Гел очните линии помагат за създаването не само на класически стрелки, но и на модерни пернати. Ние ще ви кажем как да го направите. И ние ще представим най-доброто от най-доброто, според редакторите

Съдържание:

  • Предимства на гел очните линии
  • Как да изберем гел молив
  • Как да оцветите очите си с гел молив
  • Как да подостря гел молив: инструкции
  • Най-добрите гел очни линии на Giorgio Armani
  • гел моливи L'Oréal Paris
  • Моливи Maybelline New York
  • Рецензия на гел молив Urban Decay

Предимства на гел очните линии

Моливите с гел се характеризират с меко кремообразно покритие. Благодарение на това продуктите са лесни за нанасяне: те сякаш се плъзгат по кожата на клепачите.

За разлика от класическата очна линия, гел очната линия не е подходяща за рисуване на ясни стрелки. Но с негова помощ е лесно да направите други опции за грим. Гел моливите са перфектно засенчени и в зависимост от нюанса могат да създадат естествен или, обратно, екстравагантен образ.

Как да изберем гел молив

Консистенцията на гел моливите е доста мазна, така че момичетата със смесена кожа трябва да внимават при избора на такива продукти. По-добре е да обърнете внимание на водоустойчивите версии - например от Urban Decay.Те ще издържат през целия ден без гънки или протриване на горния клепач.

Феновете на необичайния грим за очи, обърнете внимание на продуктите на Maybelline New York и L'Oréal Paris. Асортиментът на тези марки включва не само класически черни и кафяви гел очни линии, но и средства с необичайни нюанси: зелено, медно, каки, синьо.

Как да оцветите очите си с гел молив

Моливите с гел са идеални за създаване на модерни крилати линии с пера и опушен грим за очи. За да постигнете този външен вид, очертайте горната линия на миглите и след това смесете с четка за сенки.

Моливите с гел са подходящи за рисуване на по-наситени и не по-малко модерни "дебели" стрелки. В този случай ги използвайте като класически очни линии: първо нарисувайте „опашка“ под ъгъл от 45 градуса и след това нарисувайте линия от ръба й, така че да лежи по цилиарния контур.

Между другото, по-удобно и по-безопасно е да рисувате лигавицата на окото с меки моливи. За да изглежда гримът спретнат, препоръчваме да използвате не черен нюанс, а сив или кафяв - те са в асортимента на повечето марки.

Как да подостря гел молив: инструкции

За да подострите козметични моливи е по-добре да използвате специални острилки. Предлагат се от различни марки, като NYX Professional Makeup и Urban Decay.

Оловото на гел моливите има кремообразна текстура, така че когато го подостряте, трябва да се уверите, че свободният връх не се оказва дълъг и остър. В противен случай може да се счупи.

Лайфхак: според рецензиите, ако гел молив се счупи по време на подостряне, опитайте да го поставите във фризера за 15–20 минути. Това ще спаси положението.

Най-добрите гел очни линии на Giorgio Armani

Водоустойчивият гладък копринен молив за очи има много мека текстура, което го прави лесен за нанасяне върху клепача - докато цветът ще бъде наситен. Може безопасно да се използва не само за рисуване на стрелки, но и за създаване на опушени очи.

Пигментът се задържа стабилно върху клепачите през целия ден, без да се разтича и без да губи наситеността на цвета. Инструментът е представен в два класически нюанса - черно и тъмно сиво.

L'Oréal Paris

Ако имате нужда от гел молив с необичаен нюанс, тогава устойчивият Infaillible 24h има пет от тях. Текстурата на оловото е доста мазна, но не се размазва или отпечатва върху горния клепач.

Името говори само за себе си: инструментът е готов да изпълнява задълженията си 24 часа. Уверено го използвайте за оцветяване на лигавицата на очите. Покритието се отмива лесно с обикновена мицеларна вода.

Maybelline Ню Йорк

За разлика от повечето гел моливи, Master Drama може да рисува прецизни линии. Въпреки това, с помощта на него ще бъде възможно да се създават пернати стрели, особено след като инструментът е представен в пет различни нюанса - от класическо черно и кафяво до необикновено зелено и синьо.

Продуктът не се размазва, не се отпечатва върху неподвижен клепач и е издръжлив.

Градски разпад

Молив Glide-On 24/7 буквално се "плъзга" по клепача - всичко това благодарение на състава, който включва масла (памук и жожоба) и витамин Е.

Засенчването на молива е лесно, ако го направите в рамките на 30 секунди след нанасяне: съставът се втвърдява много бързо. Моливът е водоустойчив, няма да се отпечата върху горния клепач и ще издържи толкова дълго, колкото ви е необходимо.

Още едно несъмнено предимство: гел моливът Glide-On 24/7 се предлага в почти 50 (!) нюанса: от обичайните до най-щурите. Безграничен набор от възможности за експериментаторите в красотата.

"

Категория: