Разказваме как пудрите L'Oréal Paris ще помогнат за маскиране на несъвършенствата по кожата, ще удължат трайността на грима и ще предотвратят появата на мазен блясък

Съдържание:

 • Защо да изберете L'Oréal Paris пудра
 • Как се използва пудра
 • Как да изберем четка за пудра

Защо да изберете L'Oréal Paris пудра

Пудрите L'Oréal Paris са чудесни за създаване както на дневен, така и на вечерен грим.

Асортиментът на марката включва различни пудри, всяка от които ще зарадва не само с декоративни способности, но и със състав. В тази статия ще ви разкажем за всички пудри L'Oréal Paris.

Композиция

Пудрите L'Oréal Paris са подходящи за момичета с всякакъв тип кожа. Не запушват порите, позволяват на кожата да диша и не създават ефект на маска, въпреки плътната текстура и дълготрайните пигменти във формулата.

Включва хиалуронова киселина: тя се грижи за кожата и я овлажнява перфектно през целия ден.

 • ALLIANCE PERFECT компактна пудра

  L'Oréal Paris Alliance Perfect топяща се пудра е идеална за самостоятелна употреба, а не само за фиксиране на грим. Пудрата е безтегловна, изобщо не се усеща върху кожата и не създава ефект на маска.

  Основното предимство на пудрата е, че тя буквално се слива с кожата. Перфектно прикрива дребните дефекти, не подчертава бръчките, а напротив, сякаш ги запълва, изравнява текстурата на кожата.

  Консистенцията на продукта е наистина много лека - следователно, ако използвате соло пудра, без тонална основа, бъдете готови за факта, че сериозните несъвършенства на кожата рискуват да останат забележими.

  Пудрата съдържа специални микроелементи, благодарение на които продуктът изобщо не се усеща върху кожата, придавайки приятно усещане за комфорт.

  В същото време пудрата е устойчива до 10 часа.

  Продуктът не изсушава и не стяга кожата, дори кожата ви да е доста суха. За момичетата със смесена и мазна кожа минералната пудра е задължителна в козметичната чантичка. Между другото, продуктът е чудесен и за тези с чувствителна кожа.

  Покритието е естествено, не прекалено матово. Следователно пудрата е идеална за ежедневен грим.

  Можете да нанесете продукта с гъбата, която идва с комплекта, или със специална пухкава четка.

  Инструментът е представен от богата палитра от нюанси. Търсите озаряваща пудра? Или, напротив, с ефект на тен? В гамата на L'Oréal Paris със сигурност ще намерите точния.

 • НЕПОГРЕШНА ДЪЛГОТРАЙНА МАТИРАНА ПУДРА 24 часа

  Задължително за момичетата, които обичат стегнатия грим. Идеален и за притежателки на комбинирана кожа, които се дразнят от мазен блясък.

  Основното предимство на пудрата Infaillible е нейната невероятна издръжливост. Струва си да го нанесете сутрин - и не е нужно да го подновявате през деня: наистина издържа до 24 часа.

  Инструментът има доста плътна консистенция: можете да го използвате без тонална основа, идеално маскира несъвършенствата на кожата. Ако използвате пудра самостоятелно (без основа), опитайте да я нанесете с леко влажна гъба.

  Ефектът е матов, все едно сте нанесли плътен фон дьо тен върху кожата. В същото време продуктът не запушва порите и не създава ефект на маска върху кожата.

  Пудрата не изсушава кожата, но във всеки случай е по-добре да нанесете грунд преди употреба - така кожата ще изглежда още по-добре. Перфектен изглаждащ грунд Infaillible Primer.

  Пудрата се предлага в четири нюанса: топла ванилия, бежов пясък, бежов, топъл пясък.

Как се използва пудра

Вземете малко количество пудра върху четката и отърсете излишното, като прокарате четката по гърба на ръката си.

Разнесете пудрата в този ред на нанасяне: бузи, чело и около носа.

За матиращо лице, вземете продукта с пухкава четка и нанесете с леки кръгови движения върху Т-зоната, като започнете от челото. Внимателно изчеткайте излишното със същата четка.

За да поправите грима си, използвайте компактна пудра. Повечето от тези инструменти идват с гъба. Можете да нанесете пудрата с потупващи движения за по-пълно покритие или с поглаждащи движения за по-слаб ефект.

Използвайте L'Oréal Paris Infaillible Setting Spray за фиксиране на резултатите.

Можете също да завършите грима си с Alliance Perfect Highlighting Powder: Светлоотразителната пудра на L'Oréal Paris има хидратираща гел текстура, слива се идеално с тена на кожата и създава безупречна игра на светлина и сенки.

Как да изберем четка за пудра

Първо решете какъв вид покритие ще постигнете.

Колкото по-плътна е четката, толкова по-плътна ще стане пудрата. Като се има предвид това, четките за такива продукти са направени, макар и дебели, но все пак пухкави. С такава четка е лесно да "съборите" излишъка, така че пудрата да лежи на тънък, ефирен, едва забележим слой.

Ако вашият грим изисква тънък слой пудра, ще ви трябва голяма, пухкава четка като Maestro Powder Brush на Giorgio Armani. Ако, напротив, искате да използвате пудра, за да създадете основен тон, ще ви бъде полезна къса, плътна кабуки четка с кръгло или право нарязване.Вижте Kabuki Pro Brush от NYX Professional Makeup.

"

Категория: