Смелата тенденция в грима се пробва от радиоводещата и актриса Катарина Пудар

В следващия епизод на шоуто Trend Drive в YouTube, полуфиналистката по грим Zhenya Montano показва как да създадете монохромен грим във винени тонове. Катарина Пудар отива с такъв грим на бързи срещи, а гримьорката Катя Бобкова и телевизионната водеща Реджина Тодоренко наблюдават какво се случва.

Как да си направим модерен монохромен грим за всеки ден? Женя Монтано отговаря.

  • Трябва само да промените цветовата схема - изберете светли, бежово-кафяви, шоколадови нюанси.

  • Добавете лек бронзант към високите точки на лицето.

  • Нанесете малко по-тъмен и по-наситен нюанс от същата гама върху устните.

  • Втори вариант - нанесете хайлайтър Alliance Perfect в горната част на скулата, в центъра на горния клепач, под веждата, на моста на носа, върху устните и върху зоната над горната устна. Сдобийте се с лек грим с бронзиращ ефект.

  • Не забравяйте да нанесете същия хайлайтър върху изпъкналата ключица и откритите рамене и да рисувате върху миглите със спирала!

5 съвета за красота от Катарина Пудар

  1. През зимата изберете по-плътен коректор, а през лятото се опитайте да го откажете напълно: лекият загар идеално „скрива“ тъмните кръгове.

  2. Винаги дръжте бутилката си с коректор или фон дьо тен плътно затворени. В противен случай ще се окисли и ще придаде на кожата жълтеникав оттенък.

  3. Много обичам стрелите и ги рисувам доста често. Лично аз обичам да използвам очна линия с флумастер, с която мога да нарисувам идеално тънка стрелка и да очертая цилиарния ръб. Любимият ми е Superliner от L'Oréal Paris.

  4. Любимата ми тенденция за красота за 2023 г. са неоновите стрелки. Това лято не се страхувайте да рисувате ярко оранжеви и лимонени стрелки.

  5. Изберете прасковен руж: те ще ви помогнат да направите изображението по-нежно, младежко и в добър смисъл наивно.

Какво мислите за новия брой на Trend Drive? Споделете впечатленията си в коментарите.

Категория: