Искате ли да спестите малко място в несесера си? Използвайте червило като руж. Ние ще ви кажем как да го направите

Съдържание:

 • Мога ли да използвам червило вместо руж?
 • Как да използвам червило вместо руж?
 • 2 в 1 рецензия
 • Червила, които могат да се използват като руж

Според законите на грима, нюансът на ружа трябва да е в хармония с нюанса на червилото. Най-лесният начин да отговорите на този А-въпрос е да използвате червилото по два начина едновременно.

Мога ли да използвам червило вместо руж?

Може да се нанесе червило вместо руж, но за целта е препоръчително да изберете продукти с кремообразна или матова текстура. Но мазните формули е най-добре да се избягват: те могат да образуват филм върху кожата, който е изпълнен с възпаление.

Крайният резултат зависи от текстурата. Хидратиращото червило с кремообразна текстура ще придаде лек и естествен руж, докато наситеното матово червило е подходящо за създаване на забележим акцент върху скулите.

Ако говорим за палитрата от червила, тогава си струва да изберете червени и розови везни: такива нюанси освежават лицето, а лилавото и кафявото, напротив, придават на лицето нездравословен и уморен вид.

Как да използвам червило вместо руж?

Искате ли да влезете в действие по-рано? Нашите кратки инструкции стъпка по стъпка ще ви кажат какво да правите.

 1. Навлажнете кожата си с обичайния си крем, изчакайте да попие малко и попийте кожата с хартиена кърпа. Ако е необходимо, разнесете основата върху кожата и започнете да нанасяте червило.

 2. Направете три отпечатъка на всяка буза.

 3. Разбъркайте старателно - от центъра на бузата към скулите. Ако нямате под ръка четка, използвайте върховете на пръстите си, за да направите това. Можете да нанесете малко хайлайтър отгоре.

Искате ли да видите как изглежда на практика? Гледайте нашия видео урок за това как да създадете моногрим.

2 в 1 рецензия

На козметичния пазар можете да намерите продукти, които отговарят на всички изисквания на купувачите.Все още не сте имали време да помислите за това, но марките вече са осигурили всичко. Ако не искате да купувате отделно руж, отделно червило, избирайки перфектната комбинация от нюанси, можете да изберете продукт от категорията „две в едно“. Например, дайте предпочитание на една от тези опции.

 • Baby Doll Kiss & Blush, YSL Beauté

  Течният "руж-блясък" изглежда като декоративен продукт за устни, но всъщност действа добре върху ябълките на бузите. Тайната е, че текстурата на продукта е напълно нелепкава, така че когато се нанесе върху кожата, лесно и равномерно се прелива в лека мъгла. И дори овлажнява кожата!

 • Baby Doll Kiss & Blush Duo Stick, YSL Beauté

  'Двуцветен руж') може да се нанесе както върху устните, така и върху скулите, за да се получи руж.В стика има два нюанса, които идеално се комбинират помежду си. За разлика от своя предшественик, стик-он-гланцът е по-дълготраен и осигурява по-леко, по-матово покритие. В тази статия ще научите всички тайни за прилагането им от националния гримьор на YSL Beauté Кирил Шабалин.

Червила, които могат да се използват като руж

Както казахме по-горе, преди да нанесете червило върху скулите, трябва да определите дали е подходящо за това по принцип. Червилата-балсами осигуряват лек естествен руж, а матовите са по-ярки и наситени. Представяме селекция, одобрена от нашите редактори.

 • Giorgio Armani Tokyo Gardens Ecstasy Lip Balm

  Червилото от колекцията грим Tokyo Gardens е посветено на красотата на природата в Япония, любимата страна на маестрото. Оттук и мекият розов нюанс, напомнящ на черешов цвят, идеален за създаване на естествен руж. Формулата на червилото също е подходяща: леко и сияещо.

 • Maybelline Color Sensation Cream Lipstick

  Има прахообразна текстура, което го прави лесен за преливане върху кожата. Червилото е добре пигментирано, така че за да създадете лек руж, просто нанесете няколко кратки движения върху скулите.

 • NYX Professional Makeup Matte Lipstick

  Във формулата на червилото са включени максимално наситени пигменти. С негова помощ можете не само да създадете ефект на руж, но и да направите грим, използвайки техниката на драпиране. Обърнете внимание на това матово червило, ако целта ви е ярък арт грим, например за фотосесия.

Какво мислите за идеята за създаване на руж с червило? Оставете вашия коментар.

Категория: