Френската марка представи свежа версия на емблематичното червило L'Absolu Rouge в рубинени нюанси. Разгледахме новостта от всички страни

Червилото L'Absolu Rouge е един от най-разпознаваемите продукти на Lancôme. През ноември тази година тя претърпя сериозен ъпгрейд - разбираме подробностите по-подробно.

Характеристики на L'Absolu Rouge Ruby Cream от Lancôme

" Червилото трябва да блести като скъпоценен камък!" - не се умори да повтаря основателят на Lancôme Арман Птижан. И новият Ruby Cream се справя доста добре с тази задача.

  • Основната характеристика на новостта, която хваща окото от пръв поглед, е необичайна форма на пръчка, напомняща шлифовка на скъпоценен камък. В допълнение към концептуалното значение има и практическо: с помощта на ръбовете на пръчката е удобно да нарисувате контура на устните, оказва се равномерен и ясен.

  • Новото червило е с високо съдържание на пигменти: формулата е наситена с тях с цели 25% повече, отколкото в класическата версия на L'Absolu Rouge Cream! Дори нанесено на един слой, червилото изглежда ярко и напълно отговаря на обявения нюанс.

  • Освен това, червилото има дълготрайна текстура, не избледнява и не се изтрива, дори и да не го нанасяте отново няколко часа.

  • В палитрата има 15 нюанса: седем в пастелно бежово и осем в червено.

Композиция

Съставът на L'Absolu Rouge Ruby Cream е проектиран по такъв начин, че червилото изпълнява няколко функции едновременно: придава на устните наситен нюанс и блясък, издържа дълго време и се грижи за кожата.

  • Проксилан и екстракт от роза омекотяват кожата на устните и я правят гладка. Благодарение на тези две съставки, червилото се усеща изключително удобно върху устните.

  • Турмалинът е отговорен за красивото сатенено покритие.

  • Сусамовото масло осигурява мек блясък, който се засилва, когато се нанесе рубинен крем на два слоя.

L'Absolu Rouge Ruby Cream червило тест драйв

Тествахме три нюанса на червилото Ruby Cream - и споделихме честни отзиви.

Нюанс 03, Kiss Me Ruby

Един от най-светлите рубинени нюанси в колекцията Ruby Cream. На устните цветът съвпада със сянката в стика. Ако нанесете червилото на един слой, това ще придаде на устните ви лек сатенен завършек. Благодарение на сиянието, устните визуално изглеждат по-обемни. Червилото наистина се нанася много лесно дори и без четка, тъй като графичната форма на стика позволява прецизно подчертаване на контура.

Цветът на прашна или опушена роза може да се счита за универсален. Той ще допълни хармонично почти всяка визия и е подходящ за всеки повод, било то бизнес среща или парти. Този нюанс на червилото не налага ограничения върху грима на очите: може да бъде много различен, от спретнати стрелки до блестящи опушени очи.

Нюанс 314, Рубинена звезда

По-интензивен от нюанс03. Изглежда по-ярък на устните и избледнява леко в червено. Този нюанс е нещо между прашно розово и алено.

Ясно се вижда сатененият блясък, за който е отговорно сусамовото масло в състава на червилото. Въпреки факта, че червилото беше нанесено без първо използване на молив, то все пак показа невероятни резултати по отношение на издръжливостта: не избледня и не избледня за 8 часа.

Този нюанс привлича вниманието към устните, така че е по-добре да го комбинирате с неутрален грим за очи, но това правило е отменено за вечерта.

Нюанс 473, RubieZ

Интензивният рубинен оттенък изглежда също толкова ярък на устните, колкото и на стика. За да предадете напълно цвета, достатъчно е да нанесете червило на един слой. Двуслойно покритие ще направи устните почти лъскави.

Червилото не се отмива, дори и да не коригирате грима на устните си 8 часа. Благодарение на хидратиращия ефект на Ruby Cream, устните са комфортни в същото време.

Яркият нюанс изисква внимателно нанасяне. Ако все още не сте се сдобили с грим за устни, по-добре е да използвате молив. Начертайте им контур и едва след това го запълнете с червило.

В нашия видео урок има подробни инструкции.

"

Категория: