За да изглеждате свежи, сякаш сте спали добре или сте вдишали алпийски въздух, е достатъчно да изберете правилния руж. Как да го направя

Съдържание:

 • На кого отиват студените нюанси на руж?
 • Хладен розов руж
 • Студен лилав руж
 • Хладен червен руж

Ружът в грешен нюанс може да развали дори добре обмисления външен вид, така че трябва да вземете сериозно избора им или изобщо да не ги нанасяте. В крайна сметка тяхната задача е да създадат естествен руж, тоест да направят образа по-свеж и младежки.

В противен случай може да ви добавят няколко години. За да направите правилния избор, съсредоточете се върху цвета на бузите си след тренировка или разходка в парка. Но не забравяйте, че ружът се предлага в топли и студени нюанси. Нека поговорим за последното по-подробно.

На кого отиват студените нюанси на руж?

Студени нюанси на руж е руж без примес на бежови, прасковени или кафяви пигменти. Те могат да бъдат червени, розови или лилави, но наличието на сини пигменти ще ги обедини.

Този руж е идеален за момичета със светла кожа и сиви или сини очи. Те ще подчертаят свежестта на изображението и ще го направят визуално по-млад.

Хладен розов руж

Най-класическата версия на студените нюанси на руж е розовото, повтарящо цвета на естествения руж след зимна разходка.

По-долу говорихме за средствата, които точно ще пресъздадат мразовитата руменина на лицето. А как да ги прилагате правилно, можете да научите от нашите видео инструкции.

 • Drap' Pink Blush Subtil Crème от Lancôme

  Продуктът има много лека текстура, която се слива с кожата. За по-ярък резултат ружът може да се наслои. Освен цвят, придават и блясък, тъй като съдържат светлоотразителни частици.

 • YSL Beauté Face Palette Spring Look 2023

  Под капака на кутията има руж от три студени нюанса плюс хайлайтър. За естествен блестящ руж те могат да бъдат смесени и нанесени върху ябълките на бузите с голяма пухкава четка.

Студен лилав руж

Ако искате да изглеждате по-ярки, потърсете руж с по-интензивен нюанс, като лилав.

 • Runway SS 2023 Blend&Layer Fluid от Giorgio Armani

  Продуктът може да се нанася както върху скулите като руж, така и върху устните като червило. Флуидът има течна нелепкава текстура. Съдържа сияещи частици, които придават лек блясък на кожата.

 • Maylline Dream Matte Blush

  Продуктът има приятна кадифена текстура. Лесно се разпределя по кожата. Най-удобно е да нанесете руж с пръсти и да ги смесите върху „ябълките“ на бузите.

Хладен червен руж

Ако правите вечерен грим и планирате да гримирате устните си в червено, уверете се, че ружът и червилото са комбинирани помежду си.

 • YSL Beauté Baby Doll Kiss & Blush

  Ружът прилича повече на гланц за устни. И това не е случайно, защото можете да нанесете това средство както върху скулите, така и върху устните. Благодарение на нелепнещата текстура, няма да почувствате никакъв дискомфорт. Освен това формулата дори овлажнява кожата. Засенчването се прави най-добре с пръсти.

 • Cushion Blush Subtil от Lancôme

  Наситена със силно пигментирана формула, гъбата ви позволява да нанесете руж на тънък слой.Инструментът е лесен за засенчване и резултатът изглежда много естествен. Съставът съдържа блестящи частици, които придават на кожата лек блясък. Можете да прочетете повече за възглавницата в тази статия.

Изпробвахте ли вече ружа от нашата селекция? Оставете вашия коментар.

Категория: