Какво трябва да знаете за най-инстаграмируемия коректор? Юрий Столяров казва

Ако за първи път сте дошли в магазин за козметика за коректор, очите ви най-вероятно ще се задържат върху Instant Eraser: необичайна бутилка с кръгла гъба веднага привлича вниманието. Но оригиналният външен вид далеч не е основното предимство на инструмента. Юрий Столяров, официален гримьор на Maybelline в Русия, разказва за другите му предимства.
 1. Instant Eraser Concealer, в допълнение към отличните маскиращи свойства, има и хидратиращи свойства (благодарение на формулата, базирана на годжи бери и халоксил).В същото време е с еластична текстура, подходяща е за зоната около очите. Освен това отразява светлината, което визуално изравнява кожата.

 2. Кръглата гъба помага за ефективното покриване на кръговете под очите и смесването на коректора. Нанесете Instant Eraser направо от опаковката. В същото време трябва да има много малко от него върху апликатора, достатъчно е да превъртите върха 1-2 пъти.

 3. В гамата Instant Eraser има голям избор от нюанси (до 13!). Следователно, като изберете правилния нюанс на коректора, можете локално да маскирате несъвършенствата по кожата, да изравните тона на лицето и дори да направите модерно контуриране (естествен вариант на контуриране).

 4. Размерът на гъбения апликатор на Instant Eraser е по-голям от този на обикновения коректор. Това помага за равномерното му нанасяне с леки докосвания.

 5. Колекцията Instant Eraser включва както розов, така и прасковен коректор за коригиране на несъвършенствата.Но ако нямате под ръка това, от което се нуждаете, опитайте малък професионален лайфхак: предварително смесете основния бежов коректор на ръката си с капка червило в желания нюанс.

 6. Нанесете коректор на слоеве. Първият тънък слой ще покаже дали нюансът е идеално избран и дали продуктът работи добре с несъвършенствата на кожата. Също така ще помогне да се избегне излишното количество продукт върху кожата.

 7. Разнесете коректора по горната линия на скулите и разнесете по посока на растежа на косата. Така получавате добър "лифтинг ефект" , тъй като скулите визуално ще станат по-високи.

 8. Сенките се разпаднаха под очите, а спиралата беше отпечатана върху клепачите? Коректорът, нанесен върху памучен тампон, може лесно да почисти зоната около очите или да коригира грешка при оцветяването на сенките.

От свое име ще добавим, че коректорът Instant Eraser е полезен при създаване на различни изображения, например:

 • за грим в модната йога скин техника,

 • в незабележим грим за училище,

 • в подготовка за фотосесия за официални документи.

Прочетете какво имат да кажат нашите читатели за Instant Eraser тук."

"

Категория: