Есенно-зимният сезон е времето за блестящ фон дьо тен: кожата не трябва да изглежда матова. Кое лекарство да избера?

Модерните тонални кремове винаги са нещо повече от средство за корекция на тона. Тяхната функционалност вече все повече включва грижа за кожата. А в случая с Maestro Glow от Giorgio Armani също има ефект на естествено излъчване. Такава основа ще бъде полезна през студения сезон, когато кожата включва „енергоспестяващ режим“ и хвърля основните си сили в защита от замръзване и сух въздух.

Нека поговорим повече за основата Giorgio Armani Maestro Glow и нейния потенциал за ежедневен грим.

Текстура

Тук ще свършат работа определенията „меко“, „удобно“, „приятно“. Но е важно да се каже нещо повече от това.

Giorgio Armani изненадва с факта, че Maestro Glow, бидейки флуид, тоест продукт с течна текстура, няма водна основа. В същото време не е нужно да се притеснявате: кремът ще се разпредели равномерно при нанасяне, сякаш се плъзга по кожата. Покритието ще бъде безтегловно и няма да го усетите.

Завършекът на Maestro Glow не е матов, а сияен (но без блясък) - той е като вътрешен блясък на здрава, добре овлажнена кожа без признаци на стрес и умора.

Основното е да нанесете продукта правилно. Нашето видео ще ви помогне с това.

Формула

Тайната на текстурата Maestro Glow на Giorgio Armani се крие в състава на продукта. Вместо вода, включва масла във висока концентрация. В същото време те са лишени от самото съдържание на мазнини, поради което върху кожата остава лъскав филм. Това са сухи масла, които запазват всичките си полезни свойства.

Маслата са чудесни за хидратиране и подхранване на кожата, което прави Maestro Glow идеалният избор за тези със суха кожа. Гримът в този случай, както знаем, трябва да бъде такъв, че да не изсушава кожата. Но за момичета с мазна или комбинирана кожа това лекарство, уви, няма да работи. По-добре да опитат едно от тези.

Комбинацията от масла с пигменти, отговорни за подравняването на тона, прави този флуид двуфазен продукт - между другото, това отразява и пълното му име Maestro Glow Nourishing Fusion Makeup Bi-Phase Elixir.В този еликсир декоративните функции са хармонично съчетани със свойствата на продуктите за грижа за кожата. Филтърът SPF 30 допълва грижата - това е достатъчно, за да предпази кожата от негативните ефекти на UV лъчите.

Кандидатстване и резултат

Поради своята лека текстура и грижовни свойства, предимствата на основата Giorgio Armani Maestro Glow пред плътните кремове са очевидни за ежедневния грим.

Преди нанасяне разклатете бутилката с флуид, за да се смесят двете фази и продуктът да придобие еднородна консистенция. След разнасяне на продукта върху лицето, кожата придобива равномерен тон, свежест и блясък, като след няколко дни добра почивка.

Каква основа използвате за небрежен грим? Напиши коментар.

Категория: