Комбинацията от черно и бяло е призната класика в света на модата. В маникюра този тандем се отнася по-скоро към смелите решения, но този сезон те управляват шоуто. Нека поговорим повече за новата тенденция

Най-често черният и белият лак, ако се появяват в маникюра, са отделно един от друг. Малко хора смятат, че те са идеалната двойка. Комбинацията от неутрални цветове ще допълни успешно всяка визия и няма да остане незабелязана.

Характеристики на черно-белия маникюр

Този дизайн на ноктите не изисква отделен повод. Такъв е случаят, когато самият маникюр се „нагажда“ към изображението, защото и черното, и бялото се съчетават добре с всякакви цветове. Това означава, че черно-белият дизайн ще се впише в бизнес стил, ежедневен и вечерен стил.

Съвместимостта на черно-белия маникюр с други детайли на изображението зависи повече от дизайна на ноктите. Ако това са графични линии и геометрични фигури в елегантна комбинация, тогава определено няма да нарушите дрес кода на офиса. Но смелите "крещящи" надписи върху ноктите (макар и черно-бели) няма да бъдат много полезни в бизнес среда. По-подходящи са за неформална обстановка.

След това ще говорим повече за тенденциите и ще споделяме снимки на нови черно-бели дизайни на ноктите.

Модни тенденции в черно-белия дизайн на ноктите

През 2023 г. най-актуален е просто черно-белият маникюр, който надхвърля спокойната класика. Но традиционните техники не се отписват. Да започнем с най-смелото.

Надпис

Черно-бялата ноктопластика с букви се превърна в голяма тенденция благодарение на маникюра на Джереми Скот. Редуваше черни букви на бял фон и бели букви на черен фон. Ако имате какво да кажете, защо не го направите и с помощта на ноктопластиката? Да, и на снимката такъв черен дизайн на ноктите с бели елементи ще изглежда шик.

В черно

Есенно-зимните шоута бяха доминирани от дизайнерски варианти, в които има повече черно, отколкото бяло. Така беше например в шоуто на Кристиан Сириано и Ги Ларош. Черният фон беше украсен с малък детайл, който спаси маникюра от изключителната простота на монофонично покритие.

В един случай това бяха мраморни вени, в друг - строги графични линии, в трети - звезди и т.н.

Изчистени линии

Можете също да адаптирате други дизайни на ноктите от минали шоута към черно-бялата тенденция. Достатъчно е да замените цветовете "подиум" с тази универсална комбинация. Опитайте черно-бял маникюр в духа на блокиране на цветовете, като Prabal Gurung. Или, например, обратно яке, като Priscavera.

"

Черно-бял маникюр на къси нокти: идеи и снимки

Минимализъм

Тайната на красивия маникюр на къси нокти е простотата.

Сложните рисунки не са предназначени за малка дължина. Ето защо можете без повече приказки да украсите ноктите си с линии, щрихи, ивици. Открийте още идеи за минималистичен маникюр тук.

Принтирани нокти

Най-печелившите варианти за дизайн на къси нокти включват проста ноктопластика с големи (и за предпочитане също прости) декоративни елементи. Този маникюр изглежда впечатляващо и същевременно спретнато.

Ето защо животинският принт е приятел с малка дължина - с характерни петна или ивици.

Графично изкуство

Черно-белият маникюр отваря много възможности за артистична изява. Тънките черни линии на бял фон създават впечатление за скици с молив.

Ако покриете картината с матов топ, можете да постигнете ефекта на "хартиена" текстура.

Лунен маникюр + френски

За да не се отегчите, след като сте направили френски или лунен маникюр "според всички канони" , опитайте се да ги комбинирате. Тази техника визуално ще удължи ноктите. Можете да увеличите празнината с традиционното сервиране, като украсите дупките и „усмивките“ с прост декор - например същите точки или ивици. Гарантиран оригинален резултат.

Без цвят

Никтопластиката на безцветен фон е особено популярна напоследък. Както и дизайн на негативно пространство с безцветни вложки. Всичко това не противоречи на черно-бялата концепция и може да бъде интересно да я разнообразите.

Полутонове

Друг начин да постигнете интересен триизмерен ефект е да използвате не само плътни на цвят лакове, но и полупрозрачни. Това ще ви позволи да видите чертежите на предишния слой.

Този избор значително разширява потенциала на двуцветния маникюр.

дизайн на дълги нокти с черни и бели лакове

Различен дизайн на ръката

Лесно и оригинално решение е да направите дизайн с черен лак от едната страна и бял от другата.

Тежестта на черно-бялата скала ще бъде неутрализирана от нейното нагло и палаво представяне.

Рисунки

Представете си, че рисувате върху бял лист, чертаете линии с молив или гел химикал. Между другото, преди да започнете да създавате върху нокътната плоча, наистина има смисъл да се упражнявате да създавате миниатюрни графични светове на хартия.

Ако ноктите са дълги, тогава с нужното умение мястото е напълно достатъчно за сложни изображения.

Двоен френски

Върховете на дългите нокти във френския маникюр могат да бъдат подчертани с няколко дъги наведнъж, като се редуват черни и бели лакове. Такова многослойно яке е друг начин да победите необичайно обичайния дизайн и да направите ноктопластиката пълноценна част от изображението.

Инструкции стъпка по стъпка за създаване на яке можете да намерите в това видео.

Скици с молив

Кой от нас не е оставял "случайни" рисунки на хартия в мисълта? Тези незавършени скици могат много добре да се превърнат в елегантно изкуство за нокти.

Игра с текстури

Черното и бялото изобщо няма да изглеждат като скучни основни цветове, ако допълните контраста им с контраст на текстурата в маникюра. Направете бял или черен фон матов и го украсете с лъскав „печат“ отгоре.

По-долу можете да намерите още няколко идеи за дизайн на дълги нокти.

Комбинация на ч/б маникюр с други цветове и декори

Черно-белите лакове могат да се комбинират с всякакви други. Важно е само да разберете какъв ефект искате да постигнете, защото допълнителните нюанси могат да направят черно-белия маникюр още по-закачлив или, обратно, да смекчат този акцент в изображението.

Голо

Всички нюанси от нюд гамата перфектно се римуват с черно-бял дизайн: пясъчен, кремав, кремав и кафе. Най-добре е да ги използвате като фон или основен цвят на ноктите, които ще останат без артистично покритие.

Злато и сребро

В отношенията със скъпоценни нюанси черното и бялото също имат хармония. Благодарение на сиянието на злато и сребро, маникюрът става по-елегантен.

Малки петна от лакове с метален ефект могат да украсят ежедневния маникюр.

Неон

Ако използвате неонови нюанси в комбинация с черно или бяло, тяхната яркост леко ще намалее. Така ще постигнете баланса в маникюра, който е необходим, за да не привлича неонът твърде много внимание към себе си.

В същото време трябва да се разбере, че такъв дизайн във всеки случай ще се превърне в забележим детайл от изображението. Ето защо си струва да помислите предварително за хармонията на изображението като цяло.

Червено

Червеното е същият самодостатъчен цвят като черното и бялото. Той успешно допълва нашия дует, превръщайки го в забележимо трио.

"

"

Категория: