За да станете като истинско момиче в Tumblr, трябва да знаете тенденциите. И смелостта да ги следваш в живота - все пак модата не съществува само за блогове

Днес не е проблем да намерите вдъхновение за вашия красив външен вид: какви са безбройните блогове, в които и професионалисти, и аматьори споделят идеи за грим. Популярните източници включват страници в Tumblr. Много хора използват блоговете в Tumblr не само като табло за настроение, но и като портфолио, публикувайки там своите експерименти с грим.

Оформи се дори специален стил: има грим за момиче в Tumblr, който се опитват да повторят, за да бъдат в тенденция. В тази статия разкриваме тайните на грима с чаши и споделяме снимки с примери за такъв грим.

Какво е типично за грима в Tumblr?

Момичетата, които предпочитат стила тумблер са смели и лесно експериментират както с дрехи, така и с прически и грим. Изглеждат сякаш следват тенденциите, винаги изглеждат добре поддържани, стремят се към безупречна кожа, идеално равни вежди, изразителен грим на очите.

Понякога това кара момичетата от Tumblr да изглеждат малко като кукли, което със сигурност има някакъв чар. Разбиването на грима на едно типично момиче с чаша чаша на компоненти разкрива задължителните елементи.

 1. Гладък матов тон

  Равномерното покритие, което прикрива всякакви несъвършенства, е това, което виждате на повечето селфита в Tumblr.

  Момичетата внимателно маскират всички недостатъци, а също така се стараят да избягват лъщенето на кожата, освен ако не говорим за стробинг с ефектен блясък на хайлайтър върху скулите.

 2. Модни вежди

  Избор на момичета в Tumblr - или широки и плътни вежди, сресани с гел, или идеално равномерни вежди с ясен контур и грациозно заострени опашки. Бихте ли предпочели първия вариант, но природата не ви е дарила със „самулеви“ вежди? Този ефект може да се постигне с грим! Вижте всички тайни в нашето видео.

  И в двата случая това е акцент, без който изображението на Tumblr момиче не би било пълно.

 3. Гънка на грима

  За да подчертаят очите, момичетата в стил чаша се фокусират върху гънката на клепача (за това използват техниката на изрязани гънки) и я допълват с графични стрелки.

  Често се използват изкуствени мигли, но най-често това е решение за вечерен грим.

 4. Матирани устни

  Дори ако гримът трябваше да бъде естествен, матовото червило е незаменимо във визия на чаша. По правило те използват продукт с течна текстура от нюд гамата.

  И ако момичето от Tumblr не планира да намали яркостта на грима, тогава класическото червено червило, цветовете на виното и фуксията влизат в бизнеса - в зависимост от образа и настроението.

идеи за снимки на грим и прическа за външен вид в Tumblr

За кафяви очи

Момичетата с кафяви очи могат да вземат за основа популярната техника за изрязване на гънките в чашата и да направят този грим в нюанси на зелено, за да се съсредоточат върху цвета на очите. Стилът Tumblr не изключва ярки контрасти, така че тази комбинация ще бъде подходяща.

Потъмнете гънката с блатен нюанс и я прелейте във външните ъгли, като „разтегнете“ цвета към слепоочията; Допълнете този акцент с остри черни стрелки, нарисувани с матова очна линия, както и със златистожълт акцент в средата на клепача.Не забравяйте да подчертаете веждите и скулите и да оцветите устните с нюдово червило (небрежен вид) или червено (вариант за вечерта).

За зелени очи

Момичетата със зелени очи с грим в стил Tumblr могат да изберат бадемовидни, сребристосиви опушени очи, с точка във външните ъгли на очите.

Вътрешният контур на долния клепач трябва да се подчертае с бял или черен кайал, а върху горния клепач да се нарисува черна стрелка. Можете да направите друго и да нарисувате лъскава стрелка върху сивите матови сенки - тогава гримът ще изглежда необичаен, което е добре дошло в стила на тумблера.

За сини очи

Нюанси на кафяво и медночервено са особено изгодни за тези със сини очи. Те създават желания ефект не само поради яркостта, но и поради контраста на топли тонове със студен цвят на очите.

Използвайте тези цветове, за да създадете мъгла по контура на очите, а във външните ъгли оформете стрелка със скосена четка. Потърсете вдъхновение в "Огнен грим" .

Луксозните и плътни мигли ще завършат хармонично този грим. Може да се нанася червило в опушен розов нюанс.

Грим за момиче в Tumblr за всеки ден

Дори в ежедневието момичетата, които се гримират според законите на Tumblr, не могат без богат набор от козметика.

Фокус върху очите

През делничните дни можете да се справите с грим с леко разтушаване на сенки от кафявата гама в сгъвката на клепача. Например мекият цвят на кафе със сметана ще свърши работа.

Друг вариант са бронзови сенки за очи с фин блясък.

За да подчертаете очите по различен начин, използвайте същите нюанси за рисуване на стрелки. Завършете грима си, като нанесете спирала върху миглите и малко бежов гланц върху устните.

Акцент на устните

Също така може да бъде дискретно, ако използвате прахообразно червило, нежно розово с оттенък на корал или, например, неутрален тъмнокафяв цвят (намира се в колекцията Lip Lingerie Matte от NYX Professional Makeup).

Матовата текстура ще подчертае графично контура на устните. И в този случай очите могат да бъдат различими, като се обработи пространството между миглите с молив kayal.

Завършете грима на очите със спирала в два слоя.

Вечерен грим в Tumblr с ярък блясък

Фокус върху очите

Комбинацията от техники за котешко око и изрязани гънки е един от типичните примери за тумблер грим, който може да се види на всяка втора снимка в блоговете за красота в Tumblr.Във вечерния грим няма да изглежда „твърде много“. Използвайте множество цветове и текстури, за да създадете контрастни акценти и градиенти.

Не се страхувайте да експериментирате. Shine ще добави средства с малък блясък. Блясъкът също ще бъде полезен.

В допълнение към такъв грим можете да залепите ивици изкуствени мигли или поне снопчета - достатъчно е да ги залепите във външните ъгли на очите, за да направите погледа още по-изразителен.

Акцент на устните

При грима на устните обърнете внимание на яснотата на контурите, както и на избора на цвят и текстура. Червеното, бордо червило е сред любимите на всяко Tumblr момиче. Те изглеждат добре както с ултра-матови, така и с лъскави покрития; в първия случай изображението ще се окаже по-модерно.

Вторият е добър за бляскав грим за тоалет с черна вратовръзка.

Комбинирайте тези червила с изрязани гънки или грим за котешки очи в бежово и кафяво.

Вдъхновявате ли се от снимка в Tumblr, когато избирате грим? Откъде другаде черпите идеи? Напиши коментар.

Категория: