Под екзотичния грим всеки има предвид своето. Редакторите на FashionVIPdergisi.com представят собствената си визия за ситуацията

Класически стрели, опушени, скромни голи - ако сте уморени от този основен набор от грим изображения, време е да научите нещо ново. Например, изследвайте областта на екзотичния грим. Ние ви казваме по кой път да се движите.

Face Awards Russia

Когато става дума за екзотичен грим, един от най-богатите източници на вдъхновение е конкурсът Face Awards Russia.Тази битка за красота се провежда ежегодно в Русия с подкрепата на NYX Professional Makeup и събира таланти от цялата страна. Състезателите (професионални гримьори, блогъри и обикновени бютихолици) се състезават в технически умения. И съживете най-невероятните фантазии, като използвате лицето и тялото като платно.

Хуманоидни хуманоиди, прекрасни богини, герои от детски истории на ужасите и приказни същества - за три "сезона" Face Awards Русия показа много невероятни неща. Между другото, конкурсът за 2023 г. започна съвсем наскоро и докато чакаме резултатите от квалификационния кръг, ви каним да си припомните най-ярките образи от минали години.

Национален грим

Екзотичен може да бъде и гримът, който се смята за норма в друга част на света. Обърнете погледа си на Изток или Запад, опитайте грим в арабски, индийски или китайски стил. Находките за красота на момичета от различни страни могат да станат основа за небанален грим. Във FashionVIPdergisi.com ще намерите десетки подробни фото инструкции как да създадете различни видове национален грим.

Арт грим

Красотата, която ви превръща в предмет на изкуството? Защо не! Художественият грим може да бъде екзотичен, като същевременно остава много семпъл.

Графични стрелки с необичайна форма, ярък модел на лицето, червило в странен нюанс - можете да направите убедителен грим с надпис "изкуство" дори без диплома от Академията по изкуствата. Ще има подходящи средства!

Пайети

Нека бъдем честни: в наши дни няма да изненадате никого с искри и кристали. Въпреки че всичко зависи от това как подхождате към проблема. Начертайте шарки на челото си с блестяща очна линия, залепете големи цветни кристали на слепоочията и веждите си, използвайте блясък с блясък върху клепачите си и украсете устните си със златисти сенки.

Обърнете всичко с главата надолу, защото основното правило в случая е да няма правила. Такъв смел грим определено ще изглежда екзотично. И търсенето на "материали" няма да бъде трудно: продукти с блясък, блясък и големи пайети днес могат да бъдат намерени в колекциите на най-консервативните марки.

Видео урок, който ще ви бъде полезен при създаването на стилен и ефектен грим за устни с искри.

И в този случай акцентът е върху очите. Вземаме пример от гримьорката Катя Бобкова!

Кой екзотичен грим избирате? Кажете ни!

Категория: