Какво ще стане, ако дойдете в музея с ярък грим? Regina Todorenko проверява себе си

Новата част от проекта Trend Drive, създаден от L'Oréal Paris, е посветена на креативните стрелци. Трудно е да изненадате водещата на гримьорите Реджина Тодоренко, но финалистката на шоуто Елена Артюшина се опита и нарисува ярки вълнообразни стрелки за клепачите на звездата.

За да адаптирате тенденцията към реалния живот, гримьорът Елена Артюшина съветва да използвате по-малко ярки цветове и да промените "ъгъла" на вълната, като леко я "намалите" надолу към цилиарния контур.

Как се появи това изображение? „Очите ми паднаха върху синята очна линия и идеята се роди сама по себе си да нарисувам необичайна „вълнообразна“ стрелка върху клепачите, напомняща очертанията на морска вълна. Допълних стрелката с още един модерен трик: нанесох ярки сенки не по цилиарния контур, а от веждите надолу “, коментира Елена.

Финалистката от втория сезон на "Грим" Елена Артюшина

Заедно с гримьорката Елена Кригина и победителката от първия сезон на "Грим" Катя Бобкова, гледаме как ще завърши този експеримент за красота.

Елена Артюшина, Регина Тодоренко, Елена Кригина и Катя Бобкова

Искате ли да повторите изображението точно? Ще ви трябват тези инструменти:

Сенки за очи Colour Queen, нюанс 03 Flawless, L’Oréal Paris

Color Queen Eyeshadow, нюанс 05 Bold, L'Oréal Paris

Perfect Slim Liner, Blue, L'Oréal Paris

Кои тенденции от тази година също заслужават внимание? Отговаря звездният гримьор и основател на марката Krygina Cosmetics Елена Кригина

 1. Кафяв грим

  Кафявите нюанси в грима са препратка към елегантните 90-те. Често можете да видите Бела Хадид в такива изображения: червеникаво-кафяв оттенък на устните и очите, плюс лека корекция в същия цвят. Такъв грим изглежда самодостатъчен, но може да се превърне в основа за по-ярък образ. Просто добавете акцент под формата на деликатен руж и лъскав гланц за устни.

 2. Ярки моносенки

  Тенденцията е гримът на очите във всички цветове на дъгата. Не бъдете скромни - трябва да изберете наистина сочни нюанси на ръба на неона: синьо, тревисто зелено, сьомга. Вашият ориентир са фоторепортажи от последното шоу на Rodarte. И не забравяйте да тренирате кожата: направете светъл тон и корекция на лицето.

 3. Пайети

  Когато трябва да изглеждаш готино, но няма време за дълги събирания, пайетите помагат. Нанесете ги навсякъде – върху очите, устните, скулите. Можете дори да добавите малко блясък към косата си.

 4. Бери червило

  Модерният вариант за грим за всеки ден е спретнат нюд плюс червено-розово червило. Този нюанс се получава чрез смесване на класическо червено и неоново розово. Ако искате да изглеждате строго, по-добре е контурът на устните да е ясен. Ако създавате лека дневна визия, след това леко смесете границите.Контурът ще бъде забележим, но изображението няма да стане твърде агресивно.

  Rouge Signature Lip Tint, нюанс 114 I Represent, L'Oréal Paris

 5. Гланц върху клепачите

  Мокър грим за очи с блясък е тенденцията тази пролет. Ако не искате да боядисвате миглите си, просто добавете малко лъскав блясък към клепачите си - ще се получи много ефектно. Потърсете покрития, които не се стичат.

Коя тенденция ви харесва най-много? Кажете ни!

Категория: