Как да запазим грима перфектен за 16 часа

Дори брилянтно обмислената визия избледнява, ако гримът е загубил първоначалната си безупречност. Дори сутрин той придаваше на лицето си свежест, но до края на работния ден или парти може само да подчертае умората. Професионалните гримьори отдавна са намерили начин да предотвратят нежеланите метаморфози. За целта те използват фиксатори за грим.

Необходими са, за да може фон дьо тенът, сенките, червилото и другите видове декоративна козметика, които нанасяте върху лицето си, да останат твърди около 10 часа.Тази техника е толкова популярна сред гримьорите, че без да пръскат този „вълшебен“ продукт, те смятат грима за незавършен."

Защо не предприемем тази стъпка като правило, особено след като професионалните фиксатори отдавна се появиха в гамата на водещите козметични марки. Обърнете внимание на All Nighter Setting Spray от Urban Decay, той се превърна в един от най-популярните сред блогърите според техните прегледи. В Русия известният модел и DJ Саша Паника стана негово "лице" .

Предимства на Urban Decay All Nighter

Вече разбрахме, че е необходим фиксиращ спрей, за да запазим грима свеж за дълго време. Но неговите характеристики не се ограничават до това.

  • All Nighter Urban Decay е подходящ за всички типове кожа.

  • Инструментът е произведен чрез технология за контрол на температурата, която е отговорна за стабилността на фиксатора: нито студът, нито топлината влияят на грима.

  • Гримът на лицето ви не се топи, тече или търкаля в продължение на 16 часа.

  • Прави грима водоустойчив. След нанасянето му, гримът не се страхува от дъжд или пръски в басейна.

  • Кожата изглежда по-сияйна, хидратирана и добре поддържана.

  • Фиксаторът предотвратява запушването на грима в малки бръчки по кожата.

  • All Nighter не се усеща на лицето: не прави кожата лепкава, не слепва миглите и веждите.

Как да използвам All Nighter?

За да бъде фиксаторът за грим възможно най-ефективен, трябва да го нанесете правилно. Научавам как.

  1. Използвайте All Nighter на последния етап от грима, след като разклатите добре бутилката.

  2. Напръскайте продукта от разстояние 20-25 см от лицето, като направите 2-4 клика върху дозатора. Правете Х-образни и Т-образни движения, за да тренирате всички зони.

Друг начин да използвате фиксатора All Nighter е да намокрите четките за грим с него, преди да нанесете грим. Това ще осигури по-добро разпределение на козметиката и, разбира се, ще удължи още повече трайността на грима. Как точно да използвате спрея за тази цел, показахме в това видео.

Какво мислите за All Nighter? Искате ли да опитате лекарството? Оставете вашия коментар.

Категория: