Изображението е съставено от детайли. Много неща влияят на впечатлението, което правим, включително маникюр, прически, стайлинг, грим. И дори формата на веждите може да бъде много красноречива

Защо в опит да разберем характера на човек започна да обръща внимание на веждите? Факт е, че веждите определят "архитектурата" на лицето, неговото изражение до голяма степен зависи от тяхната форма. Нищо чудно, че казват: "Веждите определят характера." И тук е важно да разберете, че едно е веждите в естествената им форма, без корекция и грим, а съвсем друго е резултатът от положените усилия.Естествената форма говори за това кои сме всъщност, а новата е за това как искаме да бъдем или да изглеждаме. Как да разпознаем характера на момиче по веждите?

Вежди и характер: какво казва формата за съдържанието?

Физиономията е метод за определяне на личните характеристики на човек въз основа на характеристиките на външния му вид. Ако ги интерпретирате правилно, можете да получите доста пълна картина на героя. Днес ще четем веждите, като се фокусираме върху тяхната форма и разположение на лицето.

Ако веждите са поставени ниско и сякаш висят над очите, почти със сигурност може да се каже, че човек се отличава с решителност и смелост. Той е целеустремен и разбира какво трябва да се направи, за да постигне това, което иска. Той също така предпочита разумните действия пред импулсивните и лекомислените.

Високите вежди корелират с жизнерадост. Казват, че хората с такива вежди имат лек весел нрав.Те са отворени и впечатлителни. Готови да отворят сърцата си дори за непознати, понякога се държат наивно, без да мислят за възможни разочарования. Те се характеризират с импулсивни действия, тъй като следват зова на сърцето.

Дебелите вежди говорят за мощен темперамент. Тези хора са твърди в решенията си. Тяхното самочувствие е тайната на техния авторитет. Лесно правят неща, които предизвикват страх и неудобство у другите.

Що се отнася до тънките и редки вежди, тук физиономистите не са съгласни. Някои казват, че това е доказателство за естествена плахост, сдържаност, предпазливост. Смята се, че такъв човек е лесен за управление, манипулирайте го.

Други свързват подобни вежди с инат, желание да настояваш на своето и да се придържаш към решението си на всяка цена.

Когато веждите имат разширение в средата, по-близо до слепоочията, това се счита за желание за успех и високи постижения. И тук преминаваме към формата на веждите и тяхното извиване. Тези параметри също характеризират любопитно всяка жена и ще ви помогнат да научите повече за нейния характер.

Прави вежди

Ако веждите не се издигат като къща и не се извиват надолу, а са права, равномерна линия, можете уверено да кажете, че сте рационален човек, който е свикнал да претегля плюсовете и минусите, преди да предприеме каквото и да е действие. Той е противник на спонтанността и смята това за свое основно предимство. Това е логичен човек, който няма необясними действия.

Хората с такива вежди са отговорни и надеждни. Смята се, че от тях излизат добри лидери и лидери. В същото време не може да се каже, че проявата на чувства им е чужда. Практичността в техния случай е начин за защита.

Сенките за вежди като Brow Artist от L'Oréal Paris са добри за подчертаване на тази форма.

Вежди с къщичка

Може да изглежда, че притежателките на вежди с драматично начупване са много строги, а понякога дори арогантни. Но физиономията казва нещо съвсем различно за тях, разсейвайки митовете. Веждите с къщичка са знак за енергия. Човек не може да седи без работа. Има нужда от движение, трябва да открие нещо ново за себе си, да се храни със свежи впечатления, да усети вкуса на живота. Такъв динамичен характер е доказателство, че човек живее тук и сега; за него е трудно да гледа далеч в бъдещето и да прави планове.

За момичетата с маркирани вежди емоциите имат предимство пред рационалността. При гримирането на такива вежди е важна точността.

Моливът Brow Precise Micro Pencil от Maybelline New York ще ви помогне да нарисувате липсващите косъмчета и да подчертаете графичния контур на такива вежди.

Широки вежди

Момичетата с широки вежди са пример за тези, на които им липсва воля и самочувствие. Вътрешното ядро им помага да понасят всички трудности с достойнство, преодолявайки всякакви препятствия с достойнство. Такъв човек не бяга от отговорност. Напротив, той го приема и разумно защитава решенията си.

Дума или дело? Разбира се, човек с широки вежди избира второто. Не отлага нищо за утре. Мислейки за промените, той се захваща за работа и се опитва да постигне целта възможно най-скоро.

Широките вежди дори не могат да бъдат подчертани с молив или сенки. Просто ги оформете с прозрачния гел Control Freak на NYX Professional Makeup.

Вежди със стрелки

Гладко извитите вежди са знак за мекота и доброта. Често такъв човек умишлено отива в сянка. Той поставя нуждите на другите хора на първо място. Той се влияе и се страхува от осъждане отвън.

Критиката е болезнена за такива хора, така че те се опитват да направят всичко, за да гарантират, че репутацията им е безупречна. Чарът и талантът често остават незабелязани, защото страхът да не бъдат неразбрани и отхвърлени им пречи да се проявят.

Къси вежди

Интересно е, че зад късите вежди се крие герой, който се отличава с фино възприятие на света, чувствителност и чувствителност. Такива хора не обичат да бъдат в светлината на прожекторите, предпочитат да стоят настрана, което им помага да поддържат мир и хармония. Спокойствието е от първостепенно значение за тях. Следователно те могат да действат отдалечено около хора, които не познават много добре. Те са доста затворени и не са склонни да разширяват социалния си кръг. Често те остават сами както с радости, така и с проблеми и ако инициират някого в своите преживявания, тогава само най-надеждните, изпитани във времето приятели.

Вдигнати вежди

Момичетата с насочени нагоре вежди имат сложен характер. Това са натури, които се отличават с крайности. Те се характеризират с честа смяна на настроението. Сутрин могат да решат едно, а вечер съвсем друго. Тяхната смелост е по-скоро безразсъдство. Хвърлят се в басейна с глава и си мислят, че ще се справят с всичко това по-късно. С този герой човек може незабавно да обяви оставката си от работа или да се премести в друга държава. В същото време основното нещо за него в този момент е просто да промени ситуацията.

За да укротите веждите с такъв буен нрав, спиралата Brow Drama от Maybelline New York ще ви помогне. къде да намеря?

"

Каквато и форма да изберете, този видео урок ще ви помогне да го осъществите.

"

Между другото, знаете ли, че интерпретацията на формата на веждите често се допълва от интерпретацията на детайли като бенки? Ако се намира точно в дъгата и се вижда ясно, това се счита за знак за бъдещ успех в живота. А малка и невидима бенка в областта на веждите е лош късмет по въпросите на финансите. Въпреки че физиономистите залагат повече на самата форма на веждите.

Категория: