Cult Superstay Matte Ink червила, пуснати в стик формат. Тест драйв пред вас

Червило или молив? Сега такъв избор вече не си заслужава - на козметичния пазар все повече се появяват хибридни продукти, които комбинират различни функции. Чудесен пример е новото червило Superstay Ink Crayon Lipstick от Maybelline New York.

Характеристики на SuperStay Ink Crayon Stick на Maybelline

Superstay Matte Ink течното червило заслужено се превърна в бестселър на марката.Нейните достойнства първо бяха оценени от бюти блогърите по света, а след това и от всички любители на грима. На вълната на успеха те решиха да пуснат червило и във формат молив. Superstay Ink Crayon не само запази всички предимства на своя предшественик, но и ги увеличи. Нека поговорим за това по-подробно.

  • Новостта има и ултра-устойчива формула, благодарение на която покритието остава върху устните цял ден в оригиналната си форма.

  • Наситеността на пигментите осигурява плътен цвят, дори ако се нанесе само на един слой.

  • Superstay Ink Crayon е с лека матова текстура. Новостта практически не се усеща на устните, не ги изсушава и не ги стяга.

  • Заострената форма на пръчката ви позволява ясно да оцветите контура на устните и да им придадете желаната форма.

  • Идва с острилка за моливи. Много е удобно!

  • Кремообразното червило придава комфорт на устните.

  • Палитрата има 11 богати нюанса, от бледо розово до слива.

SuperStay Ink Crayon Shades

Superstay Ink Crayon има нюанси за създаване на грим за устни за всеки повод. Направихме тест драйв на някои от тях.

Нянка 30, Търсене на приключение

Прашният розов нюанс се счита за универсален, тъй като е подходящ както за дневен грим, така и за вечерен, ако съчетаете такъв грим на устните с наситени опушени очи, например.

Първо очертайте очертанията на устните и след това запълнете повърхността с молив. Тази последователност на нанасяне ще осигури най-трайния резултат.

Нюанс 25, Останете изключителни

Розово-кафявата гама е най-подходяща за брюнетки и момичета с руса коса. Ако искате да направите устните визуално по-плътни, нарисувайте линии точно над очертанията с молив.

Ако върхът на червилото не е достатъчно остър, не забравяйте, че винаги можете да го подострите с острилката, която идва с него.

Shade 10, Trust Your Gut

Кафявото червило сега е на върха на популярността. На устните нюансът изглежда мек и естествен. Ако имате нужда от червило за ежедневна работа, вижте този цвят.

За да направите грим за устни, също започнете с начертаване на контур. След това го смесете малко и напълнете устните с червило навсякъде.

За да балансирате активността на кафявия нюанс на червилото в изображението, обърнете специално внимание на веждите: в грима те трябва да бъдат подчертани малко повече от обикновено. В този видеоурок говорим за това по-подробно.

Нюанс 35, Поглезете се

На устните неоново розовият нюанс на червилото изглежда толкова интензивен, колкото и в стика. Яркият грим на устните е добре да се комбинира с неутрален грим на очите - просто нарисувайте миглите със спирала.

Между другото, неоновият грим вече е една от безусловните тенденции. Писахме за това по-подробно тук.

Нюанс 65, задоволявайте се с повече

Никоя колекция червила не е завършена без винен нюанс. През есента този основен цвят трябва да присъства в несесера на всяко момиче. Бъдете много внимателни, когато рисувате контура: тъмните червила не търпят неточности. Първо изберете ъглите на устните, след това централните им части и след това свържете линиите. Този метод ви позволява да очертаете очертанията най-точно.

"

Категория: