Мечета на нокти - опция само за тийнейджъри? Въобще не. Ще покажем опции за ноктопластика, които ще отговарят на всяка възрастова категория, защото такъв дизайн предизвиква най-добри асоциации и всеки има нужда от тях без изключение

Малко вероятно е в съвременния свят да има хора, които никога не са виждали плюшени мечета. Но да си ги представите на ноктите очевидно не хрумна на всеки. Решихме да проявим креативност и да измислим няколко идеи за дизайн, включващи тези сладки герои.

Кога е подходящ маникюр с плюшено мече?

Въпреки факта, че за много момичета маникюрът с плюшени мечета може да изглежда детински, той може да изглежда доста универсален. Основното нещо е да изберете спокойна цветова схема. Маникюр, направен в кафе-бежови тонове, е подходящ за офис работа и за романтично бягство. Ако желаете, можете дори да направите сватбен маникюр с мечета.

Когато отивате на почивка или на парти, можете да предпочетете по-ярките нюанси пред сдържаната палитра. Например розово.

"

Начини за създаване на картина с мечки

Има няколко начина да създадете сладка шарка с мечки върху ноктите си.

Ръчно рисувани

Ръчното рисуване е най-трудният вариант. Ще са необходими някои артистични умения, за да нарисувате красиво мечки върху ноктите с четка. Това изисква практика. Изберете тази опция, ако сте готови да творите и имате време за практика.

Стикери

Със стикери можете да направите красив маникюр с плюшено мече за няколко минути, но не разчитайте, че дизайнът ще се окаже оригинален. Въпреки това, никой не забранява комбинирането на няколко стикера наведнъж, за да направите ноктопластиката нестандартна.

Щамповане

Техниката за щамповане е друга възможност за тези, които искат да постигнат резултати с минимални усилия. Достатъчно е да прехвърлите изображението върху нокътя с помощта на специален печат.

Каквато и опция да изберете, съветваме ви да разгледате нашите инструкции стъпка по стъпка. В него ще намерите много полезни съвети за създаване на дизайн с малки.

Препоръчва се за четене:

 • Как да използвате правилно стикерите за нокти?
 • Никтопластика: 115 идеи
 • Шаблони за нокти за начинаещи: инструкции стъпка по стъпка

Как да нарисувате плюшено мече върху ноктите: стъпка по стъпка фото инструкции

За да изобразите плюшено мече върху ноктите си, ще ви трябва:

 • Лак Essie - Натиснете пауза;

 • Лак за нокти Essie - безплатно приспособление;

 • Essie лак - Женско биле.

 1. 1

  Нанесете пастелни нюанси върху ноктите си. Изчакайте пълното изсъхване. Подгответе предварително и сиви лакове в няколко нюанса.

 2. 2

  Създайте нещо като основа, като боядисате областта, където ще бъде поставена мечката, със сив лак. Тук не се изисква точност, така че можете спокойно да използвате четката, вградена в капака на бутилката с лак.

 3. 3

  След това анализирайте изображението, което искате да създадете, за да разберете предварително кои обекти в изображението се припокриват. Например в тази версия сърцето припокрива част от главата, а лапите са разположени върху сърцето. Следователно, първо трябва да нарисувате главата, след това сърцето и едва след това лапите.

 4. 4

  Плюшеното мече има нееднороден сив цвят. Ето защо, за да изглежда рисунката по-интересна и обемна, смесете няколко нюанса на лак, без да се опитвате да постигнете еднородност. Ако нямате различни нюанси сив лак, смесете бяло и черно в различни пропорции или добавете черен или бял лак към сивото, трябва да получите нов цвят.

 5. 5

  Поставете точките там, където трябва да завършват лапите. По този начин получавате спретнати закръгляния и не е необходимо да ги рисувате с тънка четка. За предните лапи е достатъчен отпечатък с една точка върху сърцето. За долните поставете две точки на припокриване - така че петите да "гледат в обектива" . Отстрани на бедрото трябва да поставите голяма точка, за да изглежда по-заоблено.

 6. 6

  Свържете лапите към тялото. Поради факта, че сте събрали неравномерно смесен лак върху четката и точките, частите на тялото няма да се слеят в едно място и рисунката ще изглежда обемна.

 7. 7

  Подчертайте муцуната на плюшеното мече с бял лак и засенчете изпъкналите части: бедра, лапи и уши.

 8. 8

  Нарисувайте нос със син лак. Използвайте тънка четка, за да добавите характерните шевове и петна на плюшено мече.

 9. 9

  За да направите линиите тънки, не забравяйте да отстраните излишния лак върху палитрата и също така да почистите своевременно четката от остатъците от изсъхнал лак.

 10. 10

  Кратки щрихи обикалят очертанията на мечката, за да изглежда пухкава.

 11. 11

  За да опростите задачата, проектирайте с главата на плюшено мече. За да направите това, нарисувайте контур с ъгъл на четката с минимално количество лак - така че ръбовете да са неравномерни. Напълнете го с цвят.

 12. 12

  Dotsom подчертава бялата част на лицето със светлосив или бял лак.

 13. 13

  Избършете четката почти суха с кърпичка и нарисувайте щрихи по ушите с ъгълче.

 14. 14

  Използвайте точки, за да нарисувате лапа отгоре на муцуната.

 15. 15

  Завършете дизайна с щрихи, както в стъпки 8-10. Изчакайте лака да изсъхне.

 16. 16

  Най-добрият избор за този дизайн би бил матиран топ. В края на краищата отблясъците на светлината върху гланцово покритие ще изкривят фините детайли на картината. Готово!

модни идеи за дизайн на нокти за къси и дълги нокти

Има няколко универсални варианта за маникюр, които са подходящи за нокти с всякаква дължина. Ето някои идеи.

С кристали или пайети

Когато използвате кристали и искри в маникюра, правете го умерено. Не искате вашето изкуство за нокти да бъде претоварено. Няколко камъка ще са достатъчни.

френски

За френски маникюр не е необходимо да използвате традиционната комбинация от нюд основа и бял лак за украса на свободните ръбове. Можете да експериментирате. Например, вместо бяло, използвайте синьо в сако. И победете същия цвят в шапката на мечката на безименния пръст.

Подробни инструкции за създаване на френски маникюр можете да намерите в това видео.

Ярък декор

Ако искате да опитате още по-ярък дизайн на ноктите, изберете маникюр с червен лак и го украсете с декор. Залепете кристали, нарисувайте мече на един от ноктите и добавете сребърен блясък към свободното пространство.

" Плетен" маникюр

За студения сезон "плетеният" маникюр е идеален. Създайте обемен зимен дизайн върху ноктите на безименния пръст с лилав лак. Украсете средните с изображение на мечка. А върху останалите нарисувайте снежинки или просто ги покрийте с лъскав лак с големи искри.

"

Кой дизайн ви хареса най-много? Искате ли да опитате маникюр с плюшено мече?

Категория: