Националните гримьори на L'Oréal Paris в Русия Роман Мокрогузов и Анна Завгородняя показват как да направите ефектен грим за празнична вечер с минимум средства!

Акцент върху устните или очите? Не бързайте да отговорите на този въпрос, докато не изучите нашите фото инструкции за създаване на новогодишен грим.

Rockwave

 1. 1

  Овлажнете кожата си с Moisture Genius Light Aqua Fluid. Използвахме опцията за нормална и комбинирана кожа, линията включва и опции за кожа, склонна към изсушаване и чувствителна.Изравнете тона с фон дьо тена Alliance Perfect (писахме за характеристиките му подробно тук).

 2. 2

  Попълнете зоната под очите си с многофункционалния коректор Infaillible.

  Съвет: Най-добре е да изберете коректор, който подхожда на тена на кожата ви, но ако не сте напълно сигурни кой нюанс коректор да изберете, тогава е по-добре да дадете предпочитание на малко по-светъл.
 3. 3

  Дълготрайна боя за вежди Unbelieva Brow е един от хитовете на L'Oréal Paris. Ако имате червена коса, като нашия модел, използвайте два нюанса на нюанса наведнъж: 102 и 108. С помощта на скосената четка, която се доставя с нюанса, смесете продуктите на ръката си, след което довършете липсващите косми.Ако имате черна коса, тогава нюанс номер 108 е по-подходящ за вас, съветвам блондинките да използват нюанс 102 в чист вид.

 4. 4

  Сенки за очи от новогодишната колекция Gold Mirage (нюанс 04, златисто) нанесете с върховете на пръстите си върху горния и долния клепач. Сенките са дълготрайни, така че не е необходимо първо да използвате грунд за очи.

 5. 5

  С гел молив Infaillible в нюанс 08 "It's in Khaki" , обработете долния клепач възможно най-близо до линията на миглите. Сянката на каки върви добре както със златисти сенки, така и с червена коса. Нанесете по линията на миглите на горния клепач и след това внимателно разбъркайте с четка.

 6. 6

  Мастило "Погледът на Бамби. Ефект на изкуствени мигли "нарисувайте горните и долните мигли със зигзагообразни движения, движейки се от корените към върховете.

 7. 7

  Тинт от новата колекция Rouge Signature Metallics Metallics в нюанс 204 I Captivate е перфектното бордо за завършване на вашата празнична визия. Продуктът може да се наслои за по-интензивен цвят или да се нанесе в лек полупрозрачен слой.

Кралица на бала

 1. Използвайте пухкава четка за основа, за да разнесете основата Alliance Perfect.

 2. Използвайте дълготраен коректор Infaillible локално, за да премахнете сенките или да скриете несъвършенствата.

 3. За да придадете красив блясък на кожата, нанесете кремообразния хайлайтър от колекцията Alliance Perfect по протежение на скулите, върху моста на носа и отметката над горната устна. Също така добавете малко в центъра на брадичката и върху кожата във вътрешните ъгли на очите.

 4. Оцветете веждите си с Paradise Pomade Extatic в нюанс 103 Brown. За естествен ефект използвайте ъглова или квадратна четка с минимален продукт.

 5. За леко скулптуриране използвайте сенките за очи Color Queen в нюанс 06 Almighty. Нанесете ги под скулите, върху слепоочията и под челюстта, разпределете по линията на косата. Този инструмент има „правилния“ цвят за контуриране - не е твърде сив, не прави лицето уморено. Също така е важно той да не „изчезва“ в червено, така че да не изглежда като руж.Сенките имат мазна текстура и се смесват добре (но матовите скулптуриращи продукти, напротив, често кървят).

 6. Използвайте очната линия Color Riche Le Khôl в 111 Rainy London, за да подчертаете двата клепача. В горната част пренесете молива така, че цветът да излезе малко отвъд гънката на клепача. По този начин можете да избегнете ефекта на "надвисналия клепач" и да отворите очите си. Върху молива използвайте плоска четка, за да нанесете сянката Color Queen във Fancy.

 7. Използвайте пухкава четка и сенки за очи от същата колекция Color Queen в нюанс „Amazing“, за да преминете през горния клепач, за да омекотите сенки.

 8. Нанесете синя спирала Paradise Extatic върху горните и долните мигли. Обърнете внимание колко изразително изглежда синьото на фона на по-спокойните лилави сенки.

 9. Добавете Glitter Fever Liquid Glitter Eyeliner в нюанс 01 към горната линия на миглите за по-празничен външен вид.

 10. Нанесете гланц за устни от новогодишната колекция Gold Mirage в нюанс 01 Gold Quartz.

"

Кое от изображенията за Нова година ви хареса повече? Кажете ни в коментарите!

Категория: