Разбираме кои от тях си струва да внедрим и кои е по-добре да се възхищаваме на смартфон

На модните подиуми и в социалните мрежи виждаме много тенденции за красота, които не са много съвместими с реалния живот. Най-ярките от тях са в нашия преглед.

Жълт руж

Както много други противоречиви тенденции в красотата, жълтият руж първо украси лицата на момичета в снимки в Instagram, но след известно време излезе „на хората“. За офиса такъв грим, разбира се, не е подходящ, но за лятно парти - точно! Вместо жълт руж (почти невъзможно е да го намерите), използвайте сенки за очи в този нюанс - има ги в изобилие в гамата на козметичните марки.Можете да прочетете повече за тази тенденция тук.

Грим за уши

Гримьорите имат повече работа, защото вече дори ушите изискват грим. За първи път видяхме тази техника на модния подиум: на шоутата на Louis Vuitton и Opening Ceremony, вместо бижута, ушите на моделите бяха украсени с козметични пигменти със скъпоценни нюанси. Ако искате да фалшифицирате бижута с грим, използвайте кремообразни сенки за очи, блясък или очна линия и ги нанесете по изпъкналите контури на ушите и на лобовете.

Вежди със свинска опашка

Сплитане на вежда в косичка е първата идея на американския блогър Ерос Гомес. Той публикува снимка в своя Instagram, която веднага взриви интернет. Необходими са само четки, линия за вежди или фотошоп, ако не сте професионален гримьор. В тази статия ще намерите пълен фото урок за това как да създадете такъв грим за вежди.

Цветя по лицето

Faceprint ще ви позволи да се откроите дори от ярката тълпа на летния музикален фестивал a la Coachella. Ако не се очаква такова събитие, тогава гримът с цветя на лицето може да бъде страхотна идея за фотосесия или тематично парти. Флорална апликация или дизайн могат да бъдат направени върху бузите, клепачите, челото и дори устните.

Изкуство на устните

Известната гримьорка Жасмин Даниел донесе снимките, които нарисува върху устните си. Най-вече момичето обича да възпроизвежда изображения на герои от популярни анимационни филми и известни филми. Това също е страхотна идея за фотосесия или парти!

За повече идеи вижте нашето видео с урок.

Ако нямате изразени артистични таланти, специалните временни татуировки на устните ще ви помогнат да повторите тенденцията.

Холограма на устните

Холографската треска се премести от ноктите към устните. Най-впечатляващо изглеждат "бензинови" петна в зелени и сини тонове. Ако искате сами да създадете такъв грим, ще ви трябват цветни пигменти, балсам и течно червило или вазелин. Компонентите трябва да се смесят и да се нанесат върху устните с четка.

Цветна коса

Оранжева, прасковена, маруля или морскосиня коса е на мода от няколко сезона. С леката ръка на звездите в социалните мрежи тази тенденция стана масова и се радва на нарастваща популярност. Вземете го в експлоатация, особено след като съвременните бои имат нежен ефект върху косата и, ако желаете, бързо се измиват.

Коя тенденция сте готови да опитате да оживите? Оставете вашия коментар.

Категория: