Това е още по-вечерен нюанс от класическото червено. Червилото с череша ще ви помогне, ако обстоятелствата изискват специална дълбочина и изразителност на изображението

Червеното е многостранно и всеки негов нюанс е възможност за създаване на нов образ, който ще бъде специален по настроение и тон. Наситеният черешов цвят не е подходящ за ежедневен грим: той ще го лиши от лекота, но вечер ще се покаже възможно най-добре.

На кого отива нюансът на череша на устните?

Цветът на зрели череши принадлежи към топлите нюанси. Следователно такъв избор ще бъде най-изгоден за момичета от топъл цветен тип.

Кестенява, златистокафява или пшенична коса, комбинирана със зелени, лешникови или кафяви очи (всяка комбинация) ще се римува с черешово червило.

Това обаче не означава, че този цвят на устните е противопоказен за блондинки с много руса коса, както и за синеоки момичета. Просто трябва да разберете, че контрастът в грима ще се окаже много ярък.

Ако това е, което търсите, тогава черешовото червило определено ще ви бъде полезно.

ревю за черешов гланц за устни

Може би харесвате черешовия нюанс, но не сте готови да използвате червило с толкова ярък цвят през делничните дни. В този случай можете да изберете блясък - полупрозрачната му текстура ще осигури по-дискретен резултат. Акцентът ще бъде забележим, но мек.

 • Juicy Tubes Гланц за устни 94 Caramel Gospel, Lancôme

  "Cherry" е в линията Juicy Tubes с искри в гланца (нещо между блясък и блясък). На устните тези частици блестят, подчертавайки красотата на нюанса, който буквално се разпространява върху устните в полупрозрачен слой. Мекотата на цвета, ефектът на обем, приятният аромат са аргументите в полза на избора на този продукт от Lancôme за ежедневен грим.

 • Строго винилов гланц за устни в 7 Bad Girl, професионален грим NYX

  Някои гланцове могат да създадат плътно цветно покритие върху устните. Сред тях са Strictly Vinyl Lip Gloss от NYX Professional Makeup. Нюанс 7 Bad Girl е черешов цвят в цялата му дълбочина и богатство.На устните ще получите тънък сияен филм, който надминава „обичайните“ възможности за гланц по яркост. Но текстурата и блестящото покритие са златният стандарт за тази продуктова категория.

преглед на продукта с цвят череша

 • Rouge Signature Lip Tint в I Worth It, L'Oréal Paris

  Цветът на зрели череши също предава нюанса "I deserve it" от линията Rouge Signature. В този хибрид от червило и тинт, L'Oréal Paris успя да съчетае богата формула с пигменти и лека текстура, благодарение на която продуктът не се усеща на устните. Матовият ефект подчертава чистотата на цвета - нито лъскав блясък, нито блясък, нито мокър кремообразен блясък няма да отвлече вниманието от него.

  Ако решите да изберете продукт с такава текстура, то преди да приложите ви съветваме да гледате нашия видео урок. Течната текстура може да бъде трудна и може да бъде трудно да се поправи гримът след факта.

ревю на черешово червило

 • Tatouage Couture Liquid Lipstick в нюанс 12 Red Tribe, Yves Saint Laurent Beauté

  Името на това червило говори само за себе си. Допълнителната дълготрайност ви спестява досадното нанасяне на грим през целия ден. Нюанс 12 Red Tribe е един от онези черешови цветове, на които можете да се доверите, ако поводът е наистина специален. Без разсейване като лъскави отблясъци или мокър блясък - най-доброто матово покритие поставя целия фокус върху цвета.

 • Vice Lipstick Cherry Collection, Urban Decay

  Urban Decay има колекция Naked Cherry, която включва няколко нови вариации на червилото Vice.Cherry сянка ще се хареса на тези, които предпочитат "узрели череши" . Това е червило за устни - оставя плътен слой цвят върху устните с матово покритие. Акцентът, който получавате, не се нуждае от подплата.

Възможности за грим с черешови устни

 1. Със стрелки

  Това може да е класически - графични черни стрелки.

  Или меки линии, нарисувани с кафяви сенки. Изберете опцията, която най-добре подчертава очите; и двете изглеждат страхотно с черешови устни.

 2. Опушен

  Смесете мек кафяв каял по околоочния контур.

  Пълните опушени очи, съчетани с интензивен цвят на устните, могат да направят изображението вулгарно, но леката мъгла ще избегне това.

 3. Мокро сияние

  Ако сте готови да експериментирате, можете да придадете на клепачите си ефект на мокър гланц с дневен крем, балсам за устни или течен хайлайтър. Дори не се нуждаете от спирала за този грим.

Можете да отидете по-далеч и да нарисувате необичайни стрелки на долния клепач.

Какви нюанси червено червило имаш в несесера си? Разкажете ни за вашите любими в коментарите.

Категория: