Всичко, от което се нуждаете, за да създадете холивудски грим за очи

Вдъхновение за създаването на колекцията Eye Drama бяха легендарните филмови звезди, чийто поглед пленяваше публиката. Колекцията съдържа всичко необходимо, за да създадете изразителен грим на очите, независимо от повода.

  • Очи за убийство на звезда

  • Палитри Eye Quattro

  • Оцветяване на очите

  • Eyes To Kill Лакирана очна линия

  • Eyes To Kill Classic Mascara

Средствата са представени в широка палитра от нюанси. Подробности по-долу.

Очи за убиване на звезда

Сенките са с лека гелообразна текстура, която при нанасяне върху кожата се превръща в пудра. Съставът съдържа висока концентрация на пигменти и блестящи частици, така че дори еднослойното покритие ви позволява да постигнете богат, ярък цвят. Колекцията включва шест искрящи нюанса, вариращи от лунна светлина до среднощно небе.

Палитри Eye Quattro

Комбинациите от нюанси в палитрите варират от бежово до синьо. Финишът на сенките е различен: матов, сатенен или сияен в зависимост от избрания нюанс. Продуктите са лесни за смесване и издържат през целия ден.

Оцветяване на очите

Течните сенки са с ултра лека текстура, супер издръжливост и наситен цвят - благодарение на максималната концентрация на пигменти в състава. Формулата е създадена по технологията Smart Eye Color Film, която позволява на покритието да запази първоначалния си вид за повече от 16 часа. Сенките могат да се нанасят на слоеве, както и да се смесват нюанси един с друг.

Eyes To Kill Лакирана очна линия

Очната линия има тънък апликатор, върху който дори начинаещите в гримирането могат да рисуват. Съставът се разпределя лесно върху кожата поради водната си текстура и също така лесно се отмива с топла вода. Наситеният черен нюанс върху кожата придобива винилов блясък.

Eyes To Kill Classic Mascara

Формулата е базирана на технологията Microfil, която позволява на спиралата да обгърне всяка мигла от корена до върха. Към състава е добавен фиксиращ гел, благодарение на който е лесно да извиете миглите с четка без помощта на специални клещи. Резултатът е дълги, обемни и добре дефинирани мигли с изящна извивка.

Искате ли да опитате колекцията Eye Drama на Giorgio Armani? Оставете вашия коментар.

Категория: