Комбинирането на няколко любими нюанса във вашето изображение ще помогне за "космическото" оцветяване. Но първо е по-добре да опитате тази тенденция за кратко време, за да разберете дали сте готови да поддържате постоянна връзка с космоса

Темата за космоса оставя малко хора безразлични. Тя намира отговор дори в тенденциите за красота. Маникюрът и гримът се правят космически, но днес ще говорим за боядисване на косата в цветовете на звездните мъглявини. Тази палитра, като правило, се състои от нюанси като синьо, лилаво, розово, тюркоаз.

Изборът обикновено се прави в полза на пастел, но резултатът все още е ярък - невъзможно е да не се обърне внимание на космическото изображение.

Кой ще подхожда на космическия образ?

Мислейки за космическо оцветяване, трябва да вземете предвид, че нюансите ще трябва плавно да преминават от един към друг. И за да създадете преходи, имате нужда от достатъчна дължина на косата. Минимумът е до брадичката. Това е достатъчно, за да получите желания резултат. Но това оцветяване изглежда най-впечатляващо на дълга коса.

Галактическите мотиви са опция за момичета, които не се страхуват от смели трансформации. Но има, разбира се, някои ограничения от социален характер. Ако на работното място има строг дрескод, тогава космическата коса едва ли ще получи всеобщо одобрение. Свободата при избора на дрехи и грим ви позволява да бъдете креативни с косата си, което означава, че необичайното оцветяване също е добре дошло.Освен това днес експериментът може да бъде краткосрочен. Това е възможно благодарение на временните бои, които правят тенденцията достъпна за всеки.

"

Как да постигнете космически цвят на косата?

Тъй като в боядисването на пространството участват не два нюанса, а три или четири, на мнозина им се струва, че е правилно да се запишат в салон, за да имат професионален колорист, който да им направи косата.

Но сега има много домашни средства, които са много лесни за използване. И дори оцветяването на космоса става възможно у дома. За да получите желания резултат, следвайте инструкциите.

 1. Подготовка

  Ако се подготвяте за временно боядисване, измийте косата си. Боята трябва да се нанася върху чиста коса: по този начин цветът ще изглежда по-чист и резултатът ще бъде по-устойчив.След това изсушете косата си и пригответе всички необходими инструменти и инструменти (например гребен и четка), както и кърпа, която трябва да покрива раменете ви, за да не изцапате дрехите си.

 2. Оцветяване

  Изберете предварително подходяща краткотрайна боя. По-долу е даден списък с тези, които може да са ви полезни:

  • Colorista Spray, L'Oréal Paris

   Това е спрей боя. Достатъчно е да поръсите нишките, така че да придобият желания нюанс. Работата с Colorista Spray се препоръчва за тези, които искат да направят оцветяването набързо. Първо нанесете цвят върху големи нишки, като по този начин подготвите „фона“. Оставете ги да изсъхнат. И след това добавете петна и ивици от други цветове отгоре. Веднага след като боята е върху косата, смесете краищата на приложението с четка: това е необходимо, за да направите преходите гладки.Трябва да действате бързо, преди боята да е попила и изсъхнала.

   Вижте какво мислят нашите читатели за Colorista Spray тук.

   "

  • Грим за коса Colorista, L'Oréal Paris

   Желето се нанася върху косата с ръце или четка. Разпределете произволно нюансите през косата, като внимавате за границите между цветовете. Те трябва да бъдат омекотени, така че да няма резки преходи. След това изсушете косата си със сешоар - изображението е готово. Ще намерите подробни инструкции в този видео урок.

   Както при Colorista Spray, резултатът ще остане върху косата до първото нанасяне с шампоан. Ако не миете косата си всяка сутрин, цветът ще издържи 2-3 дни.

   Вижте какво мислят нашите читатели за Colorista Hair Makeup тук.

   "

  • Colorista Washout, L'Oréal Paris

   Балсамът Colorista Washout е подобен на предишния продукт по своята текстура, но формулата е различна. Може да се прилага по същия начин като Colorista Hair Makeup - върху различни кичури, като се редуват нюанси. Но тогава боята ще трябва да се остави за 15-30 минути. Изчислете времето въз основа на това колко ярък е резултатът, който искате да получите. След това изплакнете с вода и подсушете косата си.

   Вижте какво мислят нашите читатели за Colorista Washout тук.

   "

 3. Стайлинг

  Завършете процеса със стайлинг по ваш вкус и фиксирайте резултата с лак. За да не създава прическата впечатление за каска, след нанасяне на лака, срешете косата си с гребен с големи, редки зъби.

  "

Космически идеи за прическа

Опциите за оформяне ще зависят от дължината на косата.

Дълга коса в космически нюанси

 1. Вълните се разделят

  Ако изправите коса, която е боядисана в космически цветове, тя може да се фокусира върху границите между нюансите. Ако направите стайлинг на вълни, преходите ще бъдат по-малко забележими. Фиксирайте вълните с фиксатор, след което разделете косата си на прав или страничен път.

 2. Усукани плитки

  Момичетата с дълга коса, от една страна, изглеждат изгодно с пусната коса. От друга страна, те могат да направят интересни прически с различни видове тъкане.След като направите космическо оцветяване, можете успешно да го приложите, като оформите в стила на принцеса Лея - с плитки, усукани отстрани в обемни снопове. Между другото, като разхлабите плитките, ще получите вълни, които ще подчертаят красивата игра на нюанси.

Космически средни прически

 1. Вълниста коса в половин кок или плитки

  Както в случая с дългата коса, притежателките на средна дължина могат да оформят вълни, за да направят оцветяването на пространството още по-изразително. След това, разделяйки косата на две части, съберете горната част на кок или на опашка, която (ако дължината позволява) може да сплетете. И трите варианта са възможни и ще направят образа по-жив.

 2. холивудски къдрици

  Ако имате нужда не от палав, а от женствен стил, тогава вместо вълни в сърфисткия стил изберете спретнати гладки къдрици. След като ги направите с маша, разделете косата си на път и затегнете голям кичур близо до лицето си - това ще добави холивудски шик към вашата прическа.

Къса коса в космически цветове

 1. Невидима прическа

  Късата коса също може да бъде леко накъдрена. За да не настръхват, опитайте се да постигнете големи къдрици. След това разделете косата с обичайната раздяла и закрепете нишките отстрани близо до лицето до няколко невидими. Най-доброто от всичко - сребро: така поддържате космическата тема.

 2. Ниска конска опашка или кок

  Вариант за момичета, които искат да смекчат ефекта от дръзкото оцветяване. Разделете и стегнете косата си на ниска опашка за елегантен вид.

Как да добавим пространствено оцветяване на косата?

Космическият маникюр и грим в изображение с такова оцветяване определено ще бъдат излишни: те изглеждат добре без тематични допълнения.

Когато приключите с боядисването на косата си, можете да я подчертаете, като направите грим за очите със стрелки в същите нюанси, които сте избрали за боядисване, или опушени очи в същата гама. Що се отнася до маникюра, обикновено едноцветно покритие от синьо, лилаво, тюркоазено или розово ще свърши работа.

Бихте ли се осмелили да оцветите космоса? Или предпочитате естествените цветове на косата?

Категория: