Нежен розов маникюр за романтична среща? Или ярки в цветовете на френското знаме за пътуване? Споделяне на най-добрите идеи за изпълнение и полезни съвети

Айфеловата кула върху ноктите ви ще бъде елегантно допълнение към визията ви, ако изберете правилните нюанси и дизайн. В тази статия ще ви кажем как да направите маникюр с Айфеловата кула, какво ви е необходимо за това и кой ще го подхожда.

Кога е подходящ маникюр с айфеловата кула?

Ако сте романтична личност, тогава изображението на Айфеловата кула върху ноктите ви винаги ще бъде полезно. Париж е градът на любовта. Айфеловата кула е символ на този град. Така че за среща или пътуване с любимия човек, този дизайн е идеален.

Но на среща с приятели или на парти такова изкуство за нокти ще изглежда подходящо. Ние ще ви кажем как да направите такъв маникюр.

"

Начини за създаване на рисунка на Айфеловата кула

Можете да създавате изкуство за нокти със символа на Париж по различни начини. Ето най-популярните техники.

Ръчно рисувани

Опция за тези, които владеят добре четката и могат да отделят време, за да създадат оригинална рисунка. Най-лесно ще бъде да рисувате на неутрален светъл фон. Можете да използвате например сянката "Craftswoman" от Essie.

Стикери

С тяхна помощ можете да създадете ефектен дизайн само за няколко секунди. Достатъчно е да отделите стикерите от шаблона и да ги прехвърлите върху нокътя, като внимателно ги разнесете по повърхността.

Щамповане

Щамповането е друг бърз начин за създаване на изкуство за нокти. Ще бъде достатъчно да отпечатате шаблона върху нокътната плочка с помощта на печат.

Ние ще анализираме най-трудните от предложените опции и ще ви кажем стъпка по стъпка как да създадете този романтичен дизайн със собствените си ръце.

Как да нарисувате Айфеловата кула върху ноктите: стъпка по стъпка фото урок

Ще ви трябва:

 • Лак за нокти Essie-Blanc,

 • Лак за нокти Essie - Женско биле.

 1. 1

  Завършете ноктите си с основен цветен лак. За маникюр с Айфеловата кула са подходящи не само пастелните нюанси, но и ярките цветове на френското знаме. Можете да нанесете сини, бели и червени лакове върху отделни нокти или да комбинирате трите цвята върху една нокътна плочка.

 2. 2

  За да не се налага да чакате дълго време за изсъхване на покритието, първо нанесете бял лак в средата на нокътната плочка. Напълнете го с малко повече от 1/3 от нокътя. Изчакайте пълното изсъхване. Подходящ нюанс Blanc от колекцията Essie.

 3. 3

  Използвайте специален шаблон за ноктопластика или обикновена маскираща лента, за да отделите белия цвят от останалия. Прикрепете лентата с лек отстъп от границите на покритието, така че неравните ръбове на бялата лента да бъдат покрити с червени и сини лакове.Боядисайте останалите зони съответно със син и червен лак. Изчакайте да изсъхне напълно.

 4. 4

  Сега махнете лентата. Важно е лакът да е сух, в противен случай, когато шаблонът бъде отстранен, той ще посегне към него и границите ще се окажат размити. Вариантът, който описваме, е идеален за маникюр, при който само един нокът е подчертан с ярък акцент, а останалите са покрити с пастелни нюанси.

 5. 5

  Ако сте избрали фона, време е да започнете да създавате Айфеловата кула. Първо поставете малки точки, очертавайки очертанията на планирания шаблон. Това ще помогне за поддържане на симетрия. Рисунката може да бъде направена с помощта на нюанса Licorice на Essie.

 6. 6

  За да създадете дизайн, ще ви трябва тънка четка със средна дължина. Важно е да сте сигурни, че лакът е разпределен равномерно върху четката, без да образува капка.За да направите това, напишете върху него лак, притиснете го към палитрата с цялата купчина и нарисувайте кратък удар. След това започнете да създавате чертеж.

 7. 7

  Начертайте две извити линии от свободния ръб към центъра. Имайте предвид, че трябва да оставите място за горната част на кулата, така че линиите да не достигат кутикулата.

 8. 8

  Вземете нова порция лак върху четката, разпределете го равномерно върху четката и нарисувайте две хоризонтални линии.

 9. 9

  След това трябва да създадете арка в основата на кулата. Ако не знаете как да рисувате гладко криви линии, разделете тази стъпка на две движения. Първо нарисувайте една част от арката. В същото време се движете от центъра надолу, а не обратното. Това движение е по-лесно и познато, така че линията ще бъде по-равна.

 10. 10

  След това нарисувайте втората част на арката със същото движение от центъра надолу.

 11. 11

  Сега вземете лака върху четката, така че да се образува капка. Поставете го на върха на кулата. Начертайте линия нагоре от нея и поставете няколко точки с по-малък диаметър.

 12. 12

  Най-трудната стъпка е да начертаете мрежата вътре в кулата. За да получите тънка линия, нанесете минимално количество лак върху четката и отстранете излишното върху палитрата. Трябва да рисувате само с върха на четката, като леко докосвате повърхността на нокътя. За да направите рисунката чиста и симетрична, първо начертайте успоредни линии в една посока и едва след това преминете към рисуване на кръстосани.

 13. 13

  Тъй като Айфеловата кула има изпъкнала форма, не забравяйте да балансирате шарката в горната част. Можете например да поставите червено сърце до върха на кулата. Сложете горнище. Готово!

 14. Ако не искате да рисувате тънки линии и само очертанията на Айфеловата кула са ви достатъчни, можете да я нарисувате в златисто на черен фон. Съветваме ви да изберете пясъчен лак с искри и блясък с различни размери.

 15. Начертайте само основните елементи на кулата, както е посочено в стъпки 7–12. Благодарение на отразяващите свойства на пайетите, моделът ще блести и ще прилича на Айфеловата кула, искряща в светлините на вечерното осветление. Тъй като лаковете с пясък и блясък са издръжливи, този дизайн не може да бъде покрит с топ лак.

А за тези, които все още не са избрали дизайн, ето още няколко модни идеи.

Популярни идеи за дизайн на нокти за къси нокти

Ярки комбинации

Не се страхувайте да използвате ярки цветове. Покрийте един нокът с бял лак, а върху останалите нанесете богат нюанс на лак - например малиново или класическо червено. Начертайте Айфеловата кула на бял фон. Този маникюр е подходящ както за лятото, така и за зимата. Особено ако отивате на почивка.

Кула от кристали

Не е нужно да рисувате кулата с четка. Може да се изложи от малки кристали. Използвайте едноцветни камъни или комбинирайте декоративни елементи от различни нюанси. Във всеки случай дизайнът ще се окаже ярък и празничен.

Възможности за романтичен маникюр с айфеловата кула за дълги нокти

френски маникюр

Айфеловата кула от разноцветни камъни в комбинация с класическо сако ще изглежда нежно, а маникюрът ще се окаже универсален - подходящ и за среща, и за работа.

Рисувана кула или стикер със символа на Париж ще изглежда малко по-спокойно в тази комбинация.

Подробни инструкции за създаване на френски маникюр можете да намерите в това видео.

Между другото, френският маникюр в този сценарий не трябва да е класически. Контрастният елемент на свободния ръб на нокътя може да бъде направен например под формата на триъгълник или под формата на зигзаг. С Айфеловата кула на един от ноктите такъв маникюр във всеки случай ще се получи ефектно.

"

В меки цветове

Когато избирате цветова гама за маникюр, обърнете внимание на романтичната нюд палитра. Светло розово, бежово или, например, кафе ще бъде добър фон за вашите експерименти. Деликатен маникюр с Айфеловата кула може да бъде допълнен с райета или точки.

Кой дизайн бихте избрали?

Категория: