Главният редактор на уебсайта FashionVIPdergisi.com Вероника Гнездилова тества новостта на марката - матов нюанс за устни Rouge Signature с метален ефект

Използвам Classic Rouge Signature от самото му създаване, защото преди това нямаше такъв продукт на пазара за красота. Първо, матовата текстура на нюанса изобщо не се усеща на устните и не ги изсушава. Второ, цветът на продукта е ултра-наситен. И трето, бях покорен от супер издръжливост - до 10 часа. Вече направих тест драйв на най-успешните според мен нюанси.Можете да видите резултатите тук.

НаскороL'Oréal Paris пусна четири нови нюанса на Rouge Signature с метално покритие.

  • По отношение на наситеността на цветовете, новостта не отстъпва на класическата версия - ултра-пигментираният нюанс на устните изглежда ярък и впечатляващ. Тествах го в нюанс 203 I Delight.

  • Издръжливостта на новия Rouge Signature също е с префикса "ултра" : остава на устните в оригиналния си вид до 10 часа, без да се изтрива или размазва. Честно казано, контурите остават ясни дори след целувка. Усещането е, че тинтът буквално се "вяжда" в кожата на устните, но се отмива лесно с демакиаж или мицеларна вода.

  • Продуктите се различават само по покритието: новостта има подчертан метален блясък. Снимката не предава блясък, но в реалния живот такъв грим за устни изглежда много ярък. По-подходящ за парти.

Харесвам и апликатора Rouge Signature. Има формата на листенце със заострен връх, с което може да се очертае контур равномерно и точно. Това е много удобно, тъй като елиминира необходимостта от използване на молив.

Между другото, със заострен апликатор можете дори да нарисувате стрелки на очите си - защо не? Вижте как се получи!

Освен това моногримът вече е популярен. Имаме видео урок, ако се интересувате.

Rouge Signature има още едно важно предимство - най-икономичната консумация. Благодарение на текстурата и специалната форма на апликатора, нюансът се разпределя лесно върху устните, а за пълноценен грим на устните е необходима буквално половин капка от продукта.

"

Категория: