Създайте сияен външен вид с професионалния грим NYX! Инструкцията за снимки ще бъде полезна и за тези, които не отиват на Coachella: сезонът на летните музикални фестивали е точно зад ъгъла

Всяка година Coachella дава началото на цялото забавление, като дава начало на концертния сезон на открито. И по това време в Калифорния е по-горещо от обикновено: през април, през два фестивални уикенда, повече от сто изпълнители от цял свят ще се представят пред публиката. И ако сте сред онези късметлии, които са успели да си купят билет (обикновено те се разглобяват за няколко минути), тогава ние, първо, много ви завиждаме.И второ, бързаме да споделим един ефектен грим, създаден специално за фестивала.

Coachella грим стъпка по стъпка фото урок

NYX Professional Makeup е официалният (и единствен за красота!) партньор на Coachella тази година.

Специално за фестивала марката обнови колекцията Glitter Goals от блестящи грим продукти за лице и тяло.

"

Побързахме да изпробваме новите артикули заедно със стилиста и блогър Настя Джонсън.

  1. Преди да добавите ярки блестящи акценти, подгответе солидна основа. Нанесете Can't Stop Won't Stop Makeup Primer и разнесете Can't Stop Won't Stop Foundation: под жаркото фестивално слънце тези дълготрайни матиращи продукти буквално ще спасят лицето ви! Прикрийте несъвършенствата с Concealer Wand, който е подходящ както за точкова корекция, така и за работа в по-големи зони (например под очите).Скулптурирайте леко: Използвахме Highlight & Contour Pro Contouring Palette не само за контуриране на лицето, но и за създаване на ефект на леко загоряла кожа. Фиксирайте грима с лека минерална завършваща пудра. Дефинирайте веждите си с Tame & Frame Tinted Brow Pomade и фиксирайте с Control Freak Eye Brow Gel, за да ги поддържате във форма през целия ден.

  2. Тъй като гримът на очите ще бъде много ярък и изразителен, не забравяйте да използвате HD Eye Shadow Base: по този начин ще сте сигурни, че гримът ще издържи и на най-запалващите танци. Използвайте пухкавата четка Crease 17, за да дефинирате гънката на клепача с матови тъмнокафяви сенки (този нюанс може да намерите в палитрата Highlight & Contour Pro). Под веждата нанесете най-светлия нюанс от палитрата Born To Glow Highlighting Palette.

  3. Черна очна линия с гел, рисувайте върху контура между миглите. Начертайте стрелка с него и след това внимателно смесете контурите. Фиксирайте гел очната линия отгоре.

  4. Използвайте матови тъмнокафяви сенки за очи от палитрата Ultimate Warm Neutrals, за да потъмните външните ъгли на очите си. С тях „издърпайте“ кафявата стрелка към слепоочията, създавайки котешко око. Скрийте границите на прехода между гънката на клепача и основния цвят.

  5. Дублирайте действията от предишната стъпка с прасковени сенки - маркирайте границата на засенчването, като нарисувате с тях гънката на клепача. Това ще направи грима ви да изглежда по-топъл.

  6. Тъмнокафявите сенки също се преливат по долния клепач, като се фокусират върху външните ъгли на очите. Тази техника ще добави дълбочина към външния вид.

  7. Използвайте червените сенки от палитрата Ultimate Brights, за да смесите границата на тъмнокафявите сенки на долния клепач. С молив Jumbo champagne (нюанс Cashmere 630) подчертайте долния клепач и го нанесете върху лигавицата - за уголемяване на очите. Ако нямате молив под ръка, можете да използвате кремообразни сенки за очи в същия нюанс като алтернатива. Но имайте предвид, че в този случай гримът няма да е толкова устойчив.

  8. Glitter Primer Нанесете Glitter Primer с пръст върху движещия се клепач. С бронзов оттенък от палитрата кремообразни пигменти Glitter Goals (сянка "Galaxy" ), разходете се по целия горен клепач. Между другото, ако засенчването на предишните етапи се оказа не твърде спретнато, няма значение: блясъкът просто ще скрие всички недостатъци.

  9. Златен блясък от същата палитра маркира вътрешните ъгли на очите, за да „отвори“ погледа.

  10. Мигли (както горни, така и долни) нанесете спирала Worth The Hype. Напълнете устните с Lip Lingerie matte в Seduction 17.

Фестивалната визия може да остане такава, каквато е, но за най-смелите предлагаме да добавите още един интересен детайл: нарисувайте деликатни щрихи върху кожата със златната течна очна линия Zodiac Queen от колекцията Glitter Goals: на долната клепачи и брадичка.

Завършете външния вид с блестящо червило в цвят Bloodstone от същата линия.

Ако имате отворен тоалет, нанесете Glitter Brillants Gold 05 върху деколтето.

Гримьор: Гилфанова Диляра

Искате ли да повторите точно този грим и да сте сред първите, които ще изпробват нови артикули от колекцията Glitter Goals? След това участвайте в безплатно тест драйв.

5 идеи за грим за Coachella

Феновете на професионалния грим на NYX предлагат и други идеи, които може да се превърнат в основата на фестивалната визия. Подбрахме за вас най-интересните - и най-брилянтните - от тях.

Какъв трябва да бъде гримът за музикален фестивал? Оставете вашите опции в коментарите!

Категория: