Вчера имаше танци и море от шампанско, а днес трябва да ходиш на работа? Предприемете Beauty Action! Ние ви казваме кои

Върнах се от купона след полунощ, не спах достатъчно, главата ме боли от пиене предната вечер, но време ли е да тръгвам за работа? Тази ситуация е позната на мнозина. За да не страдате от главоболие и да не плашите колегите с външния си вид, има смисъл да овладеете няколко трика за красота, които ще спасят лицето ви. Никой няма да познае нищо!

© Getty

В идеалния случай трябва да помислите за динамиката на благосъстоянието още преди партито. Или поне веднага щом се приберете. По-долу има ясни препоръки за запазване на вашата репутация.

Когато се прибрахме след купона

Не се изисква нищо сложно от вас, най-важното е да не забравяте да следвате прости стъпки.

 • Много хора смятат, че първата стъпка е да се пие колкото се може повече вода, за да се предотврати махмурлук.

  Всъщност голямото количество течност е стрес за тялото: подуването не може да бъде избегнато сутрин. Ако сте много жадни, ограничете се до чаша негазирана вода.

 • Но какво точно трябва да направите преди лягане е да почистите лицето си и да сложите маска за сън. След възлияния е трудно тялото да изпадне в дълбок сън, който е в състояние да възстанови силата.

  Маската ще ви помогне да заспите по-бързо (особено ако сте се прибрали, когато навън вече е светло), а също така ще ви предпази от ранно събуждане.

Сутринта след партито

И така, какво да направите, за да се възстановите за по-малко от час.

 • На сутринта след партито водата определено ще ви бъде от полза: и колкото повече я изпиете сутрин, толкова по-бързо ще се върнете към нормалното. Поне две чаши вода на час ще помогнат на тялото да възстанови хидробаланса."

 • Влезте във форма и правилната закуска ще ви помогне. Най-добрият избор са бъркани яйца или тост с бъркани яйца. Яйцата съдържат цистеин, който ефективно се бори с токсините, а препеченият хляб ще помогне да се повишат нивата на кръвната захар до желаното ниво. В резултат на това ще получите необходимия прилив на енергия в трудни моменти.

  Обикновено кръвната захар се контролира от черния дроб. Но ако сте пили твърде много предишния ден, силите на черния дроб се прехвърлят на друг фронт: той се занимава с разграждането на алкохола. Ниската захар е една от основните причини за неразположение.

 • Сега можете да започнете разкрасителни процедури. Първо измийте лицето си със студена вода, за да сведете до минимум торбичките под очите. Ако се забележи подуване, допълнително избършете кожата с кубчета лед.

 • Енергийните серуми против умора могат бързо да съживят кожата. Тяхната задача е да освежат лицето, да придадат на кожата здрав вид, блясък и тонус.

  Формулата е създадена специално за кожа, чиито ресурси са подкопани от стрес, лоша екология и липса на сън. Продуктът е с лека течна текстура, а в състава има ударна доза хидратиращи и енергизиращи съставки. Можете да прочетете за други средства, които бързо подобряват външния вид на кожата в тази статия.

 • Завършекът на "ревитализиращия" ритуал за красота ще бъдат незабавни лепенки за кожата под очите.

  След няколко минути те ще премахнат отока и визуално ще стегнат кожата в тази област.

  Сега започнете да се гримирате. Ефектът на свежест ще ви позволи да постигнете прасковени сенки и червило в естествен нюанс. Забравете за стрелките - в такава ситуация те могат само да подчертаят уморения вид. Но червеното червило може да се използва: то ще отклони вниманието от уморените очи.

Още съвети за тези, които искат бързо да се възстановят след бурен купон, можете да намерите в тази статия.

Имате ли някакви тайни за красота за възстановяване на силите в експресен режим? Оставете коментар.

Категория: