Хайлайтър руж под формата на букви, крем-стикове за лице, червила в нови нюанси – запознайте се с пролетната колекция Café Bônheur на Lancôme. Време е за пробно шофиране!

Новата колекция Lancôme предава настроението на пролетен Париж. Цъфнали вишни и магнолии, които красят алеите на града, вдъхновиха специалистите на марката да създадат основната цветова палитра на колекцията Café Bônheur, която включва всички нюанси на розовото, от прахообразно до ярка фуксия. Що се отнася до опаковката на продуктите, тя отразява легендарните парижки кафенета с кръгли плетени маси на летните тераси.Изглежда?

Тествахме основните инструменти от колекцията и сме готови да споделим впечатленията си.

Blush In Capitals

Класическата пудра Lancôme на топки се трансформира в хайлайтър за руж под формата на многоцветни букви, от които можете да добавите името на френската марка. Буквите варират по цвят в зависимост от функционалността: бялото отговаря за блясъка на кожата, розовото придава руменина, кафявото - лек загар.

За да получите перфектната смес от прах, трябва произволно да нанесете върху всички букви наведнъж: това ще осигури най-естествения резултат.

Teint Idole Ultra Wear Stick

Парижанките не обичат яркия и дълготраен грим, предпочитат деликатни и леки текстури. Фаворит в областта на декоративната козметика е кремавият руж - те се нанасят не само върху бузите, за да създадат лека руменина, но и върху подвижните клепачи, за да придадат свеж вид на изображението.

Моногримът е много популярен във Франция, тъй като не отнема много време, лесен е за изпълнение и подчертава естествената красота. Можете да научите как да го направите от видеото по-долу или от тази статия.

За да направите ружа да изглежда естествено върху кожата, използвайте пръчката, за да нарисувате малки щрихи върху "ябълките" на бузите и след това ги размажете с пръсти в мъгла.

Ружът може да се използва и като сянка върху подвижните клепачи. За да издържат по-дълго и да не се търкалят, предварително нанесете основата за сенки върху кожата на клепачите.

L'Absolu Rouge Червило

L'Absolu Rouge червило е емблематичният продукт на марката. Тази пролет колекцията е попълнена с нови лимитирани нюанси в розово и кафяво. Продуктите не само придават на устните цвят и лек блясък, но и се грижат за деликатната кожа, като я овлажняват и омекотяват. Благодарение на кремообразната си текстура, червилото се разнася лесно върху устните, но не се разтича, така че можете да го използвате без молив.

За повече информация как да създадете грим за устни с червило L'Absolu Rouge, вижте тази статия. За повече информация относно колекцията грим Lancôme пролет 2019, щракнете тук.

Харесвате ли новата колекция гримове от Lancôme? Оставете вашия коментар.

Категория: