Carnflower smoky е дневен грим. Съмнение? Актрисата Дария Мелникова представя доказателства

Като част от новото шоу в YouTube „Trend Drive“, гримьори, модели, филмови и телевизионни звезди пробват смели и модерни грим визии. Безупречното въплъщение остава константа (за това са отговорни участниците във втория сезон на грима), но реакцията на другите винаги е непредсказуема. Днес гримът с ярки графични опушени очи е на дневен ред.

© L'Oréal Paris© L'Oréal Paris© L'Oréal Paris© L'Oréal Paris© L'Oréal Paris© L'Oréal Paris© L'Oréal Paris© L'Oréal Paris© L'Oréal Paris© L'Oréal Paris

Гримьор - Роман Мокрогузов, смел гост - актрисата Дария Мелникова, водещи - Реджина Тодоренко и Катя Бобкова.

Малък спойлер от Дария: „Гримът се оказа много неочакван, аз самата никога не съм правила нещо подобно. Първото нещо, което ми хрумна, когато се видях в огледалото, беше красива. И когато се комбинира с ежедневни дрехи, не изглежда твърде екстремно.“

Каква е силата на този образ? Гримьорът Роман Мокрогузов подрежда всичко.

  1. Ярък акцент на фона на чиста кожа е основната характеристика на изображението. Реших да направя монохромен грим в графики, без засенчване и допълнителни украшения. Този грим е чудесен пример за здравословен минимализъм.

  2. Не ми е много ясна идеята за грим "за всеки ден" , тъй като "обикновеният ден" е различен за всеки. Следователно такъв грим може да се превърне в ежедневна версия. Основното е да се чувствате хармонично и уверено.

  3. Този грим е лесен за трансформиране, направете го по-малко скандален, ако е необходимо. Например, стрелата може да бъде направена по-малко обемна, с по-класическа форма.

  4. Много е важно да не прекалявате и да запазите баланса. Ако се фокусирате върху стрелката, всички други детайли на грима трябва да са сравнително неутрални.Вероятно ярките устни в такова изображение няма да са много подходящи, тъй като веднага ще се появи нотка на театралност. Чистата кожа и ярките стрелки са най-доброто решение.

  5. Гримът може да се повтори с дълготраен син молив. За момичета, които нямат достатъчно технически умения или все още са скромни, ще бъде по-лесно.

Между другото, на 17 май L'Etoile Afimall City ще бъде домакин на среща с участниците в Makeup show! Програмата включва подаръци, лекции, майсторски класове, теглене на годишен запас от козметика и др. В 17:00 започва грим битката с участието на финалистите от двата сезона: можете да участвате в нея като модел и да получите подаръци. Подробности - в официалния инстаграм "L'Etoile" @letoile_official.

Категория: