Мултифункционалните инструменти от колекцията Street Style Brow значително опростяват процеса на гримиране на вежди. Ние ви казваме как точно

През 40-те години върховете на веждите са заострени и започват да стигат почти до слепоочията. През 50-те и 60-те години на миналия век веждите се връщат към по-естествена форма, но подчертаната извивка придава на погледа игрив и секси вид.

През 70-те и 80-те години на миналия век естествените, широки вежди бяха на голяма почит, които не се пипаха с пинсета. През 90-те години на миналия век можете да видите както естествени вежди, така и такива, които са били изскубани на нишка, подчертавайки извивката на суша.

Тази форма подхождаше на малко хора, правеше лицето строго, а очите малки. Следователно естествеността спечели, която не губи позиции от 2000-те.

Ако природата не ви е наградила с гъсти и широки вежди, на помощ ще дойдат продуктите за красота, с които лесно можете да постигнете желаната форма за нула време. Запознайте се с колекцията грим за вежди Street Style на Urban Decay. Вижте по-долу за повече подробности за всеки инструмент.

2 в 1 водоустойчив молив и маркер за вежди

Brow Blade има хайлайтър под едната капачка и водоустойчив молив под другата.

Този инструмент запълва празнини и вдъхва живот на цвета. Този грим изглежда естествено и издържа възможно най-дълго благодарение на водоустойчивата формула. Маркерът се предлага в седем различни нюанса.

Грунд за обем и оцветяващ гел 2 в 1 Brow Endowed

В една бутилка бяха комбинирани два продукта за вежди наведнъж: грунд и оцветяващ гел.

Първо нанесете грунд, за да придадете обем на косата. След това добавете интензивност към цвета с оцветяващ гел: нанесете върху местата, където косъмчетата растат по-рядко, и след това прокарайте четката по цялата дължина на веждите. И двата агента имат фиксиращ ефект.

Водоустойчив гел за вежди Brow Finish

Продуктът е с водоустойчива формула със силно фиксиращо действие. С помощта на гела можете да поставите палави коси, които ще запазят формата си дори след плуване в басейна. Първо срешете веждите си срещу линията на косата и след това ги оформете за модерна форма.

Гелът се предлага в два варианта: прозрачен и блестящ кафяв Midnight Cowboy.

Бъркач за вежди

Ако искате не просто да стилизирате веждите си, но и да промените формата им, използвайте водоустойчив гел молив.

Използвайки четката от другата страна, срешете веждите си нагоре, за да им придадете обем и да покажете къде няма достатъчно косми. След това с меки и тънки щрихи запълнете празнините с молив. Завършете, като срешете отново веждите си с четка, за да смесите молива и да разпределите равномерно цвета.

В тази статия ще научите как да определите правилната форма на веждите за вашия тип лице.

Двойна надолу вежда

Поради кремообразната текстура, продуктът се разпределя лесно през косъмчетата и остава стабилен върху кожата.

Сенките са силно пигментирани, така че за да придадете яркост на веждите е достатъчно да ги нанесете на един слой. Колекцията включва седем палитри сенки с различни комбинации от нюанси - от кремаво до тъмно кафяво.

С помощта на такъв арсенал от декоративни инструменти можете да създадете оптималната форма на вашите вежди. Тук можете да намерите инструкции стъпка по стъпка. За повече яснота гледайте това видео.

Хакове за гримиране на вежди

Веждите с правилна форма ще балансират чертите на лицето, а неуспешните, напротив, ще внесат дисхармония в образа. За да изглеждат веждите естествени и красиви в същото време, трябва да се научите как правилно да се гримирате. Вече говорихме за необходимите продукти за красота, а по-долу ще разкрием тайните на грима на веждите, популярен сред гримьорите по света.

  • Основното нещо е да изберете правилния нюанс на декоративните продукти за вежди.Пепелните блондинки ще подхождат на студен графитен цвят, момичетата със златисто-червена коса трябва да обърнат внимание на топли кафяви нюанси, а светлокосите момичета трябва да обърнат внимание на пепеляво кафяво. Най-трудно е да изберете нюанс за грим на вежди за брюнетки: той трябва да е 1-2 нюанса по-светъл от косата.

  • Ако сте блондинка или кестенява, потъмнете веждите си с не повече от два тона - тогава ще изглеждат естествени.

  • За грим на естествено плътни вежди използвайте само цветна спирала или фиксиращ гел. Сенките и моливите ще направят грима ви да изглежда по-тежък и ще ви състарят.

  • Ако сте използвали сенки или молив в грима на веждите си, не забравяйте да срешете косъмчетата след нанасяне на продуктите: това ще направи веждите по-естествени.

  • Правилно оформените вежди трябва да започват на една и съща (вертикална) линия с вътрешните ъгли на очите и да завършват на същата (хоризонтална) линия с основата на веждите.Сега начертайте линии от долните точки на ноздрите през външните ъгли на очите до веждите - в точките на пресичане веждите трябва да завършват отвън.

  • Хайлайтърът ще ви помогне да повдигнете визуално веждите си - нанесете го върху зоната под веждите от средата към върховете. В тази статия можете да научите повече за това как да използвате хайлайтър в грима на веждите.

Кой продукт от колекцията бихте искали да опитате? Оставете вашия коментар.

Категория: