Лекото покритие ефективно прикрива несъвършенствата по кожата, остава върху кожата 20 часа и остава напълно невидима. Проверихме

Shu Uemura е една от най-популярните козметични марки. Хидрофилни масла, моливи за вежди и червила на японската марка за 50 години от съществуването си станаха известни по целия свят и спечелиха доверието не само на любителите на грима, но и на професионалните гримьори.

Наскоро Shu Uemura пусна нов инструмент, който претендира да бъде следващият бестселър - Unlimited Foundation Foundation fluid.

Характеристики на Shu Uemura Unlimited Foundation

Специалистите на марката си поставиха за задача да разработят формула на фон дьо тен, която да маскира добре недостатъците, като същевременно създава впечатление за естествена красота на кожата. Те успяха, но Unlimited Foundation има много други достойнства. Нека поговорим за тях по-подробно.

  • Продуктът е с най-леката флуидна текстура, която осигурява невидимо и много леко покритие, но в същото време успешно камуфлира видимите несъвършенства.

  • Ефектът продължава до 16 часа върху кожата, без да се налага актуализиране на тона.

  • Тоналният флуид е с полуматово покритие - кожата изглежда кадифена, а мазният блясък не ви притеснява през деня.

  • Неограничен фон дьо тен се смесва лесно. Удобно е да се разнася дори с пръсти, ако нямате четка или гъба под ръка.

  • Всички фон дьо тени Shu Uemura имат SPF и Unlimited Foundation не е изключение.

  • Флуидът има богата палитра от 18 нюанса. Всеки един е проектиран от екип от професионални гримьори с помощта на HVC Color Definition System. Тествахме един от тях.

Unlimited Foundation Fluid Test Drive: нюанс 564

Фонд дьо тен Unlimited има течна консистенция и се разнася лесно само за няколко секунди, без да оставя ивици. Въпреки течната текстура, продуктът успешно прикрива несъвършенствата и изравнява тена на кожата.

Дишащата течност се слива безпроблемно с кожата. Какъвто и нюанс да изберете, той ще пасне на тена на кожата ви. Когато избирате цвят в магазин или онлайн, е почти невъзможно да направите грешка.

Най-добре е да разпределите течността с четка от синтетичен косъм (естественият ще поеме продукта).

Международният гримьор Шу Уемура Юджи Асано каза в интервю, че течната основа Unlimited Foundation е неговият личен бестселър.

Shu Uemura Unlimited Concealer

В линията Unlimited има още един инструмент за създаване на перфектен тон - коректор. Освен това се характеризира с повишено износване и лека текстура, но има по-високо покритие.

Може да се използва в областта под очите за покриване на тъмните кръгове. Или точково - да коригирате несъвършенства като пъпки или пост-акне.

Как да приложите продукта, показахме в нашия видео урок.

"

Категория: