата. Без значение как ще завърши всичко, няма опасност да загубите лицето си в тази ситуация. Във всеки случай ще изглеждате страхотно, защото само вие знаете как да подчертаете предимствата си толкова компетентно, дори и да имате минимум средства на ваше разположение: устойчива спирала, няколко молива и червило.

Скорпион (24.10–22.11.)

Скорпионите ще имат успех през февруари, независимо дали става дума за излизане, излизане на сцена или достигане на ново ниво в работата или връзките. Очакват ви ярки любовни преживявания, които могат да се превърнат в проблем за семейните Скорпиони. За да не застрашите установения съюз, опитайте се да насочите романтичната си енергия в творческа посока. Влюбването лесно поражда вдъхновение и това трябва да се използва. Не се страхувайте да експериментирате с грим и маникюр, но помислете за някои от нюансите. Факт е, че Скорпионите са разделени на два типа: някои отиват до целта по най-краткия път и избират бойна боя, докато други предпочитат да маневрират, за да постигнат успех и да опитат различни образи. Вторият път през февруари ще бъде по-продуктивен. Нека ясният контур на очите остане непроменен в грима (за който имате нужда от очна линия) и подчертаните скули (не можете без руж и скулптор) - всичко останало ще бъде заменено от вътрешен огън, който ще озари вашите срещи с приятели и роднини .

След 17 февруари свободните Скорпиони имат шанс да срещнат своята любов. Възможно е да започне роман в офиса, защото вашата планета-управител Марс ще премине в Козирог, знак, който ще ви държи на работа.

Стрелец (23.11–22.12.)

Стрелецът има две грижи през февруари: среща с приятели и регулиране на финансовите потоци - тяхното увеличаване се улеснява от подкрепата на Юпитер, който отговаря за късмета. Аспектът с Нептун донякъде засенчва такова идеално подреждане. Факт е, че Юпитер дава пари, а Нептун ги насърчава да харчат за всякакви глупости. Ако не се контролирате, тогава вие сами няма да забележите къде се е разтворило всичко. Не би ли било по-добре да намерите по-добро приложение на парите - помислете например за приемлив благотворителен формат за себе си. А с приятели ви очаква безкрайна поредица от празници, включително Свети Валентин, 23 февруари и просто спонтанни партита без видима причина.Лекият флирт без далечни последици ще бъде само от полза. Освен това през февруари не е планиран нов роман, тъй като не сте лоши и в стари връзки. Но за да поддържате формата на звездите, се препоръчва да практикувате ярък грим. Опитайте се да внесете нещо необичайно в грима си, като оранжеви сенки.

Козирог (23 декември – 20 януари)

Козирозите са подложени на натиск от по-високи планети от доста дълго време - да, вероятно сами го усещате: твърде много събития се случват всеки нов ден от живота ви. И всичко това, защото вашата управляваща планета Сатурн сега е във вашия собствен знак. Сатурн обича яснотата и дисциплината, защото те ни доближават до амбициозни цели, включително финансови. Следователно всички основни събития този месец ще се случат на работа. Ако все още не сте получили нова позиция или интересни перспективи не са се отворили пред вас, не се притеснявайте, всичко ще бъде скоро. На 17 февруари Марс, планетата на активната работа, също ще премине във вашия знак.Това не е причина да се разстройвате - това е причина да изглеждате добре. Който умее да вижда истинските желания на човек зад офис елегантността, знае, че Козирозите се стремят към съвършенство, дори когато става въпрос за грим без грим. Висококачествен фон дьо тен, лек руж, нюд червило, меки нюанси на кафе и кафява спирала ще бъдат отговорни за безупречната естествена свежест. Кокетно яке ще допълни образа.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Водолеите са в готовност от дълго време: нещо предстои да се случи! Вие сте готови за промяна и не се криете от проблеми (психолозите ще ви помогнат), но това все още не е освободило никого от работа. За вас февруари може да се превърне в непрекъснат трудов подвиг. Това няма да донесе финансово изобилие веднага - ще трябва да имате търпение. Но с любов можете да имате късмет. Всичко, от което се нуждаете, е тласъкът, който Венера ще ви даде: на 8 февруари тя ще премине в знака Овен и ще има достатъчно енергия, за да се окажете в светлината на прожекторите. За да не бъдете хванати неподготвени, пригответе се да получавате комплименти – запасете се с козметика и гледайте видео уроци за различни видове грим.Трябва да изглеждате необичайно, креативно, както трябва да бъде за Водолея. Това не е проблем за вас, защото обичате експериментите. Опитайте например да направите пълен грим само с едно червило.

Риби (20.02–20.03)

През февруари на Рибите ще им е трудно: от една страна ги обрича любов и страст, а от друга финансови затруднения. Ще стане малко по-лесно, когато Венера напусне Риби и премине през знака Овен. Това ще се случи на 8 февруари. Междувременно е в съседство с вашата управляваща планета Нептун, ще ви бъде трудно да преодолеете желанието да се разтворите в еротично блаженство. Е, полупрозрачна мъгла от сенки и холографски ефект върху устните ще ви помогнат да изглеждате като мистериозна риба.

4 февруари Меркурий ще навлезе във вашия знак, което винаги е добро за интелектуална дейност и най-накрая можете да съберете мислите си. Но същият този Меркурий ще стане ретрограден на 17 февруари, което заплашва да бъде голямо объркване.Проверявайте документите, които подписвате и се опитайте да не обещавате нищо на никого, ако не сте сигурни в резултата. Финансовата ситуация ще се стабилизира, когато Слънцето влезе във вашия знак на 19 февруари. Слънцето винаги ясно насочва волята и ако сте решени да печелите повече от сега, то ще ви даде сили да постигнете и най-амбициозните цели. Основното нещо е да не се разсейвате от задачите.

Харесахте ли нашия хороскоп? Споделете вашето мнение в коментарите!

Категория: