В ново шоу в YouTube знаменитости и гримьори вдъхват живот на ключови тенденции в красотата. И вие решавате дали да ги вземете под внимание или да ги забравите като лош сън. Първите епизоди подготвят участниците в Makeup show - да видим какво се случи!

Днес стартира вторият сезон на телевизионния хит Гримьори по канала на Пятница. Първото риалити шоу за грим в Русия, създадено в сътрудничество с L’Oréal Paris, привлече милиони зрители пред екраните още в началото. Но този път битката ще бъде по-мотивирана: победителят ще бъде Националният гримьор на L'Oréal Paris!

Проектът Trend Drive стартира едновременно с гримьорите и дава възможност за по-добро опознаване на участниците в риалити шоуто.

Водещи Реджина Тодоренко и Катя Бобкова

В първия брой участничката в битката за красота Данила Шевчук показва как да създадете модерна визия с цветни вежди. И известният блогър Ида Галич проверява тенденцията за сила в „бойни“ условия. Водещи на изданието - Реджина Тодоренко и победителката от първия сезон на "Грим" , гримьорката Катя Бобкова.

Как точно да повторите изображението, какво можете да добавите към него и каква реакция да очаквате от другите - ще научите от първия брой на проекта Trend Drive. Прочетете подробностите в ексклузивните интервюта с Данила Шевчук и Ида Галич за FashionVIPdergisi.com.

Данила Шевчук, полуфиналист от втория сезон на Шоуто за гримиране

 1. Как ви хрумна идеята за визия с лилави вежди?

  Участниците в грима бяха помолени да създадат изображение на еднорог като част от състезанието и веднага се сетих за цветни вежди, декорирани в един от нюансите на дъгата.

 2. Вие създадохте грима със сенки за очи Color Queen. Какви алтернативни средства могат да се използват?

  Новият нюанс Rouge Signature в лилаво 104 или фуксия 106 е перфектен за същата цел.

  Rouge Signature 104 (I Rebel)

  Rouge Signature Shade 106 (I Proclaim)

  От импровизирани продукти можете да използвате розов молив или руж - но е важно продуктът да е със стабилна формула.

 3. Три основни, според вас, тенденции тази пролет?

  Остават актуални лек блясък на кожата и ярък акцент на устните. Не забравяйте да се опитате да направите небрежни стрели - много широки, с назъбени ръбове, пернати. Това е много стилен външен вид, който лесно можете да повторите сами.

 4. А кои тенденции да забравим, напротив?

  Силната лицева корекция вече не е в тенденция. Прекомерният блясък също избледнява на заден план: със сигурност е красиво, когато кожата е леко блестяща, но не трябва да изглежда мазна поради изобилието от хайлайтър.

 5. Неочевидна грешка в красотата, която да избягвате?

  За да "отворят" визуално погледа, те често подчертават лигавицата на долния клепач с бял молив. Не ви съветвам да правите това: бялото на очите в този случай започва да изглежда жълтеникаво. Предпочитайте прасковен или гол молив.

 6. Съвет за красота, който всеки може да използва?

  Ако нямате специален праймър под ръка, използвайте кремообразно червило вместо основа за сенки: това ще подобри „адхезията“ на сенките към кожата и ще гарантира, че цветът е жив. Нанесете червилото с четка на много тънък слой, а след това с потупващи движения разнесете върху сянката и леко прелейте, така че да няма пропуски.

 7. Кои продукти на L'Oréal Paris са в любимия ви списък?

  Универсален коректор в стик Alliance Perfect, спирала Unlimited, която боядисва много деликатно миглите и спирали в цвят Paradise. Нанесете цветна спирала върху черна спирала, преди да е изсъхнала върху миглите ви. Необичаен нюанс ще бъде забележим само под определен ъгъл, така че тази спирала може да се използва дори в небрежен външен вид.

Ида Галич, блогър

 1. Как ви харесва визията с цветни вежди?

  Оказа се, че цветните вежди наистина ми отиват! Мисля да направя тази техника мой трик за красота.

 2. Какви други необичайни тенденции за красота бихте искали да опитате?

  Готов съм на всичко! Днес по принцип няма какво да изненадаме, свикнали сме с всичко. Но например „размазаните“ стрелки са страхотна тенденция, бих ги пробвал.

 3. Как изглежда основният ви грим?

  Ако е възможно, гледам да не се гримирам изобщо. В обикновения живот моят максимум е тон, скулптура, червило за вежди и балсам за устни.

 4. Какво правите, ако трябва да се приготвите за три минути?

  Винаги имам четка и гъбичка за фон дьо тен с мен, за да мога бързо да нанасям фон дьо тен. Определено ще направя лек грим на веждите. Веждите решават! Оцветете ги леко с молив или червило (любимото ми е Brow Paradise) и лицето веднага изглежда по-добре поддържано.

Харесахте ли първия епизод на Trend Drive? Бихте ли се осмелили да се появите във фитнес зала с лилави вежди? Споделете вашето мнение в коментарите!

Категория: