Тенденциите за красота от 80-те могат да бъдат полезни не само за тематични партита. Днес те могат да се използват и в ежедневния грим, следвайки съветите на професионални гримьори

80s е диско стил. В грима не можете без ярки нюанси (до неон) и блясък, а това може да бъде безкомпромисен огледален блясък или палав блясък на блясък. В онези дни те изобщо не се срамуваха да съберат всичко заедно: на клепачите можеше да има цветна очна линия (потърсете идеи за грим с нея тук), на устните - смели нюанси на червилото, на бузите - "убиец" "Изчервяване.Днес изобщо не е необходимо да следвате тази тенденция буквално. Можете да направите друго, като добавите елементи за красота към обичайния си грим, който ще изглежда красив и модерен, а не като препратка към миналото. Ще ви кажем какво да заимствате от грима в стила на 80-те и ще споделим снимки с най-печелившите идеи.

грим, вдъхновен от 80-те: избор на нюанс

Ако искате да създадете изображение с ретро елементи от 80-те години, тогава отхвърлете скромността и се нагодете към факта, че ще трябва да избирате само ярки, смели нюанси. Няма ограничения: може да бъде електриково синьо, канарче жълто, морковено червено, прясно окосена трева или светло зелено, фуксия и неоново розово.

Експериментирането с текстура също е добре дошло. Сега матовите продукти са на мода, но в грима от 80-те години металното и гланцово покритие, както и блясъкът, ще бъдат добре дошли. Научете повече за това как да създадете грим в стил диско в това видео.

Колкото по-смело, толкова по-добре - в контекста на стила на 80-те това е подходящо. Вярно е, че ако няма да правите чист грим от 80-те години, ограничете се до един или няколко акцента. Нека това са стрелки, блестящи с блясък или, например, гланцово червило, допълнено от ярък руж.

Най-добрият диско грим от 80-те години

Какви инструменти използвате, за да създадете грим, вдъхновен от 80-те? Събрахме най-доброто според нас в този раздел.

 • Heavy Metal очна линия, Urban Decay

  Urban Decay предлага да създадете лъскави стрели не с разхлабени искри, като гримьори, а с удобна гел линия Heavy Metal с доста голям блясък. Златно, синьо, тюркоазено, розово, лилаво, бяло - всички тези опции са в колекцията Heavy Metal и можете да ги използвате както самостоятелно, така и като допълнение към други лайнери, покривайки готови цветни линии с блестящ пигмент.

 • Ultimate Shadow Palette (Gamma 04 Brights), професионален грим NYX

  Палитрата 04 Brights NYX Professional Makeup съдържа 12 ярки нюанса, които са предназначени да привличат вниманието. За неутрален ежедневен грим едва ли са подходящи.

  Палитрата със сигурност ще бъде полезна за всички, които в грима от 80-те са привлечени от моногрим на очи със сенки, засенчени до самите вежди.

 • Maskara Snapscara от Maybelline New York

  Диско стилът може да се играе по различни начини. Например, добавете цвят към външния си вид със спирала за вежди. В това качество можете да използвате и цветна спирала. Ако отивате на парти, където тези акценти се ценят, оцветете веждите си с цветна спирала като Snapscara.

  Цветният пигмент ще оцвети косъмчетата, а гел текстурата на продукта ще фиксира формата на веждите.

 • Лак за устни Vernis à Lèvres Vinyl Cream, Yves Saint Laurent Beauté

  За визия от 80-те, лакът за устни е най-добрият избор - изберете продукт с ултра-гланц винилов блясък, като Vernis à Lèvres Vinyl Cream от Yves Saint Laurent Beauté.

  Попълнете с него добре очертан контур на устните.

  Добавете ярки „петна“ руж към този акцент - и същия цвят като лака за устни. Между другото, ако искате да получите най-екстравагантната опция за диско грим, обърнете внимание на отделната линия Vernis à Lèvres The Holographics. Научете повече за лаковете за устни Yves Saint Laurent Beauté тук.

  Лакът ще придаде на устните ви не само интензивен цвят, но и холографски преливания.

Истинските трикове за грим от 80-те: идеи за снимки

 1. Едноцветни сенки

  Завръщането на тази тенденция от 80-те беше потвърдено на шоутата на Jour Ne и Salvatore Ferragamo. И е много лесно да повторите грима на моделите, участвали в тези модни ревюта - просто изберете един ярък нюанс на сенките и го разпределете по целия горен клепач и можете да „повдигнете“ цвета до самите вежди. Основното нещо е да направите границите на приложението размазани, така че внимателното оцветяване е важно.

  Моногримът на очите може да бъде допълнен, например, с дълги черни стрелки, ако искате по-изразен акцент върху очите.

 2. Стрелки "Надолу"

  През 80-те се опитваха да използват възможно най-много цветове в грима. Към долния клепач беше добавен контрастен нюанс, като се нарисува стрелка, насочена нагоре. Тази техника все още изглежда елегантна и необичайна днес.

  И така, горната част на стрелката може да бъде в основен нюанс, а долната й част може да бъде направена синя, зелена или например лилава.

 3. Двуцветни опушени очи

  Тук не става дума за класическия преход от бяло към черно или бежово към кафяво. През 80-те години, съдейки по снимките от тази епоха, те комбинираха нюанси, които изглеждаха несъвместими. Розово и синьо, зелено и жълто, червено и лилаво - те бяха едно до друго и се сляха благодарение на засенчването.

  Този грим е подходящ за дискотека. Изберете дует от цветове, който най-изгодно ще подчертае цвета на очите ви и ще направи опушени очи. Изображението е готово!

Опитвали ли сте някога да се гримирате в стила на 80-те? Какво стана? Напишете коментар.

Категория: