Кажем ви как да изберете руж, ако имате тъмна или загоряла кожа

Съдържание:

 • Кой руж подхожда на тъмна кожа?
 • Руж за момичета с тъмна кожа и кафяви очи
 • Руж за мургави момичета със зелени или сини очи
 • Обзор руж за тъмна кожа

Ако не носите руж, пропускате нещо. Този многофункционален инструмент може да направи чудеса с вашия външен вид. Основното нещо е да направите всичко правилно и да изберете правилния нюанс.

В тази статия ще ви кажем какви цветове са подходящи за момичета с тъмна кожа. И на белите хора се препоръчва да прочетат тази статия.

Кой руж подхожда на тъмна кожа?

Когато избирате, е важно да запомните три правила:

 • нюансът на ружа трябва да съответства на червилото;

 • в идеалния случай продуктите са в хармония не само с цвета на кожата, но и с цвета на косата и очите;

 • студените нюанси са подходящи за светла кожа, по-топлите нюанси за тъмна кожа.

Между другото, за момичета с мургава кожа е по-лесно да вземат руж. Те могат да използват не само розови, но и прасковени нюанси и дори мед. Съсредоточете се върху дълбочината на цвета: пигментът трябва да е наситен и топъл. Най-универсалната опция за руж за момичета с мургава кожа е розово-кафява палитра.

Бежов руж

Бежовият руж напомня на бронзанти. С тяхна помощ можете също така да създадете илюзия за тен и да изваете лицето си. Но има нюанси: ружът съдържа розов пигмент и е по-добре да ги нанесете не под скулите, а върху „ябълките“ на бузите. Този цвят е оптимален за създаване на гол грим.

Розов руж

Този цвят се счита за универсален. Момичетата с тъмна кожа трябва да обърнат внимание на по-богатите и топли нюанси на розово. Тези ружове са подходящи както за ежедневен, така и за вечерен грим. През деня, например, те могат да се нанасят не само върху скулите, но и върху подвижните клепачи като сенки - за да придадат свежест на изображението.

Сливов руж

Ружът в този нюанс може да контурира лицето, създавайки вечерен грим. Те правят образа по-изразителен и ярък. Гримът се съчетава идеално с тъмни сенки на клепачите и червило в слива на устните.

Припомнете си, че ружът се предлага не само в различни нюанси, но и в различни текстури: крем, прах, течност. Ако вече сте избрали цвета, но се съмнявате в текстурата, направете нашия тест, той ще ви помогне да решите.

Как да нанесете руж е показано в нашия видео урок.

Руж за момичета с тъмна кожа и кафяви очи

Искате ли да видите как различните нюанси руж изглеждат на тъмна кожа в реалния живот? Разгледайте няколко примера от нашата селекция.

Ако имате кафяви очи, вижте снимката по-долу. Сенките, които са използвани в грима на моделите, също ще ви подхождат.

Брюнетките ще намерят пълно ръководство за руж в тази статия.

Руж за момичета с тъмна кожа и зелени или сини очи

На зеленооки и синеоки момичета, чиято кожа е дъбена или има прасковен или маслинен нюанс, топлите нюанси ще подхождат. По-долу сме събрали примери.

Обзор руж за тъмна кожа

Ако не сте готови да прекарвате часове в скитане из сайтове за красота и козметични магазини в търсене на правилния продукт, вижте нашата селекция. Този руж има добра претенция да бъде във вашата чанта за гримове.

 • High Defenition Blush Shade 14 NYX Professional Makeup

  Розово-кафявият руж може да се нанася както в горната част на бузите за освежаване на визията, така и под скулите за придаване на скулптурни черти на лицето. Продуктът е с приятно сатенено покритие.

 • Мултифункционален руж Naked Flushed, нюанс 1, Urban Decay

  Под капака на компактния калъф - бронзант, руж и хайлайтър. Те могат да се прилагат както поотделно, така и смесени заедно за най-естествен нюанс. Продуктите са добре пигментирани, така че когато ги поставите върху четката, не забравяйте да изтръскате излишното, преди да започнете да се гримирате.

 • Master Blush Palette, Maybelline

  Палитрата разполага с хайлайтър и три нюанса руж, подходящи за момичета с тъмна кожа: прасковен, розов и слива. С лека, кадифена текстура, ружът изглежда естествен.

Ако имате тъмна кожа, разкажете ни за ружа, който използвате.

Категория: