L'Absolu Rouge е любим на много момичета. И ако го допълните с идеално матов изразителен „завършек“, получавате нов обект на желание. Ето как се роди L’Absolu Rouge Ultra Matte

Течните матови червила са категорична тенденция. Но форматът на стик е по-познат на мнозина, кремообразната текстура е по-удобна. Гамата L'Absolu Rouge предлага всичко това с ултра матово покритие. Колекцията е попълнена с нови кадифени нюанси на L'Absolu Rouge Drama Matte - това са матови червила с ново качество, за които ще говорим в материала.

Текстура

От L'Absolu Matte от същата колекция L'Absolu Drama Matte се различават фундаментално. Новите нюанси успяват да създадат покритие върху устните, което изглежда матово отвън; в същото време самият цвят сякаш блести - изглежда, че този блясък идва отвътре и подчертава наситеността на нюанса.

При нанасяне на L'Absolu Drama Matte се усеща само кремообразна мекота, а усещането за комфорт ще продължи и по-нататък, когато покритието вече се е "настанило" върху устните, а сухотата, която оставят много други матови червила, може да не се припомня. Особено ако си спомняте тайните за нанасяне на червила с матова текстура, които разкрихме в това видео.

Формула

За резултата в случая на L'Absolu Drama Matte, формулата е базирана на специални пигменти от ново поколение, които имат свойства на разпръскване на светлина.Заедно със сферични частици създават необичаен ефект на матово излъчване, което отличава грима за устни с L’Absolu Drama Matte.

Освен това съставът съдържа масла (например масло от жожоба), които осигуряват плъзгащо се приложение, мека текстура и грижа за кожата. Те се допълват от други емолиенти. Именно тази функция на формулата позволява на устните да се чувстват максимален комфорт, определено няма да има сухота и стягане.

Сенки

За линията L'Absolu Drama Matte бяха избрани тези нюанси, които ще изглеждат особено добре в комбинация с матово „завършек“. Разбира се, класическото червено (№ 78 Wild Thoughts), благородно бордо (№ 507 Drama'Atic) и слива (№ 508 Purple Temptation), смело лилаво (№ 509 Purple Fascination), фуксия (№ 313 Fulminante ) и розов неон (№382 Pink Ex altation).

Диви мисли

Drama'Atic

Лилаво изкушение

Purple Fascination

Fulminante

Розово възвисяване

Всички знаят, че матовите нюдови нюанси също придобиват специална изразителност, така че те също са в гамата L’Absolu Drama Matte: това е нюд № 510 Ardent Sand и розово-бежов № 274 Sensualité. Общо колекцията включва 15 нюанса червила.

Горещ пясък

Чувственост

Имате ли матови червила в несесера си? Бихте ли избрали L’Absolu Drama Matte?

Категория: