Актрисата и телевизионна водеща Валерия Дергилева се разхожда из Москва с екстравагантен грим. Гледайки реакцията на минувачите

Яркият акцент върху долния клепач е една от основните тенденции на сезона, която след седмиците на модата активно се цитира от гримьори, работещи на снимачната площадка. Но подходящ ли е такъв грим извън модния подиум или гланц? Дръзката и решителна Валерия Дергилева се зае да тества жизнеспособността му върху себе си.

В новата серия на проекта Trend Drive Лоран, участник във втория сезон на шоуто Грим, отговаря за грима, а телевизионната водеща Диля Долинская и гримьорът Катя Бобкова действат като група за подкрепа.

“Този грим е едновременно небрежен и изпипан, което автоматично го прави универсален. Гримът с ярко подчертан долен клепач ще допълни перфектно всяка визия – както ежедневна, така и вечерна. И ако не сте спали достатъчно и торбичките или синини под очите са твърде забележими, тогава този грим визуално прикрива тези недостатъци“, коментира гримьорът Лоран.

След записа на програмата, Валерия Дергилева сподели своите тайни за красота с FashionVIPdergisi.com.

 1. Кой е най-запомнящият се и екстравагантен грим, който сте пробвали от известно време?

  Колкото и да е странно, най-смел беше гримът, който направих като част от Trend Drive. Специална екстравагантност беше добавена от факта, че не следвах процеса, въпреки че бях свикнал да контролирам всичко. И най-вече си спомням снимката от полуфиналите на "Гримьори" : Бях изненадана колко лесно е да си направиш освежаващ грим с помощта на бронзант и сенки." Докосвания" на слънцето по моста на носа и бузите, боядисани лунички - и вече изглеждате като след седмица на морето.

 2. Как да направите модерен грим само с няколко минути?

  За мен най-модерният грим е естественият. Свежо, чисто и подредено. Когато ви остават само няколко минути, изберете меко червило с овлажняващ ефект, коректор и кафява линия. Леко подчертайте веждите с молив, боядисайте с него пространството между миглите. Скрийте несъвършенствата на кожата с коректор, поставете лек акцент върху устните. Между другото, балсам или червило може да се нанесе и върху „ябълките“ на бузите за лек и естествен руж.

 3. С какъв грим не бихте се осмелили да излезете от вкъщи?

  В моята професия се помнят ярки образи. Друг е въпросът, че аз лично не се чувствам много комфортно със слепени мигли, опушени съчетани с ярки устни и разпръснати искри по скулите и клепачите. Не харесвам всичко наведнъж.

 4. Правило за красота, което не пренебрегвате при никакви обстоятелства?

  Имам един. Ако искате да изглеждате готино, никаква козметика няма да ви спаси - само здрав сън. Е, не трябва да пиете много през нощта и да ядете солено, ако искате да се събудите сутрин с идеална кожа.

 5. Какъв грим смятате, че изглежда немодерен днес?

  Струва ми се, че яркото контуриране и многопластовият тон за уж перфектна кожа най-накрая излязоха от мода. Разбирам мъжете, които казват на дамите си, че ги обичат без грим.

С такъв ефектен грим - дори на червения килим. Между другото, L’Oréal Paris току-що стартира конкурс, чийто победител ще отиде на филмовия фестивал в Кан! Условията са много лесни:

 • Получете достоен грим за червения килим;

 • Публикувайте снимка в Instagram с хаштаг Loreality;

 • Тагирайте @lorealmakeup в описанието;

 • Кажете ни защо искате да посетите Кан с L'Oréal Paris.

Потърсете пълните правила в групата на L'Oréal Paris VKontakte.

Категория: