Подходящи продукти и подробни инструкции за нанасяне - в ревюто FashionVIPdergisi.com

Хайлайтърът за вежди не е нова категория продукти за красота. Зад тази формула се крие обичайният агент за сияние, който се използва при гримиране на вежди. Нека разберем какъв вид хайлайтър е най-подходящ за тази цел.

Защо имам нужда от хайлайтър за вежди?

Преди няколко години само професионални гримьори използваха хайлайтъри. Те подчертаха изпъкналите части на лицето с тях, за да му придадат скулптура.

Но през последните няколко години продуктите за сияние навлязоха в гамата на най-популярните козметични марки. А днес хайлайтърът трябва да присъства в чантата с гримове на всяко момиче.

Хайлайтърите са наистина незаменими, защото са многофункционални инструменти. Използват се за създаване на красив тен на кожата, в грима на устните, очите, а сега и на веждите. За какво е хайлайтърът за вежди? За да им придаде по-ясна форма, както и да ги повдигне визуално.

Хайлайтър с течна текстура е най-добре да се остави за създаване на тон, той не гарантира яснотата на линиите: под веждата такъв инструмент може просто да се разтече. По-подходящ вариант са сухите и кремообразни хайлайтъри, за предпочитане под формата на молив. Първите се нанасят най-добре с наклонена четка, докато вторите се нанасят най-добре директно от стик.

Как да използвам хайлайтър за вежди?

Искате ли да започнете да тренирате възможно най-скоро? Предлагаме стъпка по стъпка инструкции за кандидатстване.

 1. Срешете космите на веждите си и попълнете празнините с молив или сенки.

 2. Фиксирайте косъмчетата с фиксиращ гел, той ще запази формата на веждите до вечерта.

 3. Когато приключите с веждите си, започнете да нанасяте хайлайтъра. Ако използвате сух хайлайтър, ще ви е необходима четка под ъгъл. Поставете малко продукт върху него и нарисувайте линии по долния контур на веждите.

 4. Ако предпочитате кремообразен хайлайтър, разнесете го направо от стика. Може обаче да се нанася и с четка. Начертайте линия над веждата от основата й към опашката и под веждата - от средата към опашката. Смесете.

Тази техника ще повдигне визуално веждата, визуално разширявайки пространството между линията на веждите и окото.

Хакове за живота как да използвате хайлайтър молив за вежди

Моливът за хайлайтър е най-удобният инструмент за използване в зоната на веждите. Ако все още не сте се сдобили с блестящи продукти, погледнете в тази категория. Такъв молив ще бъде полезен и в грима на очите ви: можете да подчертаете вътрешните ъгли с него, за да отворите визуално очите си и да придадете на лицето си отпочинал вид. Намерете още полезни съвети по-долу.

 • Ако отдавна не сте коригирали формата на веждите си и имате повторно израснали косъмчета, нанесете върху тях хайлайтър и те няма да бъдат толкова забележими.

 • Ако нямате време за грим, но искате да изглеждате свежи, просто направете две неща: нанесете руж върху ябълките на бузите си и добавете хайлайтър под веждите.

 • Нанесете хайлайтър под веждите след гримиране на очите, като блясъкът в тази зона не трябва да е по-активен, отколкото на клепачите.

Преглед на хайлайтъри, които са удобни за нанасяне под веждата

Вземете този списък присърце, ако все още нямате точков хайлайтър в колекцията си.

 • YSL Beauté Touche Éclat хайлайтър коректор

  Четката за хайлайтър е култовият инструмент на марката. Може да се използва като коректор (нанася се под очите и маскира несъвършенствата), както и като хайлайтър - за „осветяване“ на зоната под веждите, вътрешните ъгли на очите, гърба на носа. Текстурата се слива с кожата и остава напълно невидима.

 • Maybelline Master Drama Lightliner Gel

  Моливът има метално покритие, което придава на кожата интензивен блясък. За да направите блясъка да изглежда естествен, не натискайте твърде много молива. Изберете молив, ако никога преди не сте използвали хайлайтър, нанася се много лесно.

 • Sculpt & Highlight Pen от NYX Professional Makeup

  Само този инструмент е достатъчен за цялостен грим на веждите. От едната страна на стика има класически цветен молив за вежди, от другата - хайлайтър. Тънкият пигментиран молив ви позволява точно да нарисувате липсващите косъмчета, а хайлайтърът ви позволява да коригирате формата на веждите и да поставите акценти. Завършекът на молива и хайлайтъра е мек, лесен за смесване.

Нанасяте ли хайлайтър под веждите си? Ако да, кое е вашето любимо лекарство? Оставете коментар.

Категория: