Не е необходимо да избирате между красив и бърз грим. Понякога са достатъчни няколко удара, за да получите ефектен външен вид

Не поставяйте знак за равенство между набързо направения грим и некачествения грим. С помощта на доказани техники можете да подчертаете достойнството си и да придобиете добре поддържан вид за няколко минути.

За небрежен външен вид

 1. Свеж ефект

  За бърз, свеж външен вид изравнете тона с BB крем, след което нанесете лек нюанс като Tint In Gelato на Shu Uemura върху устните и бузите.

  © FashionVIPdergisi.com

  След това оцветете и срешете веждите си едновременно с цветен гел или специална спирала (Brow Drama на Mayline New York е добре).

  Всичко за всичко ще отнеме не повече от няколко минути и изображението ще бъде завършено.

 2. Изразителен поглед

  Направете бърз грим за очи с кремави сенки. Изберете тъмен нюанс, който подхожда на цвета на очите ви: кафяво, тъмносиньо, слива или смарагд. И го "карайте" с върха на пръстите си по линията на миглите. Как да нанесете сенки и други средства, ако нямате четки под ръка, показахме в това видео.

  Получете ефект на лека мъгла, който ще подчертае очите.

  Нанесете спирала.

  И след това изравнете тона с обикновен фон дьо тен или BB крем и покафенете „ябълките“ на бузите.

За офис

 1. Очертание на акцента

  Дори за тези, които имат известен опит в грима, идеално равните стрелки ще изискват както време, така и търпение, което просто не е достатъчно набързо. Следователно можете да подчертаете контура по различен начин - с мек молив-каял.

  Също така може бързо да се разтушира по линията на миглите отвън и след това да се нанесе спирала. Остава да изравните тона с BB крем и да добавите малко руж към скулите. Изображението е готово!

 2. Цвят на устните

  За ярко червено или бордо червило, отивайки в офиса, малко хора мислят. Можете да се ограничите до полупрозрачно покритие, което е лесно да се създаде с нюанс.

  Изберете подходящ руж за него или смесете самия нюанс в малко количество върху "ябълките" на бузите - след работа върху тона (отново BB-кремът бързо ще се справи с него).

За среща

 1. Меки стрелки

  Смята се, че на среща трябва да направите специален грим, за да впечатлите половинката си. Всъщност по-доброто решение е да направите грим, в който сте сигурни.

  Това могат да бъдат например меки стрелки, които се рисуват много лесно: очертайте горните клепачи с мек молив и „разтегнете“ цвета във външните ъгли със скосена четка, за да получите заострен ъгъл .

  Оцветете миглите си.

  И не забравяйте за основния тон и корекцията на скулите.

 2. Розово

  Създаването на нежен грим за романтична среща е много лесно и ви трябват само няколко средства за това.След като изравните тона, нанесете розов руж върху скулите и с тяхна помощ „задълбочете“ погледа - за това трябва да засенчите малко пигмент в гънките на клепача. Ако желаете, можете да донесете лигавицата с каял.

  Върху устните разнесете тонираното червило-балсам с лек полупрозрачен слой.

Парти

 1. Блясък

  Върху праймера за очи, преди да е попил напълно, нанесете блясък, сякаш създавате опушени очи.

  Напръскайте резултата с фиксиращ спрей. Отстранете свободния блясък от кожата под очите и разнесете основата върху лицето. Подчертайте скулите с руж или скулптор, смесете за естествен ефект.

 2. Цвят върху мигли

  Направете цветната спирала основа на вашия грим - тя може бързо да се нанесе върху върховете на миглите и да получите ярък акцент върху очите.

  Можете да го допълните с блясъка на хайлайтър върху скулите. Нанесете продукта след изравняване на тона.

Какви трикове ви помагат да се гримирате по-бързо? Напишете коментар.

Категория: