Малко хора "знаят как" да носят неща като рокля с леопардов принт. И ако реши, не винаги знае какво да прави по-нататък - например с грима. Ние ви казваме какви нюанси трябва да се вземат предвид!

Мотивите с животни се завръщат от време на време в списъка с тенденции. Въпреки това, те най-често са на ръба на модата и лошия вкус, тъй като малцина успяват да създадат хармоничен образ, например със същата леопардова рокля. Важно е не само комбинацията от дрехи, но и изборът на прически, грим и други детайли.В нашия материал - подробно обяснение как да създадете грим за леопардова рокля, която ще изглежда модерна и модерна през 2023 г.

Грим под леопардова рокля: какви нюанси да изберете през 2023 г.?

Леопардовите рокли от класическия „цвят“, въпреки че не се различават по яркостта на нюансите, принтът все още заслепява в очите - той е закачлив и е почти невъзможно да не му се обърне внимание. И ако дизайнът все пак реши да замени обичайните цветове с по-оригинални, тогава ще бъде още по-лесно да направите ефект в такова облекло. Всичко това ще трябва да се вземе предвид при създаването на грим.

В него са разрешени само монофонични акценти. Изберете черна или кафява очна линия, гръндж сиви опушени очи с един нюанс сенки за очи, червено или голо червило. Основното нещо е да не смесвате много цветове в такъв грим, за да избегнете преходи и преливания.

Трябва също да се откажете от блестящите продукти и металните текстури. В случай на рокля с леопардов принт ще бъде невъзможно да не признаете, че този елемент от изображението ще бъде на преден план - без компромис. Опитите да привлечете вниманието към грима, ако е направено с леопардова рокля, най-вероятно ще се окажат вулгарни.

Грим под леопардова рокля за всеки ден: идеи за снимки

Кафяви очи

Когато избирате рокля с леопардов принт за ежедневна визия, бъдете сдържани в грима. Ограничете се до тънки черни стрелки или деликатен избор на околоочния контур с черна кайала.

На устните използвайте нюд червило, което съответства на тена на кожата, или безцветен балсам.

Сини очи

Синеоките хора трябва да използват кафяво вместо черно. За ежедневен грим под леопардова рокля те могат отново да нарисуват стрелки (или графични, или омекотени чрез засенчване).Ако изберете втория вариант, ще намерите подробни инструкции стъпка по стъпка в това видео.

Възможно е и подчертаване на контура. Нанесете кафяв kajal върху лигавата или тънка линия, начертана по линията на миглите, смесете до лека мъгла. За да не потъмнявате грима, вземете светли нюанси на сивото вместо кафяво.

Зелени очи

Момичетата със зелени очи ще подхождат и на грим в бежови и кафяви тонове. Очертайте горния клепач с молив (превръщането на линиите в мъгла ще придаде изразителност на погледа), а долния подчертайте отвътре с блестящ златист или класически бял контурен молив.

Благодарение на ефекта на "подчертаване" визуално ще "отвори" очите - ще осигури жизненост и свежест на изображението. Друг вариант е да работите с тъмно зелено. Например блато.

Само акцентите отново трябва да са доста скромни, защото говорим за ежедневна визия, в която роклята с леопардов принт така или иначе ще бъде ярко място.

Фатален грим за леопардова рокля за брюнетка

 1. Акцент на устните

  За да придобият фатален вид в рокля с леопард, брюнетките просто трябва да използват черешово червило с всякаква текстура.

  И кремообразният, и матовият са подходящи.

  Остава само леко да подчертаете веждите и да приведете очите, както и "дебело" да нанесете спирала.

 2. Фокус върху очите

  За да го направите "център на тежестта" в изображението, или нарисувайте широки стрелки в черно, или създайте небрежна мъгла в гръндж стил - няма да е необходимо да смесвате сенките или линиите с молив твърде внимателно.

Вечерен грим за блондинки и руси в леопардова рокля

 1. Акцент на устните

  Блондинките и блондинките, които са готови да експериментират, могат да направят вечерен грим за устни с цвят на вино - в комбинация с гладък стайлинг, това решение за красота ще ви помогне да получите елегантен вечерен външен вид (и щампата върху роклята няма да пречи с това).

 2. Фокус върху очите

  Ако трябва да привлечете вниманието към очите, използвайте кафяви сенки, за да нарисувате мъгла, „улавяне“ както на горния, така и на долния клепач, за да получите изразителен опушен ефект. Намерете полезни съвети за грим за блондинки тук.

Грим за леопардова рокля: стъпка по стъпка фото урок

 1. Подготовка

  Овлажнете лицето си и нанесете грунд за по-нататъшно равномерно разпределяне на основата - в грима под леопардова рокля не трябва да се виждат дефекти в тона. Коректор за точкова маска за несъвършенства.

 2. Корекция

  Подчертайте скулите си със скулптурираща пудра и смесете тъмночервен руж върху ябълките на бузите си. Ако желаете, добавете малко хайлайтър - например върху кожата под и над веждата.

 3. Вежди

  Внимателно „поставете“ космите в една посока (не е нужно да ги разресвате нагоре - в комбинация с рокля с леопардов принт тази техника ще изглежда доста небрежно). Попълнете "празните" с молив или сенки.

  И след това фиксирайте формата с гел.

 4. Очи

  След грунда нанесете златисто бежови сенки с много фин блясък като основа. Подчертайте долната лигавица с лек каял. Отгоре нарисувайте остри черни стрелки - но не твърде широки. Завършете със спирала.

 5. Устни

  Тези стрелки ви позволяват да фокусирате върху устните. Нанесете върху тях червено или по-тъмно черешово червило. „Плътното“ покритие ще пасне на вечерната визия, но ако се страхувате, че ще е излишно, нанесете цвета в полупрозрачен слой.

Какъв грим ще направите за това облекло? Напиши коментар.

Категория: