Гримът на очите в розови нюанси в духа на 80-те е основната тенденция на тази зима. Най-заслужаващите розово-златни сенки за очи - в нашия преглед

Нюанси в розово злато бяха забелязани на последните шоута на Giorgio Armani, Peter Pilotto и Anna Sui (вижте други големи тенденции тук). Когато повтаряте този грим, запомнете: за да изглеждате модерни, нанасяйте сенки само върху движещите се клепачи, без да ги смесвате с веждите, както правеха в ерата на диското.

Какви сенки да използвам? По-долу ще намерите селекция от достойни средства. Също така вижте нашия видеоклип, за да създадете този външен вид с нюанси на розово злато.

Color Tattoo 24H кремообразни сенки за очи, 65, Maybelline New York

По името можете да познаете безупречната издръжливост на сенките. Color Tattoo в превод от английски означава "цветна татуировка" . Наистина, през деня сенките не се търкалят и не губят яркостта си. Благодарение на кремообразната текстура, те са лесни за нежно нанасяне и преливане дори без помощта на апликатор. Можете да нанесете сенките за очи Maybelline Color Tattoo rose gold директно с върховете на пръстите си (говорихме за това как да нанесете кремообразни сенки за очи в това видео). Един слой дава леко, полупрозрачно покритие, а два-три - ярък и наситен цвят.

© maybelline.com.ru

Infaillible Eye Paint, 205, L'Oréal Paris

Водоустойчивата формула прави тези сенки практически неуязвими. Те няма да изчезнат от лицето ви, дори ако попаднете в дъжда или снега. Сенките са с приятна гел текстура, което ги прави лесни за нанасяне и разнасяне. Апликаторът има специален ограничител, който ви позволява да събирате точното количество средства без излишък. Идеален за тези, които все още не са сигурни в очите си.

© loreal-paris.ru

Сенки за очи, Среднощен каубой, Urban Decay

Невероятно меката и кадифена текстура прави нанасянето на тези сенки приятен ритуал. Няма проблеми и със засенчването. В основата на продукта е интелигентната формула Infusion System. Осигурява постепенно развитие на пигментите и силна връзка между техните молекули, необходима за максимално наситения цвят. Можете да нанасяте розови и златни сенки както сухи, така и мокри (с четка, потопена във вода).В първия случай ефектът върху клепачите е по-деликатен, полупрозрачен, а във втория е интензивен и графичен.

© urbandecay.ru

Douo Smoker Eye Cream, 4, Yves Saint Laurent Beauté

Гримирането на очите с двустранни сенки за очи във формат молив ще ви отнеме не повече от три минути. Нанесете светлия нюанс като основа и след това нанесете тъмния нюанс по-близо до външните ъгли на очите, като допълнително потъмните гънката на клепача, за да придадете дълбочина на погледа. Можете да засенчвате с върха на пръстите си: пластичната кремообразна текстура позволява това. Лекият и компактен стик е удобен за носене със себе си във всяка, дори и в най-малката дамска чанта.

© yslbeauty.com.ru

Изпробвахте ли сенките от нашия списък? Споделете вашето мнение в коментарите.

Категория: