Гримът е чудесен начин да изразите себе си. На него можете буквално да "четете" настроението или дори характера на момичето

Основното нещо, което определя избора в полза на определено червило, е неговият цвят. Вярно е, че има момичета, за които формата на червилото също е важна. Заострената пръчка помага при създаването на графичен грим. А закръгленото е това, от което се нуждаете, ако искате меко разпределение на цвета. Оказва се, че формата на червилото може да каже нещо за характера на притежателката му, както и формата на ноктите.

Как да определим характера на жената по формата на червилото?

Мнозина просто не се замислят, че продуктите, които влизат в козметичната им чантичка всъщност ги характеризират много ясно. По формата на току-що закупеното червило можете да познаете предпочитанията в грима. И след няколко седмици от употребата му, „говоренето“ ще бъде неговата променена кройка. Една и съща първоначална пръчка ще се смила по различен начин за различните момичета в зависимост от начина на гримиране, който е тясно свързан с героя.

Стикът може напълно да загуби формата си, ако момиче използва четка за червило. Този подход предполага, че момичето е спретнат работник, работи внимателно и е внимателен към детайлите. Острият връх, от който срязването се спуска „пързалка“, е резултат от редовно нанасяне на продукта с натиск. Червилото изглежда ли така? Това означава, че момичето, което го използва, живее на бързи обороти, обича да получава всичко наведнъж, нетърпеливо и неспокойно. И в същото време практичен, оценява простотата и удобството.

Различните начини и техники за нанасяне на червило диктуват начина на живот - някой има време да работи с четки, а някой едва има време да направи няколко удара с пръчка, за да разнесе бързо цвета върху устните. Някои харесват наситения, „плътен“ цвят, докато други харесват полупрозрачното покритие с ефекта на целунати устни, което лесно се създава с върха на пръстите. Говорихме за това по-подробно в този видео урок.

Какво казва формата на червилото за героя?

Психология на грима - това, оказва се, също се случва. Погледнете по-отблизо червилото, което използвате, за да научите повече за себе си.

Плоско изрязване

Пръчката на червилото се изравнява с времето, ако продуктът се нанася смело, със стабилна ръка. Говори за самочувствие. Момичетата с такъв характер без съмнение предпочитат думите пред делата; имат активна жизнена позиция. Те не са свикнали да седят на едно място, трябва да насочат енергията си в творческа посока.

Инициатива, идейност, динамика - това може да се каже за момиче, чието червило се изглажда с времето.

Конус

Червилото изглежда като подострен молив? Това се случва, когато стик червило се използва от различни страни, а не само от страната на "фабричния" разрез. Този подход характеризира момичетата, които не обичат ограниченията. Техният девиз е да отидат отвъд.

Те не се страхуват да се противопоставят на правилата, ако това обещава интересни резултати. Обичат да поемат рискове – от любопитство и страст, с надежда за успех. Това са креативни хора, които обичат да действат по свой начин, без да се съобразяват с мнението на другите. За това са обичани.

Кръгло червило

За да "заоблите" червилото с диагонално изрязване, трябва умишлено да изгладите краищата.

Използвайки лекарството по този начин, момичетата демонстрират мекотата на своя характер. Те са дружелюбни и неконфликтни. За тях е важно да има ред наоколо - както в обкръжението, така и в отношенията с другите. В същото време са верни на принципите си, но не ги натрапват на другите.

Асиметричен връх

Когато червилото е остро от едната страна и изострено от другата, така че да се забелязва дъговидна резба, това означава, че са свикнали да го нанасят с цялата равнина на изрязване, като го прекарват няколко пъти върху устните. Всичко в името на "плътното" , наситено покритие.

Момичетата, които избират този грим за устни, са в центъра на вниманието. Обичат да са ярки, не се смущават, че всички погледи са насочени към тях. Те са впечатляващи сами по себе си и се опитват да направят всичко, за да направят живота около тях в разгара си.

Когато червилото губи формата си поради факта, че е нанесено с четка, говорим за момиче със съвсем различен характер.

Вършат всичко старателно. За тях е важно резултатът да е перфектен. Всичко трябва да бъде обмислено до най-малкия детайл. И това е парадокс, защото червилото накрая не изглежда много добре.

Скосен връх

Собственикът на червилото с плосък, леко скосен изрез се опитва да запази оригиналната форма на пръчка. Тя нанася червилото без силен натиск - нежно, като получава умерено покритие.

Момичетата от този тип обичат баланса във всичко. Отличават се с чувство за мярка и способност да спрат навреме. Това са самодостатъчни личности, които не обичат излишъците. Харесват лекота и естественост.

Ревю на червила за момичета с различни типове характер

Все още не сте намерили любимото си червило? Обърнете внимание на тези. Според редакторите те заслужават вашето внимание.

 • Червило Rouge Pur Couture The Slim, Yves Saint Laurent Beauté

  Rouge Pur Couture The Slim се отличава с тънък прът с диамантено изрязване. Неговите остри ъгли и ясни ръбове са добри за създаване на графичен грим на устните с акцент върху ясен контур.Този инструмент ще се хареса на всеки, който иска бързо и без усилия да получи перфектен резултат. Можете лесно да се справите без четка - стик-ромбът точно очертава устните, след което няма да е трудно да запълните контура. Матовото покритие, наситеният цвят и дългото носене правят Rouge Pur Couture The Slim изборът.

 • Glitter Goals течно червило, професионален грим NYX

  Ако изберете течно червило, тогава по формата му не можете да кажете нищо за характера на неговата стопанка. Това са продукти с мек апликатор, който е удобен за поемане на цвят от тубичката и разпределяне върху устните. Въпреки това, червило като Glitter Goals Liquid Lipstick е изборът на смели момичета, които са отворени към всичко ново и готови да следват необичайни тенденции - дори само в името на експеримента. Дори матовото течно червило изглежда ярко на устните, защото покритието върху устните е толкова наситено на цвят, колкото и в опаковката.И това е двойно по-вярно, ако говорим за инструмента за блясък.

 • Color Sensational Shine Compulsion червило, Maybelline New York

  Разрезът е леко заоблен, както в случая с Color Sensational Shine Compulsion, когато червилото има полупрозрачен цвят, който не е предназначен за графичен грим. Такъв инструмент за красота е подходящ за момичета, които често правят грим в експресен режим. Ако животът не ви позволява да стоите мирно, определено ще се справите с това червило. С негова помощ е лесно да коригирате грима буквално в движение. И също така ви позволява да не губите време за допълнителна грижа за кожата на устните - в състава му почти 60% се използват за подхранващи масла.

 • Червило Color Riche, L'Oréal Paris

  Капковидната кройка, която поддържа остротата на червилото, ще подхожда на любителите на графиката. Това са перфекционисти, които се грижат да изглеждат перфектно. С червило като Color Riche ще им отнеме само няколко минути, за да направят красив грим - само „кърлежът“ на горната устна ще изисква специално внимание. Няколко прости движения - и можете да работите. Яркият образ ще даде сила и самочувствие.

Каква е формата на вашия стик червило? Кажете ни в коментарите какво обикновено се случва с парчето по време на употреба.

Категория: