Наниз от перли може да направи и най-простия външен вид специален. А седефените акценти са доста способни да променят грима

Всеобщото увлечение по блясъка и металическия ефект сякаш е оставило един плах и сдържан, но толкова нежен и красив перлен блясък в сянката. Ако го добавите към грима, изображението става романтично и мечтателно. Меките акценти, които могат да бъдат получени благодарение на продуктите с перлено покритие, ще бъдат на място дори в ежедневния грим и „грим без грим“.

лице

 • Face Studio Strobing, Maybelline Ню Йорк

  Този хайлайтър създава деликатен перлен блясък на кожата благодарение на деликатната си кремообразна текстура, наситена с малки светлоотразителни частици.

  Форматът на стик прави нанасянето възможно най-удобно: с леко докосване продуктът се разпределя върху кожата, оставяйки леко преливаща се следа. С хайлайтър е удобно да подчертаете скулите, гърба на носа и отметката над устната в ежедневния грим - резултатът ще изглежда като естествена игра на светлина.

  Няма нужда да се страхувате от ефекта на мазния блясък - напротив, кожата изглежда сякаш свети отвътре.

 • Alliance Perfect, L'Oréal Paris

  Друг продукт за любителите на стробинг е Alliance Perfect Liquid Highlighter.

  Текстурата прави този хайлайтър многофункционален инструмент: можете да го използвате, първо, като основа за грим; второ, заедно с тоналната основа, смесвайки ги един с друг; трето - като самостоятелно средство - за създаване на блестящи перлени акценти върху изпъкналите части на лицето.По един или друг начин с него лесно можете да „осветите“ кожата и да освежите всеки грим, както дневен, така и вечерен.

 • Custom Glow Drops, Lancôme в Champagne Glow

  Този течен хайлайтър се отличава с висока концентрация на седефени частици във формулата. Без значение как го използвате, той ще придаде искрящ ефект на грима ви.

  Достатъчно е да добавите няколко капки към основата - и върху кожата ще получите модно "мокро" покритие. Ако просто го нанесете върху скулите, тогава нежен блясък ще освежи изображението като цяло. В това видео ще намерите подробни съвети за използването на течен, кремообразен и сух хайлайтър.

Очи

 • Гол 3, Urban Decay

  Сенките от 12 деликатни нюанса с блясък ще създадат лека мъгла с перлен блясък върху клепачите и благодарение на това ще направят погледа визуално по-отворен и ще придадат блясък на очите.

  Лесно се комбинират помежду си, както и със сенки от други текстури, създавайки "обемен" грим на очите с изразителен резултат.

  Друго важно предимство на сенките Urban Decay е тяхната наситеност, която се забелязва дори при нанасяне на тънък слой.

 • Tokyo Gardens Eye Tint Acqua, Джорджо Армани

  Специално за колекцията Tokyo Gardens, посветена на красотата на японската природа, текстурата на течните сенки за очи на Eye Tint е изсветлена за полупрозрачен завършек, разкриващ красотата на перлените кварцови частици, добавени към формулата за създаване на преливащ цвят ефект.

  Дори светлите нюанси No. 31 Day (бяло) и No. 33 Rose Reflection (бледорозово) не изискват добавки към грима на очите - те могат да се „носят“ така или иначе.

  Ден

  Отражение на роза

  Съвършенството на изображението осигурява ефекта на сияние. И тази статия ще ви помогне да изберете грим за очи с такъв инструмент.

Устни

 • Shimmer Down Voal, професионален грим NYX

  За перлен блясък на устните си, използвайте 05 Glazing It (розово-бежово) или 06 Hypernova (захарен памук).

Остъкляване

Хипернова

Shimmer Down Lip Veil има лека полупрозрачна текстура. Инструментът дава сияен ефект благодарение на фин блясък.

Удобно, продуктът може да се използва както като гланц за устни, така и като топ лак за червило.

"

Категория: