Актрисата Светлана Ходченкова и националният гримьор на L'Oréal Paris Роман Мокрогузов отидоха на Седмицата на модата в Париж, за да тестват лимитирани продукти

Всяка година, като част от Парижката седмица на модата, L'Oréal Paris организира специално шоу, Le Defilé, което е много различно от останалите шоута. Първо, винаги се провежда на необичайни места: през последните години модните подиуми за шоуто бяха инсталирани на Шанз Елизе и дори точно в средата на Сена, този път публиката беше поканена в парижкия монетен двор.

Второ, в шоуто освен модни дрехи, са представени и основните тенденции в грима за новия сезон. Трето, в шоуто участват не само професионални модели, но и посланици на марката от други области - актриси, спортисти, певици. Така през 2023 г. Хелън Мирън, Ева Лонгория, Анди Макдауъл, Айшвария Рай и Светлана Ходченкова се появиха на подиума.

Роман Мокрогузов, националният гримьор на L'Oréal Paris в Русия, беше отговорен за грима на актрисата. При подготовката на изображението Роман използва продукти от дългоочакваната колекция на Karl Lagerfeld x L'Oréal Paris: вижте подробности във видео урока!

Как ви харесва образът на Светлана? Споделете вашите впечатления!

Категория: