Бестселъри, нови артикули и лимитирани издания на марката най-накрая могат да бъдат закупени на едно място

Официалният онлайн магазин на L'Oréal Paris отваря врати днес - край на събирането на вашите любими средства чрез мултибрандови мрежи. Най-пълната гама от козметика L'Oréal Paris винаги ще бъде налична тук. Ексклузивни продукти, подаръчни комплекти и кутии за красота трябва да се търсят на същия адрес. Освен това марката обещава редовно да провежда затворени продажби и да изпраща подаръци за покупки.

В чест на старта в онлайн магазина ще се провеждат печеливши промоции:

 • всички клиенти ще получат 25% отстъпка при първата си поръчка,

 • първите 100 клиента ще получат кутия за красота като подарък,

 • Първите 1000 купувачи ще получат шанс да спечелят пътуване до Париж.

В първите дни от работата на магазина ще можете да закупите подаръчни комплекти и кутии за красота с отстъпка, съставени от любимите продукти на актрисата Светлана Ходченкова и блогърката Дария Архипова. А отстъпката от 5% за плащане онлайн ще е постоянна.

Пет продукта, които препоръчваме да добавите към количката си точно сега.

 • Color Queen сенки за очи

  L'Oréal Paris не са обновявали своята колекция сенки за очи от дълго време, но чакахме толкова дълго с причина. Първо, всички моносенки Color Queen съдържат масла, което прави текстурата много гъвкава: можете дори да ги нанесете с пръст.Второ, в колекцията има цели 36 нюанса, от неутрално прасковено и бронзово до ярко жълто и лилаво.

 • Челото на Unbelieva

  Този гел за вежди е един от най-новите съвсем нови продукти, които вече сме тествали. Тънкият апликатор под ъгъл може да се използва за оформяне и оцветяване на вежди едновременно.

 • Infaillible дълготраен мултифункционален коректор

  Коректорът в ярка авангардна кутия изглежда смешно, но върши сериозна работа. Плътен и устойчив, ако е необходимо, може да замени основната основа. Подкупи и впечатляващо количество средства: 11 ml срещу стандартните 6-7. Дълготраен дори ако използвате коректор всеки ден.

 • Infaillible Les Macarons Liquid Matte Lipstick

  L'Oréal Paris продължават да изследват темата за десертите и след колекцията Les Chocolats пускат серия от матови червила Les Macarons. Както може би се досещате, всички имат аромат на френски макаронен десерт. Но ако самите макарони обикновено са боядисани в приглушени пастелни цветове, то червилата се оказаха наистина ярки и сочни.

 • Infaillible Loose Mattifying Powder

  Прозрачната пудра е един от най-редките инструменти за гримиране: рядко можете да намерите прозрачна пудра в продажба. Междувременно може да бъде полезно за всички (какво точно, прочетете тук). Хубаво е, че сега винаги можете да намерите полупрозрачна пудра в колекцията на L'Oréal Paris.

Категория: