Равномерен тен на кожата, гладка текстура, свеж вид и естествени резултати - това е, което очаквате от фон дьо тена. И продуктите на Giorgio Armani оправдават очакванията

Първоначално фон дьо тенът беше продукт, предназначен да изравнява тена на кожата. Но днес има много повече изисквания към него: поне трябва да изглади, поне визуално, релефа на кожата. В идеалния случай искате кремът да подобри външния си вид и състояние във всички отношения. Ето защо днес фон дьо тените са многофункционални продукти за красота. На какво са способни, ще кажем на примера на продуктите на Giorgio Armani.

 • Maestro Fusion грим, Джорджо Армани

  „Преливащата“ флуидна текстура, вдъхновена от най-фината полупрозрачна органза, е това, което помага на Maestro Fusion Makeup да се справи ефективно със задачата за изравняване на тона.

  За резултат съставът с безводни масла, които осигуряват, от една страна, плъзгащо се нанасяне (продуктът ляга по-равномерно и покритието е по-гладко), а от друга страна, грижа: подхранват и омекотяват кожата, а също така я предпазват от ултравиолетовите лъчи и свободните радикали. Без значение как нанасяте крема – с четка, гъба или върховете на пръстите – покритието ще бъде леко и тънко, като същевременно ще запази усещането за свежест и комфорт. Ако решите да използвате четка, ще намерите полезни съвети от нашето обучително видео.

  "Завършекът" на продукта е кадифен - без глуха мъгла, която лишава кожата от нейното естествено излъчване. В резултат на това признаците на умора изчезват, лицето изглежда отпочинало; можете да започнете да създавате желаните изображения.

 • Фонд дьо тен Face Fabric, Джорджо Армани

  Модната индустрия отново е източник на вдъхновение за този продукт. Само че този път те не се фокусираха върху кутюр органза, а върху технологични еластични материали.

  Face Fabric Foundation се трансформира в безтегловен, ефирен мус при контакт с кожата и след това придобива мек прахообразен завършек. Лесно разпределение, адаптиране към тона и изглаждане на микрорелефа на кожата се осигурява от технологията 3D Stretch. Формулата осигурява покритие, което се усеща като втора кожа, а отвън се възприема като естествено.

  Няма да има ефект на маска, дори ако наслоите продукта, за да прикриете по-добре несъвършенствата.

  Face Fabric Foundation работи чудесно при разширени пори, мазен блясък и други типични проблеми на комбинирана към мазна кожа. Като основа "всеки ден" пасва идеално.

  Вече говорихме за предимствата на тази тонална основа и дори направихме тест драйв.

 • Фонд дьо тен Luminous Silk, Giorgio Armani

  Друг изглаждащ фон дьо тен на Giorgio Armani е Luminous Silk Foundation, който специалистите на марката се стремят да направят кожата копринена след нанасяне.

  Това се улеснява от лекотата на текстурата и ефекта на сияние. Благодарение на технологията Micro-fil, фон дьо тенът Luminous Silk е незабележим флуид върху кожата, който се разнася лесно, ляга на тънък слой и в същото време надеждно прикрива зачервяванията, тъмните кръгове и други видими несъвършенства.

  Равномерен тон и естествен блясък на кожата - това ще бъде резултатът от използването на този инструмент.

Какъв фон дьо тен използвате? Какъв ефект искате да получите? Напиши коментар.

Категория: