Подробни инструкции от звездния гримьор Ксана Томникова

Съдържание:

 • Характеристики на цветната козметика L'Oréal Paris
 • Дневен грим
 • Вечерен грим
 • Експресни опции за грим с козметика L'Oréal Paris

Планирате ли да отидете на парти след работа? Гримьорът Ксана Томникова ще ви покаже как да превърнете дневния грим във вечерен за секунди с продуктите на L'Oréal Paris.

Характеристики на цветната козметика L'Oréal Paris

„Разкрийте своята индивидуалност“ е мотото на линията цветна козметика L’Oréal Paris. Трябва да се отбележи, че това не е трудно да се направи: арсеналът на марката включва всички видове тонални продукти, както и козметика за очите, веждите и устните в различни нюанси. В допълнение към основните колекции, гамата на марката се актуализира редовно с лимитирани и сезонни актуализации.

Дневен грим

Нека ви обясним стъпка по стъпка как да направите дневен грим с козметиката L'Oréal Paris. Вижте нашата фото инструкция.

 1. Почистете старателно лицето и нанесете овлажняващ крем. Изчакайте, докато се абсорбира (10-15 минути) и потупайте кожата си с хартиена кърпа, за да отстраните излишния продукт. Нанесете хидратиращ балсам върху устните си - докато започнете да се гримирате, те ще бъдат меки и гладки.

 2. Върху чиста кожа нанесете основата за грим Infaillible, тя ще помогне на фон дьо тена да се разнесе равномерно и ще увеличи неговата издръжливост. След това вземете основата Alliance Perfect и я разнесете върху лицето си с пръсти, движейки се от центъра към периферията. Внимателно разбъркайте продукта по линията на косата, така че да няма видими граници. Ако планирате да вдигнете косата си, добавете малко фон дьо тен към ушите, за да скриете розовия пигмент.

 3. Под очите разнесете коректора Alliance Perfect The One. Изберете продукт с тон по-светъл от вашата кожа: зоната под очите е в сянката на горните дъги и за да не се откроява на лицето, трябва да се изсветли малко. По-добре е внимателно да "вкарате" коректора в кожата с подложките на пръстите си.

 4. Нанесете Glow Mon Amour течен хайлайтър върху слепоочията, задната част на носа, отметката на горната устна и центъра на шията за по-сияен, изваян тен.Винаги първо използвайте мазни текстури, а след това сухи. В противен случай първият ще се търкаля по кожата и гримът ще изглежда неподреден.

 5. Задайте тона с пудрата Alliance Perfect. Върху скулите пренесете ружа Alliance Perfect "Perfect Fusion" , като внимавате да не навлиза в зоната под очите, в противен случай резултатът може да е болезнен и уморен вид.

 6. Срешете веждите по вектора на растеж и нарисувайте липсващите косъмчета с линията Brow Artist Micro Tattoo. Не правете формуляра графичен - това вече не е актуално. Очертайте пространството между миглите и контура на лигавицата на горните клепачи с Infaillible кафява очна линия в нюанс 3.

 7. Очертайте вътрешните ъгли на очите с Infaillible Eye Paint в нюанс 101 и смесете линиите: тази техника ще освежи лицето.

 8. При боядисване на мигли използвайте две спирали: за обем - нанесете в корените и за удължаване - на върховете. Когато създавате дневен грим, по-добре е да не оцветявате долните мигли, за да не утежните изображението.

 9. Попийте устните си с хартиена кърпа и нанесете течно матово червило Rouge Signature Liquid Matte Lipstick в нюанс 110. Не е необходим молив, удобният апликатор във формата на венчелистче ви позволява ясно да очертаете контура.

Вечерен грим

За да превърнете бързо дневния грим във вечерен, имате нужда само от два инструмента: сини сенки за очи и бордо червило. По-долу има подробна фото инструкция.

 1. На долните клепачи, включително контура на лигавицата, нанесете сини течни сенки Infaillible Eye Paint в нюанс 204. Не се страхувайте да рисувате активно върху долните клепачи - противно на общоприетото схващане, тази техника визуално увеличава очите.Основното е, че няма ясни граници. Разнесете в посока от вътрешния ъгъл на окото към външния и оставете върха чист. Очертайте гънките на горния клепач с Infaillible Brown Pencil в нюанс 3 и прелейте в мъгла.

 2. Нанесете върху устните течно матово червило Rouge Signature Liquid Matte Lipstick в нюанс 115. Няма нужда да използвате молив: заостреният апликатор може лесно да очертае ясен контур.

Експресни опции за грим с козметика L'Oréal Paris

Ако нямате достатъчно време или мислите, че не можете да се справите със сложен грим за очи като примера по-горе, вижте други идеи за бърз грим.

Кокетните стрелки ще подчертаят красотата на очите и ще направят погледа по-изразителен. Най-лесният начин да ги нарисувате е с маркер Perfect Slim .

За да освежите външния си вид, просто изравнете тена на кожата си: нанесете фон дьо тен и разбъркайте старателно.

За експресния грим червеното червило е незаменим инструмент. Нанесете го върху устните си и няма да имате нужда от друга козметика: той ще поеме цялото внимание и ще направи грима ви да изглежда завършен.

Не можете да си представите да носите червено червило? След това фокусирайте върху очите и оставете устните непокътнати.

За още експресни идеи за грим вижте нашия видеоурок.

Какъв грим предпочиташ? Оставете вашия коментар.

Категория: